Horoszkóp – 2016. július

2016. július 06.
Mozgalmas, célorientált, érzelmekben gazdag hónap áll előttünk.

KOS
március 21.–április 20.
Hódításokból nem lesz hiány ebben a hónapban. Az energiádat elsősorban arra fordítod, hogy szép és vonzó legyél. A szenvedély átszövi életed minden pillanatát. A hangulatod azonban időnként változékony lehet, ezt is a belső túlfűtöttség okozza. A születési jegyedre jellemző türelmetlenség most elsősorban a kapcsolataidban üti fel a fejét. Figyelj oda, és válaszd inkább a megfigyelő pozíciót.

BIKA
április 21.–május 20.
Mindent egy lapra teszel fel. A Nap és a Vénusz is együtt halad a Rák jegyében, így érzékenyen, érző szívvel, mégis makacsul követed az utad. Megragadod a nyári hónap adta lehetőségeket, és elsősorban ismerkedéssel, hódítással töltöd az idődet. Párkapcsolati fronton vedd figyelembe a másik fél igényeit is. Azt gondolod, hogy nem szól semmit, tehát nem is tud semmit. Vigyázz, meglepődhetsz!

IKREK
május 21.–június 21.
A számodra legfontosabb, iránymutató égitest, a Merkúr most a születési jegyedben jár. Változékony hangulatot hoz. Szenvedélyes leszel, ugyanakkor ok nélkül rád törhet a pesszimizmus. Elsősorban akkor, amikor nem sikerülnek a kis munkahelyi intrikáid. Feltehetően szellemileg sokkal hatékonyabb vagy, mint a többiek, de ezzel nem szabad visszaélned. Keresd az arany középutat.

RÁK
június 22.–július 22.
Természetesen a születésnaposnak, azaz neked jár ebben a hónapban a legvonzóbbnak kijáró csodálat. Meg is kapod. Kedves, rokonszenves és odaadó leszel. Öröm lesz veled minden perc. Ez az időszak alkalmas arra, hogy a távolabbi céljaiddal is foglalkozz. Nagyon közel a megvalósulás. Ne ülj ölbe tette kézzel, ragadj meg minden kínálkozó lehetőséget. Jó úton jársz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Jó, ha időben feltöltöd a bankszámládat. Ez a nyári hónap szinte semmi másról nem szól, mint a költekezésről. Elképzelhető, hogy kisebb üzleteket is köthetsz. Így néha egyensúlyba kerül a bevétel és a kiadás oldala. A szórakozás mellett segítő célokra is fordítod az anyagi javaidat. Ez utóbbi hosszú távon még egészen különleges módon is szolgálja nemcsak mások, hanem a te érdekeidet is.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Jószívű, adakozó és kedves leszel. Olyan konstellációk jönnek létre az égen, amelyek szinte felforgatják a megszokott életedet. Ez alkalommal pozitív felfordulásra számíts. Minden adott, ha új munkahelyet keresel, de az is lehet, egy egészen más célt tűzöl magad elé. A személyiséged olyan oldalait ismerheted meg, amelyekkel eddig még nem találkoztál. Kellemes élmény lesz a tükörbe nézni.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Rövid ideig úgy érezheted, parkolópályára kerültél. Fogd fel pihenésnek, a nagyobb dolgokra való felkészülés idejének ezt az időszakot. Amennyiben kreatív területen dolgozol, ez a hónap alkalmas arra, hogy visszavonulj, és az otthonodban alakíts ki alkotó sarkot. Várhatóan lehetőséged nyílik külföldi utazásra is. Készülj fel, hogy különleges, feledhetetlen élményben lesz részed.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Mars a születési jegyedben jár. Nagy erővel korbácsolja fel az érzéseidet és az érzékeidet. Ideges és feszült lehetsz, ha valaki még több munkát akar a nyakadba sózni. Inkább élveznéd a nyarat. Ebben a helyzetben egyetlen vigaszod, hogy komolyabb jövedelemre tehetsz szert. A pénz elköltése nem okoz gondot, de valódi örömet sem. Most igazán csak a rendkívüli dolgok kötnek le.

NYILAS
november 23.–december 21.
Olyan tevékenységbe kezdhetsz, amely befolyásolja az anyagi ügyeidet. Sajnos még a gyarapodás ellenére is inkább pesszimista leszel, bár ez nem jellemző rád. Hangulatingadozásaidat a környezeted, a párod is megérzi. Szinte provokálsz, így most a személyes vonzerőd bevetése is kevésnek bizonyulhat. Alapvető szemléletváltásra lenne szükséged.

BAK
december 22.–január 20.
Elsősorban a távoli célok, a magadba és a munkádba, a tehetségedbe vetett hit vezérel ebben a hónapban. Bármivel foglalkozol is, az alaposság és a felkészültség meghozza a jutalmát. A munkakörülményeidet néha nem tartod megfelelőnek vagy méltónak. Erről nem beszélsz senkinek, de magadban sokszor negatív jelzőkkel illeted a helyzetet és a vezetőidet. Rövidebb nyaralás is szóba jöhet.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Baráti társaságban bukkanhat fel valaki, aki megkavarhatja az érzéseidet. Elsősorban intellektuális partner lehet, de a sok szellemes beszélgetés egyre jobban ráirányítja a figyelmedet. Közben a munkádban egy régóta érlelődő, talán már elveszettnek hitt lehetőség újra kibontakozni látszik. Valószínűleg semmi kedved a nyár közepén ezzel foglalkozni, de azért mégis izgatja a fantáziádat.

HALAK
február 20.–március 20.
A születési jegyedben járó Neptunusz újabb meglepetéssel szolgálhat. A hivatásod területét is érinti az a kapcsolat, amelyben most ez a bolygó részt vesz. Valószínűleg sokkal fáradtabb, enerváltabb leszel miattuk. Foglalkozz kevesebbet a múlttal, és a jelen vélt vagy valós nehézségeit is egy kicsit söpörd a szőnyeg alá. Ápold a baráti kapcsolataidat, és ha egy szerelem lehetősége is megcsillan, kezdj érdeklődni.