Horoszkóp – 2016. május

2016. május 01.
Májusban a Vénusz a főszereplő.

KOS
március 21.–április 20.
A Vénusz, most egy másik oldaláról mutatkozik be, hatására a pénz kerül az érdeklődésed középpontjába. Több dologra is vágysz, amelyeket nem könnyű elérni. Valószínűleg tervbe vettél egy különleges külföldi utat is, és most szembesülsz a magas költségekkel. Okosan tervezz, és az álmaid valóra válhatnak. Szerencsére a munka frontján minden rendben, így a jövedelmeid is kedvezően alakulnak. Ezzel együtt a hangulatod is remek.

BIKA
április 21.–május 20.
Egy születésnapos megengedheti magának azt a luxust, hogy lazítson. Ez rendben is van addig, amíg meg nem szeged valamelyik írott vagy íratlan szabályt. Figyelj a részletekre! Lelkileg és fizikailag is a topon vagy. Keresed a társaságot, ugyanakkor jól nézd meg, kit vagy kiket engedsz betekinteni a magánszférádba. Szerelemben egyre több illúzióval találod szembe magad.

IKREK
május 21.–június 21.
Teljesen elvarázsol valaki, aki a közeledben él. Lehet, hogy barátságról vagy flörtről van szó. Mindenesetre ez az érzés megszépíti a hétköznapjaidat. A szívedben egyre inkább érzed a változást, de te, aki remek szónok és társalgó vagy, most inkább a szótlanságot választod. Nehezedre esik hangosan kimondani, amit gondolsz. Természetesen semmit nem kell elsietned.

RÁK
június 22.–július 22.
A hangsúly nálad most a kommunikáción van. Fontos, hogy kellő pontossággal fogalmazd meg a vágyaidat és a véleményedet is. Sokat segít, hogy mostanában fizikailag lényegesen erősebb vagy, mint korábban. Legyél nyitott, ismerkedj! Ebben a hónapban különösen vonzó leszel. A barátaiddal szervezett közös programokra most viszonylag sokat költhetsz, de megéri.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Nagyon kedves és megbízható leszel. Minden ígéretedet teljesíted, még akkor is, ha a megvalósítás közben akadályok merülnek fel. Egy álomszerű célt is kitűzöl magad elé. Figyelj oda, amikor valaki szép szavakkal közeledik hozzád. Gyakran előfordulhat, hogy mögöttes szándékot takar a kedvesség. Elsősorban soha vissza nem térítendő kölcsönt várnak tőled.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A születési jegyedben járó Jupiter tréfát űz veled. Kapcsolódik a mindig ködösítő Neptunuszhoz, és feledékennyé tesz. Elsősorban a pénzügyeidet tartsd rendben, de néhány kitűzött célodat is érdemes lenne felül vizsgálnod. Ha vizsgára készülsz, legyél bátor. Nyílt tekintettel és határozott fellépéssel egyszerűbb lesz a helyzeted. Az otthonoddal kapcsolatban felmerülhet néhány költség.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A Hold és Mars egy rövid időre összekapcsolódik. Fantasztikusan mozgékonynak, energikusnak érzed magad. Könnyen veszed a legbonyolultabb kihívásokat is. Legszívesebben egy percet sem lazítanál. A Vénusz és a Neptunusz is a kedvedre tesz. Az egyedülállók számára plátói szerelem jöhet, a párban élőknek pedig gyönyörű együtt töltött heteket hoz ez az időszak.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Anyagi ügyekben döcögős ez a hónap. Rengeteg a kiadásod, sokszor azt érezheted, hogy erőn felül kell teljesítened. Szerencsés lenne egy listát készíteni, fontossági sorrendet állítani. Lazításként, feledkezz bele valamilyen szellemi tevékenységbe. Legjobb, ha önismereti tanfolyamot keresel, vagy olyan beszélgetőtársakkal töltöd az időt, akik építik a személyiségedet.

NYILAS
november 23.–december 21.
Izgalmas, eseménydús időszak előtt állsz. Akik pályamódosításra készülnek, keresve sem találhatnának kedvezőbb hónapot. Tartsd nyitva szemed, hiszen azé az elsőbbség, aki gyorsabban dönt. Egy érzelmi kérdésben fantasztikusan szenvedélyes leszel. Be akarod bizonyítani, hogy a másik fél számára kizárólag te vagy az egyetlen és az ideális választás.

BAK
december 22.–január 20.
Nagyon mélyek az érzéseid. Szenvedélyességed azonban nem tud a felszínre törni, mivel szemérmes vagy. Most nem sikerül megtalálni az arany középutat, a hangulatod ingadozhat. Mindenképpen profitálsz ezekből az érzésekből. Jobban megismered önmagad, és ha esetleg kreatív területen munkálkodsz, ez a belső feszültség sokat hozhat a konyhára.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Hatalmas baráti körrel rendelkezel. Általában te vagy az, aki másoknak segítséget nyújt, most azonban fordul a kocka. Olyan információkat, támogatást kaphatsz, amelyek jótékony hatással lesznek az életedre. Szükségét érzed, hogy az otthonodat felújítsd. Néhány kisebb, de ötletes változtatás már meghozza a kívánt eredményt. Feltehetően kisebb utazáshoz is kedvet kapsz.

HALAK
február 20.–március 20.
Koncentrálj a hivatásodra! Kellő energiával és határozottsággal rendelkezel, hogy ha kell, változtass, vagy ha egy nagyobb feladattal bíznak meg, azt nyugodt szívvel vállalhasd. Rendkívül jóindulatúan kezeled valamennyi kapcsolatodat. Legyen az a párod, az üzletfeled, a munkatársad, mindenki a legjobbakat kapja tőled. A megértésed határtalan, de a feledékenységed is.