Horoszkóp – 2016. április

2016. április 01.
A romantikus, misztikus Neptunusz és a Vénusz jól kijönnek egymással.

KOS
március 21.–április 20.
A születésnapod nem a szokásos „fejjel a falnak” hangulatban telik. Minden korábbinál céltudatosabb, magabiztosabb leszel. Most már senki sem vádolhat, hogy csak rohansz, és nem fejezed be a dolgaidat. Érzelmi intenzitásod fokozódik. Egy külföldi út még azok számára is hozhat mindent elsöprő szerelmet, akik amúgy már megállapodtak.

BIKA
április 21.–május 20.
Ha egyszer beindulsz, nem lehet leállítani. Főleg, ami a beszédet illeti. Nehéz helyzetben, képes vagy folyamatosan beszélni, csak hogy leplezd a zavarodat. Szeretnél lényegesen nagyobb teret és szabadságot kapni. Egyéni elképzeléseidnek kívánsz érvényt szerezni. Közben a baráti körödből rajongód akad, de te túl lágynak és érzelmesnek tartod őt.

IKREK
május 21.–június 21.
Jó eséllyel indulsz, ha támogatókat keresel egy projekthez. Kivételesen nem érvekkel, inkább érzésekkel közelítesz a megoldandó feladatokhoz. Ezzel a viselkedéssel szimpatikussá teheted magad. Az otthonodban, a párkapcsolatodban gyakran kerülhet sor vitára. A társad nehezen viseli, ha mellőzöd, ráadásul elképzelhető, hogy tényleg tilosban jársz.

RÁK
június 22.–július 22.
A Hold és Mars kapcsolata felpörgeti az eseményeket. Ismerkedj, barátkozz, és azonnal hasznosítsd a frissen szerzett tapasztalatokat. Fantasztikus erőt érzel magadban. A születési jegyed asztrológiai besorolás szerint kardinális. Most a valóságban is megtapasztalhatod milyen, amikor a kormány a te kezedben van. Különösen a hivatásodban nyílnak meg a kapuk.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A megszokottnál is magasabbra teszed a mércét. Komolynak tűnő távlati célt tűzöl magad elé. Vigyázz, lehet, hogy csak az első tavaszi szellő hoz magával egy kósza ötletet. Anyagi ügyekkel elégedetlen lehetsz. Belevágsz valamibe, ami nem hoz azonnal hasznot. Semmiképpen ne add fel! Értékeld a kemény munka áldásait. Fontos személlyé tehet, akire sokan figyelnek.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Egy jótékony és egy kreatív égitest, azaz a Jupiter és az Uránusz izgalmas kapcsolatba kerül a komoly döntéseket generáló Plútóval. Ennél kedvezőbb időszakot keresve sem találhatnál, hogy régen dédelgetett célodat megvalósítsd. Minden égitest a pártodat fogja, és a javadat akarja. A szépségért, a harmonikus kapcsolatokért felelős bolygók pedig a párkapcsolati területedre ragyognak.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Tele vagy tervekkel és rengeteg érzelemmel. Szerencsés helyzetben vagy, ha kreativitás is szükséges a munkádhoz. Szépérzéked, ötleteid nemcsak a kollégákat, a családodat is ámulatba ejtik. Itt az idő, hogy felfrissítsd a ruhatáradat, de ne feledkezz meg az otthonodról sem. Egy új, laza ismeretség egy kis borsot törhet az orrod alá, de hamar kihevered. Üzleti kérdésekben ne hamarkodd el a döntést.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Egy millimétert sem engedsz abból, amit elhatároztál. Nagy hangsúlyt fektetsz a pénzügyekre. Eleinte veszteségnek gondolsz egy kiadást, de később rájössz, hogy hosszú távon megtérül. Egyre jobb kapcsolatokat ápolsz a kollégákkal. Esetenként barátság, de egyéb érzelem is kibontakozhat. Szerelem és különféle vágyak területén ki sem látszol az álmodozásból. Mindent rózsaszín szemüvegen keresztül nézel.

NYILAS
november 23.–december 21.
Mozgalmas időszak köszönt rád. Az energikus Mars a születési jegyedben jár. Kapcsolatba lép a Nappal és egy rövid ideig a Holddal is. Ez utóbbi pozíció kissé erőszakossá, hisztissé tehet. Elsősorban a szakmai területeden leszel követelőző. A gondolkodásért felelős Nap, amely most a kezdeményező Kos jegyében halad, új gondolatokkal ruház fel. Hajrá!

BAK
december 22.–január 20.
Óriási belső tartalékokkal rendelkezel, amelyek most kifejezésre jutnak. Elsősorban a világnézeted esik át hatalmas változáson. Egy megújult személyiség köszönti a tavaszt. Ha tanulmányokat folytatsz, egy oktatóddal elégedetlen lehetsz. Elsősorban a magad igazát keresed. Meg is találod, ha türelmes leszel. Megszokott, komoly gondolataidat most rendkívüli köntösben tálalod. Izgalmas időszak köszönt rád.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Elsősorban a kommunikációdra kellene figyelmet fordítanod. A megszokott távolságtartó, időnként csipkelődő, igazságosztó stílusodnak nyoma sincs. Meggondolatlanul, néha sértődötten reagálsz. A pénzügyeid különleges fordulatot vehetnek. Olyan helyről érkezhet a pénz, ahonnan egyáltalán nem számítasz rá. Túl sokáig nem melegszik a számládon, mivel szinte azonnal elköltöd.

HALAK
február 20.–március 20.
A Vénusz és a Neptunusz a születési jegyedben jár. Szerelemvágy és gyengédség jellemez. Most éppen olyannak mutatod magad, amilyennek a legjobban szeretnek. Figyelmes vagy, mások bajára érzően reagálsz, ugyanakkor saját dolgaidban nehezen igazodsz el. Anyagi döntéseket inkább ne hozz most. Foglalkozz sokat a családoddal.