Horoszkóp – 2016. augusztus

2016. augusztus 01.
Egész hónapban egy képletes erőmű energiaforrása táplál.

KOS
március 21.–április 20.
Amikor a Nap az Oroszlán jegyébe lép, lelkileg nem leszel a topon. De fel a fejjel! Néhány nap alatt túl fogsz jutni az egészen. Egész hónapban magas hőfokon égsz. Más nem is foglalkoztat, mint hogy kibontakoztasd rejtett képességeidet. Itt az idő, hogy önállóan vállalkozz. Legjobb lenne, ha oktatással, ismeretek átadásával foglalkoznál.

BIKA
április 21.–május 20.
Fizikai és mentális erőben nem lesz hiány. Az otthonoddal, a családoddal kapcsolatban várható a legtöbb teendő és a legtöbb újdonság. Összeszedetten, hatékonyan alakítod a hétköznapokat. Némi fejtörést okozhat egy jogi ügy. Ebben a helyzetben alkalmad nyílik megtapasztalni, hogy kik a valódi barátaid, és kik azok, akik csak a sikerszériában tartanak veled. Becsüld meg a családtagjaid kitartását.

IKREK
május 21.–június 21.
Makacsul ragaszkodsz egy régen lejárt kapcsolathoz. Idejétmúlt dolgokba nem érdemes energiát fektetni. Azt a fantasztikus erőt, amelyet most érzel, inkább használd a munkád során. Érdemes lenne a meglévőnél sokkal közvetlenebb kapcsolatot ápolni a kollégákkal. Érdekes kapcsolatokat is kialakíthatsz. Az Oroszlán havában egyre jobb a kommunikációd.

RÁK
június 22.–július 22.
A pénz kerül most középpontba. Keresel, de el is költöd. Ez nem oktalan költekezés. Sokkal inkább befektetés egy fontos, jövőbemutató dologba. A hónap nagy ajándékát, az óriási energiát elsősorban kreativitásra használd. Sikeres lehetsz bármilyen művészi területen. Ha elfáradtál az elmúlt időszakban, jót tenne egy néhány napos, vízparti nyaralás.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A születésnapod hónapjában a Nap mellett a Vénusz és a Merkúr is a kegyeibe fogad. Az, hogy vonzó vagy, nem kétséges. A Merkúr most nem a hirtelenséget, hanem egy kis körültekintést, megfontoltságot, céltudatot hoz, a Nap pedig hatalmas energiatöbbletet ad. Felhasználhatod családi körben, de ha nyitva áll a szíved, még új kapcsolatra is kínálkozhat lehetőség.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Most a te jegyed egy rövid időre kimarad a körforgásból. Valamivel hátrébb szorulsz, mint a többiek. Nem baj, hiszen a csendesebb időszakban is van varázs. A legfontosabb, hogy amit problémának gondolsz, azt tedd egy kicsit félre. Elsősorban a kommunikáció, az otthon és a párkapcsolat lehet az a terület, ahol nem a kedved szerint történnek a dolgok. Koncentrálj magadra, hallgass a megérzéseidre.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Az egyik legizgalmasabb hónap áll előtted. Te leszel az, aki az összes baráti partit szervezi, irányítja. Logisztikából jelesre vizsgázol. Elképesztő mennyiségű bókot is elkönyvelhetsz. A barátságok azonban nem csak szórakozásra valók. Sikeres vállalkozások, közös elképzelések kimunkálására is megfelelő ez az időszak.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Mars, a Skorpió hagyományos ura még egy kis ideig a születési jegyedben jár.
Kiemelten jó kapcsolatba kerül a Nappal. Ez számodra óriási lehetőségeket kínál. A hivatásodban csupa jó történik. Lehet ez előléptetés, kedvező változás vagy hogy éppen a főnök felfedezi, hogy te vagy a legjobb munkaerő. Az anyagi szempontok sem mellékesek. Valószínűleg előleget adsz egy kora őszi utazásra.

NYILAS
november 23.–december 21.
Sajnos egy olyan álomban ringatod magad, amely köszönő viszonyban sincs a valósággal. Nehéz lenne az optimizmusodat letörni, most mégis óva intünk a túlzott lelkesedéstől. Megszoktad, hogy sokszor félvállról kezeled a dolgokat, azoknak még sincs következményük. Ebben a hónapban ez másképpen lesz. Valaki mindenképpen szeretné visszakapni azt, ami őt illeti.

BAK
december 22.–január 20.
A nagyon izgalmas, felpezsdítő események most nem a te közreműködéseddel zajlanak. Egy kis nyugalom egyáltalán nem árt. A közlekedésben azonban legyél körültekintő. Egy külföldi út mindig kaland, és kihívásokkal teli esemény. Élvezd, ha olyan esetben kell helytállnod, ahol még nem mutathattad be az erődet és a tehetségedet. A barátságok most is sokat érnek.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A hónap a legkülönfélébb, a felnőtté válást segítő tevékenységnek kedvez. Mondhatod, hogy te nem vagy gyerek, de jobb, ha tudod, aki a te jegyedben született, soha nem veszíti el a gyermeki énjét. Ennek ellenére nem árt, ha megtapasztalod, mit jelent a valódi felelősség. Különösen a párkapcsolat, a baráti kapcsolatok és a hivatás, a főnök szavának elfogadása hozhat most újdonságokat.

HALAK
február 20.–március 20.
Eleinte eltéríthetetlenül szaladsz az álmaid után. Nincs ember, aki rábírhatna az illúziók feladására. Szerencse, hogy az égitestek folyamatos mozgásban vannak, így néhány nap alatt túljutsz azon a ponton, amelyre később már emlékezni sem szeretnél. Koncentrálj a munkádra. Fantasztikus lehetőségek várnak és olyan hatalmas energia, amely képes bármilyen helyzeten átlendíteni.