Horoszkóp – 2016. szeptember

2016. szeptember 01.
Ebben a hónapban eljön a megvalósítás ideje.

KOS
március 21.–április 20.
Páratlan akaraterődnek köszönhetően lerázod magadról azokat a dolgokat és embereket, amelyek és akik eddig nyomasztottak. Stresszes hónap áll előtted, de kihívásként fogod fel. A pénzügyek területén most igényled a biztonságot. Sikerül olyan helyzetet teremtened, amelyre régóta vágysz. Szereted a tiszta képleteket és az egyenes beszédet. A kollégáiddal kitűnő a kapcsolatod.

BIKA
április 21.–május 20.
Vágysz az érzelmi harmóniára. Szeretnéd, ha a partnered piszkálódás helyett kedvesen viszonyulna hozzád. De nem ártana néha magadba nézned. Ki is az, aki nap mint nap kritizálja a másikat? Új vállalkozáson is töröd a fejed. Elképzelhető, hogy egy meglévő vállalkozásba fektetsz pénzt. Bővíted, esetleg új berendezésekkel szereled fel. Nagyon fontos, hogy figyelj oda minden részletre.

IKREK
május 21.–június 21.
A gyakorlatiasság soha nem volt az erősséged. Most elveszted azt a minimális érzékedet is, amely a józan ítélőképességhez szükséges. Elsősorban a hivatásod területén tartsd nyitva a szemed. A legkisebb hiba is komoly következményekkel járhat. Megnő a barátságok szerepe. Szükséged lesz mások jóindulatára. A családoddal viszont nagyon jó a kapcsolatod, rájuk mindig számíthatsz.

RÁK
június 22.–július 22.
Kommunikációból máris beírhatsz magadnak egy jelest. Eszesen, megfontoltan tárgyalsz. Kivételesen nem a születési jegyedre jellemző érzelmi túltengés, hanem a józan megfontolás jellemez. Párkapcsolatban határozottságra van szükséged. Nem elég, ha mindig mindent elnézel, és a szőnyeg alá söpröd a problémákat. Ebben a hónapban jó eséllyel indulsz el a megoldás irányába.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Remek hónap arra, hogy sok pénzt keress. Persze továbbra is nagyvonalú vagy, de végre egy olyan időszak áll előtted, amikor marad pénz a bankszámládon. Szerelemben is izgalmakkal teli hetek várnak. Ha egyedülálló vagy, változó hangulattal és teljesítménnyel várod, fogadod a hódolókat. Akinek van párja, sokkal magasabb szintre emelheti a kapcsolatát.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Egyszerre négy égitest randevúzik a születési jegyedben. A Nap gyakorlatiassá tesz. A Vénusz segít a csábításban, de hullámzóvá teszi az önbizalmadat. Még szerencse, hogy a Merkúr és a Jupiter is összefog, így kiváló intellektusoddal bárkit levehetsz a lábáról. Otthonodban, családi fronton küzdelmes napok jöhetnek. Mindenáron keresztül akarod vinni az akaratodat. Erre pedig nem mindig vevők.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Párkapcsolatban, üzleti kapcsolatokban döcögősen haladnak a dolgok. Túl erős a kritikai érzéked. Szilárdan hiszel a véleményed helyességében. Aki a te jegyedben született, képtelen meglenni társ, társak nélkül. Hidd el, hogy a jelenlegi viselkedéseddel elriaszthatsz másokat. Vezesd le a felesleges energiáidat és a stresszt mozgással, sporttal.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Összezavarodnak a pénzügyeid, változó a bevételed. Elképzelhető, hogy a várt összeg nem érkezik meg, egy másik pedig, amelyről régen lemondtál, befut. Hasznos, ha minden bevételed, kiadásod feljegyzed. Így kevésbé érhet meglepetés. Az érzelmi életed ennek ellenére remek. Nemcsak a párkapcsolat, de a barátokkal együtt töltött idő is sok örömet tartogat.

NYILAS
november 23.–december 21.
Több érzelmi problémát is fel kell dolgoznod. Jó hír, hogy mindenre megtalálod a megoldást. Stresszhelyzet idején válaszd az otthon biztonságát. Szereted az embereket, és hamar barátkozol. Most mégis néhány egyedül töltött óra sokkal többet ad, mint a zajos társaság. Az energikus Mars a születési jegyedben jár. Ennek ellenére változó lesz a teljesítményed.

BAK
december 22.–január 20.
A legmagasabbra teszed a mércét. Hittel, önbizalommal és sok munkával eléred a várva várt eredményt. Persze neked sokkal nehezebb elhinni és feldolgozni a sikert, mint másoknak, de most eljön a pillanat, amikor minden égitest a javadat akarja. Erős benned a változtatási igény. Elképzelhető, hogy egy lakáscsere is felmerül benned. Most jobb lenne, ha csak tervezgetnél.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Nagyon szeretnél egy békés otthont. Mindez ellentétes a természeteddel, hiszen te semmiképpen nem kívánsz kötődni. Alaposan megrágod magadban az elképzeléseidet. Számodra ezek a hetek sokkal inkább a vívódásról szólnak, mintsem az újításról. Érdemes lenne sok időt a szabadban töltened, és sporttal lazítani a nyomáson.

HALAK
február 20.–március 20.
Talán még mindig a nyárról álmodozol. Mindenesetre ezekben a hetekben nem leszel a hónap dolgozója. Időnként belendülsz, máskor lustán hátradőlsz. Aztán pedig nehezen viseled, ha ezt valaki szóvá teszi. Párkapcsolatban viszont nagyon szerencsésen alakulhat minden. Közös tervek válhatnak valóra, különösen akkor, ha ezek anyagi természetűek.