Horoszkóp – 2015. november

2015. november 02.
Érzelmi magasságok és mélységek gazdagítják a hónapot.

KOS
március 21.–április 20.
A munka, a szolgálat válik most a legfontosabbá. Ne gondold, hogy alá kell vetned magad mások elvárásainak, ez ellenkezik a természeteddel. Sokkal inkább elfogadod a helyzeteket, és mélyen átéled valamennyi feladatodat. Szívesen vállalkozol akár még közösségépítésére is. Ha irányító pozíciót töltesz be, légy megértő – csak indokolt esetben illess másokat kritikával.

BIKA
április 21.–május 20.
Kedvedre való minden olyan lehetőség, amikor kacérkodhatsz, szerelmes lehetsz, vagy mások lelki életébe pillanthatsz be. Szilárdan hiszed, hogy érzelmi kérdésekben megkerülhetetlen vagy. Ez az időszak alkalmas hosszú távú, nagy energiabefektetést követelő és magasrendű célok megvalósítására. A kapcsolatokban eleinte ingerült lehetsz. Főleg, ha valami nem a kedved szerint alakul.

IKREK
május 21.–június 21.
Munkahelyi románcra számíthatsz. Vonzó vagy, de azzal nem számolsz, hogy felelősséggel is tartozol a tetteidért. Egyedülállóként a barátaidat hagyod cserben a románc kedvéért, családosként pedig otthon kell elszámolnod az időddel. Néhány esetben tapintatlan, türelmetlen, frusztrált lehetsz. A hivatásodhoz tiszta szívvel ragaszkodsz, és mindent megteszel a sikerért.

RÁK
június 22.–július 22.
Kapcsolatok építésére keresve sem találhatnál jobb időszakot. Mindenkihez sok-sok érzelemmel közelítesz, és másoktól is ezt kapod. Olyan speciális a vonzerőd, hogy senki nem tud ellenállni. Nem fontos mindenkiben a szerelmet és a leendő párt keresni. Sokkal inkább a hosszú távra elraktározható, bárhol, bármikor előhúzható érzelmi muníció az, ami fontos most a számodra.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A legfontosabb a család és az otthon. Ezzel ki is merül ez a téma, hiszen más dolgod nincs is, mint szépen, nyugodtan irányítani a személyes életedet. A munka és az ezzel megkereshető pénz leköti a maradék idődet. Panaszra semmi okod. Szenvedélyesen dolgozol, pluszmunkát is vállalsz. Mindezért több pénz is jár. Érdemes lenne eltervezned, hogy mit kezdesz vele.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Három nagyon fontos, szerencsét, energiát és örömöket hozó égitest is a születési jegyedben jár. Most minden jó az öledbe hullik. A magánéleted kedvezően alakul, különös, a megszokott zárkózottságból kilépő, szeretetre méltó arcodat mutatod. Nemcsak mutatod, de így is gondolkodsz és élsz is. Új kapcsolatokat kizárólag érzelmi alapon kötsz. Kevésbé vagy megfontolt.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Visszafogottabban, takarékosabban kell élned. Persze ennek nem örülsz. Sajnos most hiába próbálkozol, és hiába keresed az alternatívákat, be kell érned azzal, ami van. Örülj annak, hogy szinte mágikus vonzerővel rendelkezel. Nem kell költekezned és nagylábon élned ahhoz, hogy élvezd az elismerő pillantásokat. Hidd el, az önbecsüléshez ez is elegendő.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A születésnapod havában szenvedélyesen szeretsz, és hasonló energiával éled a napjaidat. Jól jönnek a kapcsolatok. Segítenek, támogatnak, önzetlenül adnak jó tanácsot. Fantasztikusan jók a megérzéseid. Mindig hallgass a belső hangra. Hatalmas a tettvágyad. Pihenni egyáltalán nem akarsz, de most nincs is rá szükséged. Energikus, vállalkozó szellemű, aktív leszel.

NYILAS
november 23.–december 21.
Anyagi ügyekben biztos, hogy előrelépés várható. Valószínűleg fizetésemelés, esetleg jutalom érkezik. Mindenesetre ez már egy olyan összeg, amellyel hosszabb távon is számolhatsz. Elképzelhető, hogy új munkát, esetleg pluszfelkérést is kapsz. A családodban, a magánéletedben kizárólag érzelmi döntéseket hozol. Időnként nem ártana mérlegelni, mert csapdák leselkedhetnek rád.

BAK
december 22.–január 20.
Néhány rosszindulatú megjegyzés felborzolhatja a kedélyedet. Mielőtt bosszankodsz, nézd meg, kitől is kaptad a bírálatot. Láthatod: felszínes, komolytalan az egész ügy. Szerelemben, magánéletben szerencsés, jó és kellemes szakasz következik. Egyes esetekben zárkózott alaptermészeted annyira feloldódik, hogy megleped nyíltságoddal a hozzád legközelebb állókat is.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Hivatásodban új, szenvedélyes alkotóperiódus vár. A mélyről jövő gondolatok, az alaposan átgondolt, megtervezett ötletek megvalósításának ideje jött el. Ha kapcsolatban élsz, magadhoz ragadod az irányítást. Határozottak az elképzeléseid. Bőkezű vagy nemcsak a pároddal, de a rokonsággal szemben is. Néha azonban nézz rá a bankszámládra, nehogy túlköltekezz.

HALAK
február 20.–március 20.
Érzelmek esetében nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is fontos. Jelenleg inkább a mennyiség kerül előtérbe. Nincs olyan helyzet, amelyet képes lennél racionálisan kezelni. Szinte lebegsz a föld felett, és csak az álmaid, a vágyaid irányítanak. Szerencsére sok barátod van. Ők időnként próbálnak visszahúzni a fellegekből. A párkapcsolatban szép napok és viták váltakoznak.