Horoszkóp – 2015. január-február

2016. január 09.
Mit hoz az új esztendő? Mire számíthatsz januárban és februárban?

KOS
március 21.–április 20.
Már megszoktad, sőt élvezed, hogy a váratlan helyzeteket teremtő Uránusz a születési jegyedben jár. A jövő év első heteire felpezsdül a hivatásod területe. Kivételesen az „ésszel élj” elve szerint cselekszel. Munkahelyváltás esetén februárra végre helyére kerülnek a dolgok. Párkapcsolati téren viszont most sokkal engedékenyebb, simulékonyabb leszel.

BIKA
április 21.–május 20.
Uralkodó bolygód, a Vénusz most olyan pozíciót vesz fel, amelynek köszönhetően elsősorban a féltékenységre kerül a hangsúly. Szerencsére ezeket a gondolatokat megtartod magadnak, és nem rontod el a hozzád közel állók év végi hangulatát. Az új esztendő sok feladattal vár, de te egy percig sem bánod. Végre olyan lehetőség is az utadba kerül, ahol nemcsak a kitartásodra, de az empátiádra is szükség lesz.

IKREK
május 21.–június 21.
Lételemed a nyüzsgés, de az év végén már egyre jobban vágytál csendesebb elfoglaltságra, pihenésre. Az új év első heteiben a Hold, a Vénusz és a Jupiter kapcsolata okozhat egy kis érzelmi zűrzavart. Tisztázd magadban a fontossági sorrendet. Aki a terhedre van, attól ideje elköszönni.

RÁK
június 22.–július 22.
Rendkívül komolyan, felelősségteljesen készültél az év végi ünnepekre. Egy új, rendhagyó ötlettel még az egymástól gondolkodásban távoli családtagokat is össze tudtad hozni. Sokat fáradozol az ezentúl is az otthonod csinosításán. Az új évben szükség lesz a kapcsolati tőkédre. Régi barátokkal és kollégákkal veszed fel a kapcsolatot. Olyan ügyeket is elintézel, amelyeket elveszettnek hittél. Egyre nagyobb az önbizalmad.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Az év utolsó napjai alaposan megdolgoztattak. Komolyan veszed a munkád. Amennyiben vannak beosztottjaid, velük igazságosan bánsz. Számukra az is kiderül, mennyire empatikus vagy. Az új év első heteiben már érzékeled, hogy milyen előnyösen változik a pénzügyi helyzeted. Önálló vállalkozásba inkább február környékén kezdj. 2016 sok területen, így otthon, a munkában és a párkapcsolatban is kedvezően indul.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A Jupiter és Vénusz között kialakult nagyon kedvező kapcsolat ragyogóvá, békéssé, emelkedetté teszi az óév utolsó napjait. Időnként szükség lesz a szigorodra is, hiszen a családodon belül valaki nagyon ki akar lógni a sorból. Mindezt remek kommunikációval elsimítod. Az újévben a sok és rapid munka kicsit megtépázza a türelmedet, de annyi tolerancia szorul beléd, hogy senki sem érzi, ha az átlag fölött feszült leszel.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Nem érdemes bosszankodnod, figyelj rá, hogy rossz hangulattal ne befolyásold a környezetedet. Részben tudják, hogy mélyen kötődsz hozzájuk, másrészt pedig nem vagy olyan harcias, mint mutatod. Az új évben sok feladat vár. Mindegyik olyan, amelyhez nem elég rátermettnek és szakértőnek lenni. Sok múlik azon, mennyire hiszed el magadról, hogy te vagy a legjobb.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Minden olajozottan halad. Régen érezted már ennyire teljesnek az életed. Te, aki a végletek embere vagy, aki minden irányban elmegy a falig, most inkább a kompromisszumokat és a sima megoldásokat keresed. Az új évben az energiát adó Mars is szépen besétál a születési jegyedbe. Minden adott, hogy sportolj, új kihívásokat keress. A kreativitásod szárnyakat kap. Talán még egy új munkahelyre is van esélyed.

NYILAS
november 23.–december 21.
Neked most szinte mindegy, hogy évet zársz vagy nyitsz: legfontosabb témád a pénz. Nem akarsz fukarkodni, hiszen ez ellentétes az alaptermészeteddel. Mégis szükség lesz néhány gyakorlatias gondolatra. Két nehéz égitest is érinti a személyes, valamint a pénzügyi területedet, tehát ha akarod, ha nem, eljött a megfontoltság ideje. Szerencsére mindig megtalálod az utat és a módot, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

BAK
december 22.–január 20.
A születésnapodat olyan helyzetben és emberekkel ünnepelheted, akiktől messze áll a felszínes gondolkodás. Te is nagyon mély érzéseket táplálsz mások iránt. A születési jegyedben járó Plútó szoros kapcsolatba lép a kommunikációért felelős Merkúrral. Eddig is szavahihető voltál, de amit most mondasz, az a már megszokottnál is sokkal felelősségteljesebb. Év elején a munkahelyeden kialakulhat egy olyan helyzet, amelyet nem látsz át tökéletesen. Játssz a kivárásra.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Az ünnepi hangulat kissé óvatlanná tehet. Jól érzed magad, vidám vagy, és észre sem veszed, ha valaki nem tisztességes szándékkal közeledik hozzád. Aki most barátságot mutat, nagyon valószínű, hogy csak valamilyen előnyt akar kovácsolni az ismeretségből. Az új év, ahogy beindul, felpezsdül körülötted az élet. Kreatívan, aktívan, vállalkozó szellemmel színesednek a napjaid.

HALAK
február 20.–március 20.
A Neptunusz és a Szaturnusz kapcsolatba került egymással, és ez akadályozza a tisztánlátást. Nagyon figyelj oda a döntéseidre, figyelmeztesd magad minden lépés előtt, hogy előbb gondolkodj, csak aztán cselekedj. Hidd el, most tényleg fontos! Az új évben módod lesz sok barátot szerezni. Néhányan jó hatással lehetnek a személyiséged fejlődésére, megújulására.