Horoszkóp – 2016. június

2016. június 01.
A siker záloga most az okos kommunikáció.

KOS
március 21.–április 20.
Koncentrálj a pénzügyeidre. Illúziók bűvöletébe kerülhetsz, amelyek gátat szabnak a józanságodnak. Szerencsére gyorsan sutba dobod a túlzott nagyvonalúságot. Figyelsz a részletekre és a legapróbb hiba láttán is felszólalsz. A nyár beköszöntével az érzelmeid is felforrósodhatnak. Akivel közös az érdeklődésed, az akár hosszabb távon is melletted maradhat.

BIKA
április 21.–május 20.
Pezseg körülötted az élet. Uralkodó bolygód, a Vénusz most a születési jegyedben jár. Szerelem, kedvesség, jó ízlés, esztétikai és kulináris élvezetek kísérik az útját. Te pedig csak kapkodod a fejed. Legszívesebben valamennyi lehetőséget kiaknáznád. Azért légy óvatos, és ne hanyagold el a kötelességeidet. Ne reagálj csípősen, ha valaki figyelmeztet.

IKREK
május 21.–június 21.
Egy születésnapos, különösen, ha annyira aktív, mint te, sokkal nagyobb figyelmet követel magának, mint amennyi most körülveszi. Mindent megteszel, hogy magadra irányítsd mások figyelmét. Elsősorban a párkapcsolatodban sikerül eredményt elérned, bár néha vitatkoznod kell, hogy megkapd azt, ami megillet. Tartsd be a szabályokat! A Neptunusz most különböző kilengésekre csábít.

RÁK
június 22.–július 22.
Csordultig tele a szíved és a lelked. Ezt a hatalmas érzelmi energiát nemcsak a kapcsolataidban, hanem más, egyéb kreatív területen is hasznosíthatod. Időnként jobb megfigyelni, mérlegelni, és csak utána beszélni. Feltehetően tele leszel munkával. Fáraszt ugyan, de gondolj arra, mennyi dicséretet és eredményt zsebelhetsz be magadnak.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Óriási energiát fektetsz egy baráti rendezvénybe. Időnként annyira kiborulsz, hogy ingerülten kiabálsz a környezetedben élőkkel. Szerencsére senki nem sértődik meg, és az élet megy tovább. Anyagi vonalon gyarapodás várható, de arra figyelj, hogy mindig a tisztességes utat válaszd. Együttérzésből jelesre vizsgázol. Sokaknak nyújtasz vigaszt és segítséget.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Túl rövid pórázon tartod a párodat. Igyekszik kibúvókat találni, hogy egy kis levegőhöz jusson. Lazíthatsz a köteléken, hiszen te vagy számára az igazi. Nincs miért izgulnod. Rengeteg lesz a munkád, feltehetően külön feladatot is vállalsz, hogy összejöjjön a pénz egy nyaralásra. Erőnléted fenntartásához szükséges, hogy a könnyű sport a napi rutinod részévé váljon.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Nagyon fontos, hogy a rád váró találkozókon és minden olyan helyzetben, ahol be kell mutatkoznod, a legjobb formádat hozd. Nem esik nehezedre, mégis időről időre erőt vesz rajtad a bizonytalanság. Szeretnél lényegesen határozottabban állást foglalni, és meggyőzni másokat is az igazadról. Erőszakossággal ne próbálkozz, vedd elő a diplomatikus énedet.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Szerencsésnek mondhatod magad a párkapcsolatodban. A párod szeretettel, szerelemmel vesz körül, ráadásul most anyagilag is jobb helyzetben van, mint te. Most derül ki, hogy valóban jóban-rosszban egymás mellett álltok. Egy látszólagos barátod éppen pénzzel kapcsolatos ügyben vezethet félre. Nem kell mindent elhinni. Támaszkodj a megérzéseidre.

NYILAS
november 23.–december 21.
Nagy változás előtt állsz. Talán az egész életed, egzisztenciád megújulhat. Elégedetlen vagy azzal, amit eddig elértél. Most elérkezettnek látod az időt, hogy valami egészen mást tegyél. Szerencsés az, aki a váltáshoz családi segítséget is kap, de ha egyedülálló vagy, sem kell haboznod. Különösen a munka, a hivatás területén érdemes nyitott szemmel járni.

BAK
december 22.–január 20.
Rengeteget dolgozol, mégsem érzed az eredményét. Koncentrálj a külföldi kapcsolataidra, figyelj a más országokból érkező trendekre. Jelenleg fogékony vagy az újdonságokra. Elképzelhető, hogy egy új szerelem is motivál most. Hallgass a belső hangra. A megérzéseid nem hagynak cserben. Fontos, hogy az emberi kapcsolataidat kellő intelligenciával kezeld.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Vesd latba minden rábeszélőképességed. Az ékesszólás nem kenyered, most mégis azzal érheted el a legtöbbet. Számíthatsz néhány régi barátra is. Nem szereted, ha irányítanak, de egy-két okos ember véleménye, meglátása előrevihet. Várhatóan egy munka jó pénzt hozhat. Az összeg nem hivatalos, ezt pedig egyáltalán nem akarod nagydobra verni.

HALAK
február 20.–március 20.
Szeretnél több időt otthon tölteni, közben egyre több a munkád. Hogyan teremts egyensúlyt? Semmiképpen se kapkodj, és tartsd be mindig az adott szavad. Több ígéretet teszel, de ezeknek a javarészét elfelejted. Amikor eljön a számonkérés ideje, még te érzed magad megsértve. A pénzzel bánj óvatosan, néhány új ismerős költekezésre csábíthat.