Horoszkóp – 2015. október

2015. október 01.
Az értelem és érzelem fölött a józanság veszi át az uralmat.

KOS
március 21.–április 20.
Óriási energiával, néha majdnem végkimerülésig dolgozol. Élvezed, hogy fontos vagy. Sok esetben a magánéleti problémáidra is inkább a munkában keresed a megoldást. Anyagi szempontból bőkezűen bánnak veled a csillagok. Kreativitással, sok új ötlettel nemcsak pénzt, de elismerést is szerezhetsz. A szerelemben most többnyire zárkózottan viselkedsz.

BIKA
április 21.–május 20.
Az anyagiakkal most sem vagy közömbös. Miért is lennél, hiszen éppen a családod számára kell megteremtened a jó vagy a még jobb körülményeket. A befektetésekkel azért bánj óvatosan! Lehet, hogy egy ajánlat elsőre vonzó, de hosszú távon kiderülhet, hogy alig ér valamit. Egy barátságról kiderülhet, hogy csak délibáb, de most jól fogadod.

IKREK
május 21.–június 21.
Munkafronton, főleg a kreatív területeken most inkább a lassúság és az előrelátás jellemez. Az előtted álló hónapban még azokban az ügyekben is nehezen döntesz, amelyek már olajozottan haladtak. Akár egyedül, akár párban élsz, számítanod kell egy románcra. Mielőtt elmerülsz az újdonság erejével ható kapcsolatban, vizsgáld meg, mennyire valódi a dolog.

RÁK
június 22.–július 22.
Ha éppen a családalapítás körül forognak a gondolataid, jó úton jársz. Természetesen ez csak azokra vonatkozik, akik hosszabb kapcsolatot tudhatnak magukénak. De a többiek számára sem lesz unalmas a hónap. Egy szerelem vagy egy új, reményteli ismeretség hoz lázba. Új kapcsolatok esetében érdemes arra a hangra is hallgatni, amely azt mondja: lassíts.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Elsősorban a kapcsolataidra koncentrálsz. A pároddal kritikus leszel, bár igyekszel a megjegyzéseidet tréfás köntösbe bújtatni. Keresed az új kihívásokat. Még az sem riaszt el, hogy egy-két emberről kiderül, véletlenül sem mondanak igazat. Élvezed a vonzerődet és hogy mindig te vagy a társaság középpontjában. A pénzt most nem te keresed, de tudod, hol találod.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A szerencse bolygója már egy ideje a születési jegyedben jár. Mindent el akarsz vállalni. Alaptermészeted szerint aprólékos vagy, az említett égitest pedig éppen könnyeddé, felszínessé szeretne tenni. Hol az arany középút? Hagyatkozz az ösztöneidre, de élvezz ki minden pillanatot, amikor egy kicsit rendetlenkedhetsz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Egy születésnapos megérdemli, hogy mindenből a legjobbat kapja. Ebben a hónapban nemcsak vonzó, kissé titokzatos is leszel. Új megvilágításban láthatnak a hozzád közel állók. A kapcsolataidban elsősorban az őszinteséget tartod fontosnak. Kivételesen nem hárítasz, hanem vállalod a véleményedet még akkor is, ha ez valakinek nem tetszik.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Fellélegezhetsz. A nagy nyomást gyakorló Szaturnusz elhagyta a születési jegyedet. Rövid ideig még a pénzügyek területén figyelmeztet, hogy elsősorban a családodra költs, de hamarosan ez a terület is egyensúlyba kerül. Szerelemben jobb, ha kerülöd a nyilvánosságot. Még egy legális kapcsolatot is félremagyarázhatnak, és pletykák kereszttüzébe kerülhetsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
A születési jegyedbe érkező Szaturnusz szinte kiköveteli, hogy mellébeszélés és ígérgetés helyett megfontolt, őszinte és becsületes legyél. Megnöveli a tanulási vágyadat is. Ez különösen akkor szerencsés, ha éppen egy továbbképzés lehetősége jön veled szembe. Nemcsak fárasztó kötelesség, hanem hasznos és előremutató időtöltés lehet.

BAK
december 22.–január 20.
A munkahelyeden most nem örülnek annak, hogy hajthatatlan vagy. A legkisebb szabálytalanságot sem tűröd, sőt még a tréfás helyzeteket sem érted. Ideje egy kicsit pihenni. Ha tanulsz, vagy külföldi kapcsolatokat ápolsz, esetleg egy másik ország kultúrája vonz, sok munkával és kitartással célt érhetsz. Ha tárgyalsz, figyelj nagyon a részletekre.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Mindennel, amihez hitre lenne szükséged, fenntartással és távolságtartóan bánsz. Pedig nem csak kézzel fogható dolgok léteznek a világban. Ebben a hónapban például az emberi kapcsolataidban történhetnek megmagyarázhatatlan dolgok. Igyekezz mindennek a pozitív oldalát látni. Új kihívás előtt kérdezd meg magadtól, vajon mit profitálhatsz ebből a helyzetből.

HALAK
február 20.–március 20.
Az asztrológia úgy tartja, a Halak jegyének két ura van. A Jupiter és a Neptunusz. Ebben a hónapban ez a két égitest feszült kapcsolatba kerül egymással. Az egyik álmodozóvá, túlzóvá tesz, a másik azt várja, hogy legyél végre őszinte. Magaddal szemben is. Ha kapcsolatban élsz, a párodnak is ideje elmondanod, mik a valódi vágyaid. Maradj a realitás talaján, minden téren.