Horoszkóp – 2016. március

2016. március 01.
Ebben a hónapban gyakran mondjuk majd: szeretlek.

KOS
március 21.–április 20.
Érzed a tavasz közeledtét, tele vagy energiával. Nemcsak a munka, de a magánélet is számos kihívást tartogat. Eleinte beveted a szokásos irányító, követelő, ellentmondást nem tűrő személyiségedet, de hamarosan finomítasz a stílusodon. Miután a hivatásodban sikert sikerre halmozol, végre a személyes életedben, a párkapcsolatodban is képes vagy lazán közelíteni a dolgokhoz.

BIKA
április 21.–május 20.
Uralkodó bolygód, a Vénusz állatövi jegyet vált: a kihívásokra éhes, mindig az újdonságokat és a rendkívüli megoldásokat kereső Vízöntő jegyébe lép. Számodra, aki a nyugalom és a biztonság megszállottja, ez sok fejtörést okoz. Amennyiben munkahelyi románc van kialakulóban, jobb, ha kétszer is meggondolod. Ebben a hónapban több égitest is azon dolgozik, hogy elbűvölő és vonzó legyél.

IKREK
május 21.–június 21.
Az első tavaszi napsugarak a tervezést hozzák magukkal. Még időben le akarsz kötni egy különleges nyaralást. Ebben az esetben nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre. Amit elsőre jónak látsz, az valóban úgy is van. Párkapcsolati téren lényegesen józanabb leszel, mint korábban. Keresed a kiskapukat és a kibúvókat, mégis korrektül bánsz a társaddal.

RÁK
június 22.–július 22.
A születési jegyedben a Hold uralkodik. Gyakori hangulathullámzásaidért ő a felelős. Most éppen a remek, vállalkozó, kreatív fázisodban vagy. Érdemes kihasználni ezt az időszakot. Ebben a hónapban inkább a munkád felé fordulj. Így elkerülheted azokat a feszültségeket, amelyek a magánéletedben jelentkezhetnek. De tartsd nyitva a szemed: egy új csodáló bukkanhat fel.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Azt mondják, az Oroszlán lusta. Pedig ez csak a látszat. Amíg pihen, szemlélődik, azért pörög az agya. Hogyan is irányíthatná a többieket? Hogyan kerülhetne a középpontba? A Vénusz és a Merkúr helyzete megnöveli a kreativitásodat. Olyan dologgal vonhatod magadra mások figyelmét, amely nemcsak érdekes, de kifejezetten innovatív is. Amennyiben külföldi munka is kilátásban van, kivételesen nagy alapossággal vizsgálod meg a körülményeket.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Sokat profitálhatsz abból, ha ügyelsz a kommunikációdra. Minden adott, hogy megcsináld a szerencsédet, ha ügyesen bánsz a régi, de különösen az új ismeretségekkel. Nem kell mást tenned, csak intelligensen, némi humorral és lazasággal közelíteni másokhoz. Elsősorban most a munka köt le. Alternatív ötleteidre fogékony a vezetés. A párkapcsolatban élőkre gyönyörű napok várnak.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Te is a Vénusz gyermeke vagy. Ebben a hónapban megismerheted azokat a különleges hatásokat, amelyek csak ritkán jelentkeznek. Folyamatosan társaságot keresel, de nem a hagyományos módon. Kipróbálod a legújabb kommunikációs eszközöket, módszereket. Örömödet leled akkor, ha egy távoli földrész lakójával sikerül akár napi ügyekről, akár világmegváltó ötletekről beszélni. Egyes esetekben egy régi szerelem felbukkanása számvetésre késztet.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A születési jegyedben járó Mars nemcsak pluszenergiával tölt fel, de nagy segítséget ad abban is, hogy teljesüljenek a régi vágyaid. Olyasmire gondolj, ami hosszabb tervezést igényelt, és már sok munkaórát fektettél bele. Anyagi szempontból is kedvező a hónap. Olyan összeg érkezhet, amelyet talán már elveszettnek hittél. Az otthonodban hasznosítsd a kreativitásodat.

NYILAS
november 23.–december 21.
Uralkodó bolygód, a Jupiter olyan pozícióból mosolyog rád, ahonnan a hivatásodat tudja befolyásolni. Szép élmények várnak a jól elvégzett munka után. A korábbi túlzott optimizmusodat a tehetségedbe és kitartásodba vetett hit váltja fel. Ha te vagy a főnök, sokkal reálisabban látod a beosztottak teljesítményét. Kapcsolati területen eleinte türelmetlen és fellengzős leszel, később szeretetteljesen viszonyulsz azokhoz, akik közel állnak hozzád.

BAK
december 22.–január 20.
Bármi is volt, amire az elmúlt időszakban vágytál, most teljesül. Különösen a szakmai életedben számíthatsz komoly előrelépésre. Ne gondolj pozícióra, sokkal inkább elismerésre. Vedd észre, hogy mások mennyire értékelnek. Ez az érzés még nagyon messzire repíthet. A pénzügyeidre azonban figyelj. Jöhet néhány váratlan kiadás, egy kis mértéktartás nem ártana.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Az év első negyedét csupa pozitívummal zárod. A születési jegyedben járó Vénusz különleges érzelmekkel ruház fel, de ott van még a Merkúr is – a többi ember iránti megértés lehetőségét adja neked. Ebben a hónapban emberbarátságból jelesre vizsgázol. Ez most egészen más minőségben jelentkezik nálad. Senki nem fog kihasználni, és akivel jót teszel, valóban hálás szívvel gondol rád.

HALAK
február 20.–március 20.
Egy születésnapos mi mást szeretne, mint épségben, egészségben és jó hangulatban várni a köszöntést? Biztos lehetsz benne: ez így is lesz. A Nap és a Neptunusz közelsége kedvessé, megértővé, szeretetre méltóvá tesz. Egy tervbe vett külföldi utazásnak is most jön el az ideje. Partnerkapcsolatban is kedvező a csillagállás. Ha korábban valamiért nehezteltél is, most már más szemmel nézed azt, akit szeretsz.