Horoszkóp – 2015. december

2015. december 01.
Kommunikációs lezserség, túlzott optimizmus jellemez.

KOS
március 21.–április 20.
A kisebb-nagyobb családi, párkapcsolati perpatvar után sokkal jobb színben látod a világot. Lobbanékony természeted nem csillapul, de lényegesen több előrelátással kezeled a dolgokat. Hasznodra válik, ha rendszeresen sportolsz. Az állóképességed javulásával a hétköznapi stresszhelyzeteket sokkal ügyesebben, hatékonyabban kezeled. Munkával kapcsolatban végtelenül optimista leszel.

BIKA
április 21.–május 20.
Uralkodó bolygód, a Vénusz most rövid ideig feszültséget gerjesztő kapcsolatba kerül az Uránusszal. Óvakodj mindenféle munkahelyi konfliktustól. Próbálj a békességre törekedni. Ezt még akkor is tartsd szem előtt, ha néhány mondat vagy esemény sérti az önérzetedet. A barátokkal kapcsolatban is légy óvatos. Meggondolatlanul ne adj ki magadból titkokat!

IKREK
május 21.–június 21.
A Nap és a Merkúr összefog, hogy a lehető legjobbat hozd ki ebből a hónapból. Ugyanakkor a sorsbolygó, a Szaturnusz is a közelben jár, tehát a hirtelen jött ötletek vagy cselekedetek akár végleges helyzetet is teremthetnek. Legyél sokkal őszintébb a partnereddel! Te játéknak gondolod a ködösítést, ő azonban figyel, és többnyire a sarkadban jár. Gondold át alaposan, ki mit jelent számodra.

RÁK
június 22.–július 22.
Fantasztikus teljesítményekre vagy képes. A gondolkodásod felgyorsul, ügyesen, hatékonyan cselekszel. Szinte minden arannyá válik a kezedben. A kollégák irigy pletykájával egyetlen percig sem érdemes foglalkozni. Külföldi utazásra alaposan készülj fel. Nézd át a csomagodat. A felületesség vagy a kapkodás most kellemetlenségeket okozhat.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A Nap most egy hasonlóan tüzes jegyben jár, mint amelyben születtél. Feldobja a hangulatodat, erősíti az igazságérzetedet, ugyanakkor túlzottan optimistává tesz. A most kötött ismeretségek nem lesznek hosszú távúak, viszont alaposan megperzselhetnek. Szereted a kihívásokat, tehát amíg örömödet leled egy-egy új kapcsolatban, semmi más nem érdekel.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Több égitest is a te malmodra hajtja a vizet. Már a születési jegyed felén is túljutott a Jupiter, megszokhattad áldásos hatását. A Mars és Vénusz költekezésre buzdít. Persze azért ne felejtsd el, hogy nálad a költekezés nem egyenlő a pazarlással. Olyan dolgokra áldozol, melyek praktikusak, esztétikusak és hosszú távon használhatók. Legfeljebb most kevésbé nézed az árcédulákat.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Uralkodó bolygód, a Vénusz hiába jár a születési jegyedben, számodra nem tud száz százalékban örömet adni. Néhány nehéz bolygóval való kapcsolata megakadályozza a felhőtlen boldogságot. Könnyen lehet, hogy felelős döntést kell hoznod, és bizony ehhez semmi kedved. Megpróbálod elbagatellizálni a dolgot, pedig nem tűnik jó megoldásnak.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Valószínűleg nagyobb összeg üti markodat, vagy már ott is van a bankszámládon. Semmi más nem foglalkoztat, csak hogy minél hamarabb megszabadulj tőle. Elképzelhető, hogy az otthonodban lesz szükség kisebb felújításra. Párkapcsolati kérdéseket ne vigyél a munkahelyedre. Egyáltalán nem biztos, hogy aki ott meghallgat, esetleg tanácsot ad, az a jóakaród.

NYILAS
november 23.–december 21.
Óriási a munkakedved, és sok az energiád. Olyan feladatokat is elvégzel, amelyeket korábban talán tologattál. Anyagi szempontból kedvező a hónap, bár néhány váratlan kiadás is terhelheti a pénztárcádat. A születésnapodat nemcsak bulikkal, hanem hasznos önismereti, önképző játékokkal, esetleg egy új tanfolyam elkezdésével ünnepled.

BAK
december 22.–január 20.
Már érzed az év vége közeledtét. Annyira felszaporodnak a munkahelyi feladatok, hogy csak kapkodod a fejed. Otthon, családtagokkal szemben időnként elveszted a türelmed, de hamarosan helyreáll a béke. Új ismerősökkel kapcsolatban rengeteg illúziót táplálsz. A megfontoltságod háttérbe szorul. Elképzelhető, hogy munkahelyen vagy egyéb társaságban megismerkedsz valakivel, aki fontossá válik.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Pénzügyi nyereség van kilátásban, bár nem valószínű, hogy sokáig nálad marad az összeg. Feltehetően a közeledő ünnepek, esetleg egy év végi utazás alkalmával hasznát is veheted. Kellemes, gyümölcsöző kapcsolatokat ápolsz a barátaiddal. Azt azért ne tűrd, ha túlságosan rád akarnak szállni. Jóindulatú vagy és könnyed, de mindennek van határa.

HALAK
február 20.–március 20.
Tele vagy tervekkel. Minden egyes döntés előtt fontold meg alaposan a lépéseidet. Gyakran előfordul, hogy csak délibábot kergetsz. Különösen a hivatásod területén kerülhetsz szembe olyan kihívásokkal, amelyek nem a képzettségednek megfelelőek, mégis el akarod vállalni. Ebből sajnos nem lehet simán kijönni. Lelkileg túlságosan sebezhető vagy.