Horoszkóp – 2015. szeptember

2015. szeptember 01.
Jó kedéllyel kezded a hónapot, és mindvégig derűlátás jellemez.

KOS
március 21.–április 20.
A szeptember nem csak iskolakezdet. Számodra a munkát illetően új, nem is akármilyen lehetőséget hozhat. A Nap szoros együttállásba kerül a szerencsét hozó Jupiterrel. Legyél nyitott és magabiztos! Amire szükséged van, az rád talál. Akár párkapcsolatban, akár egyedül élsz, a szerelemben is új távlatok nyílnak. Élvezetes időszak áll előtted.

BIKA
április 21.–május 20.
A Szűz jegyében járó Nap és a hozzá szorosan kapcsolódó Jupiter a szerelem és az új vállalkozások területét érinti. Szeretnél mindent pontosan, előrelátóan rendezni, ugyanakkor időről időre túlzott optimizmus és nemtörődömség vesz rajtad erőt. Érdemes lenne néhány napot pihenned, és rendezni a gondolataidat. Egy családi ügy mindezek mellett nyugtalanít.

IKREK
május 21.–június 21.
Uralkodó bolygód, a Merkúr ebben a hónapban egy másik olyan jegyet látogat, ahol szintén főszerepet kap. A te esetedben ez a kritikus szemléletet erősíti. Amennyiben van gyereked, ne legyél vele türelmetlen az iskolakezdés hónapjában. Add meg neki a lehetőséget, hogy belerázódjon. A szerelem terén azonban rendkívül pozitívan gondolkodsz.

RÁK
június 22.–július 22.
A legjobb lehetőségek találnak meg, és feltehetően a legmagasabb bevételt elérő hónap jön. Lelkesen kezdesz új dolgokba, és figyelemmel kíséred nemcsak a saját, de a barátaid ügyeinek alakulását is. A segítőkészséged és a kreativitásod határtalan. Olyan hivatásban, ahol sokat számítanak a gyors döntések, sikeres lehetsz. Fontos ismeretségeket köthetsz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Mindkét szexuálbolygó a születési jegyedben jár. A Vénusz szépséggel, nagyvonalúsággal, vonzerővel ruház fel. A Mars szervezőkészséget hoz, és megadja az erőt és a lelkesedést, hogy másokat boldoggá tehess. Anyagi szempontból sem lehet okod panaszra. Időnként azonban a meglévőnél lényegesen nagyobb összeget tartanál ideálisnak. Egy külföldi út felpezsdítheti a napjaidat.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A születésnapodat ideális körülmények között ünnepelheted. A Jupiter jó kedélyt, optimizmust hoz. Sokat lazít kötelességtudó, precíz viselkedéseden. Kritikusan mérlegelsz, ugyanakkor lelkesen vágsz bele új dolgokba. Családon belül nem árulsz el mindent a szeretteidnek, de ezt azzal magyarázod magadnak, hogy csak kíméled őket.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Uralkodó bolygód, a Vénusz most a barátságok, a bulik területét erősíti. Bőven lesz részed társasági eseményekben. Legjobb, ha téged kérnek fel szervezőnek, mivel ebben a hónapban ötletek terén kifogyhatatlan vagy. Az esztétikai érzéked is páratlan. Sok új ismeretségre tehetsz szert. Egyes esetekben egy elkapott, rajongó pillantás akár meg is perzselheti a szívedet.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Szaturnusz mozgása következtében néhány, korábban lezárt ügyeddel ismét foglalkoznod kell. Azt érzed, hogy a barátaid sem akarnak segíteni. Ne gondolkodj sokat, hallgass az ösztöneidre. Most is remekül működnek. Az anyagi ügyeidet rózsaszín szemüvegen keresztül nézed. Az előrelátó gondolkodásról és a gondoskodásról ne feledkezz meg.

NYILAS
november 23.–december 21.
A hónap a Hold és a Vénusz kapcsolattával indul. Még az általában rád jellemző optimizmusod is alaposan megnő. Tele vagy tervekkel: elsősorban külföldi utazások, esetleg távoli munkavállalás tölti ki a gondolataidat. Ebben a boldog állapotban szinte kritika nélkül fogadod a bókokat és az ígéreteket is.

BAK
december 22.–január 20.
Néhány nyugtalanabb nap után helyre áll a rend. Lehetőséget kapsz, hogy megtanulj egy újdonságot. Korábban erre nem is gondoltál, most azonban boldogan kapsz rajta. Az emberi tartásod próbatétel elé kerülhet. Azért ne izgulj, jelesre vizsgázol. A munkatársaiddal bánj türelemmel. Lehet, hogy egyikük hatásköri túllépése miatt neked kell tartani a hátad.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A terveid és az ötleteid most szinte gátak nélkül megvalósulhatnak. Mielőtt döntést hozol, alaposan gondold át a lépéseidet. Előnye és hátránya mindennek lehet. Mérd fel a lehetőségeket. A legnagyobb valószínűséggel a kedved szerint történnek a dolgok. A párkapcsolat területe is nagy hangsúlyt kap. A közvetlen környezeted megpróbál választás elé állítani.

HALAK
február 20.–március 20.
A munka és a párkapcsolat között kellene egyensúlyt teremtened. Szívesen töltenél több időt a számodra kedves személlyel, ugyanakkor a hivatásod is sok érdekességet, újdonságot tartogat. Fontos, hogy élénk társasági életet élj. Ebben a szakaszban az ismerősök, új helyzetek sok pozitívumot hozhatnak. Te magad pedig megélhetsz egy önbizalommal teli korszakot.