Horoszkóp – 2016. október

2016. október 01.
Egyre fontosabbak a társas kapcsolatok és az együttműködés.

KOS
március 21.–április 20.
Most a legnagyobb elképzeléseidet is megvalósíthatod. Tudod, neked soha nem esnek a dolgok az öledbe. Csak egy szempont vezéreljen: az együttműködés. Ha képes vagy az önfejűségedet szabadságra küldeni, nyert ügyed van. Néhány napig türelmetlen leszel. Ebben az időszakban tölts sok időt a partnereddel, a családoddal. Velük minden könnyű, egyszerű és harmonikus lesz.

BIKA
április 21.–május 20.
Egy darabig még éltetnek a romantikus ábrándok. Kihasználod a vonzerődet is. Elsősorban a munkatársaidra gyakorolsz hatást. Elképzelhetetlen, hogy valaki ellent mondjon neked. Uralkodó bolygód, a Vénusz a Skorpió jegyébe lép. Ezzel egy időben szenvedélyesebb leszel, de felüti fejét a féltékenység is. Próbáld rendezni a kapcsolataidat úgy, hogy ne csak te legyél a haszonélvező.

IKREK
május 21.–június 21.
A Hold és a Mars feszült kapcsolata megbolondíthatja a partnerkapcsolatodat. Ne ülj fel mindenféle mendemondának. Sokkal fontosabb most, hogy felelősen gondolkodj. Lehetőséget kapsz, hogy alaposan, mindenre kiterjedő figyelemmel fordulj családod, a barátok és a munkatársak felé is. Amikor pedig valaki szurkál vagy piszkál, vizsgáld meg az indítékait. Meglátod, hogy pusztán csak szórakoztatja magát.

RÁK
június 22.–július 22.
Érzelmileg labilisan indul a hónapod. Elégedetlen leszel magaddal és a körülményeiddel. Ez persze csak a látszat. A mélyben sokkal tartósabb és kellemesebb dolgok készülődnek. Elsősorban a közvetlen környezeted okozhat örömet. A család bővülésére is van esély. Munkában energikus vagy és megfontolt. Kommunikációddal elsősorban a párodat és az új ismerőseidet sikerül lenyűgöznöd.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Ennek a hónapnak te lehetsz a nyertese. A Nap és a Jupiter szoros kapcsolata a legkisebb ügyektől a legnagyobb vállalkozásokig melletted áll, és a javadat szolgálja. Szerelemben azonban különösen akkor, ha friss az érzés, alaposan felülteted magad. Türelmetlen és követelőző lehetsz. Hidd el, erőszakkal semmi eredményt nem érhetsz el. Ráadásul ha több vasat is tartasz a tűzben, lebukhatsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Uralkodó bolygód, a Merkúr a születési jegyedben jár. Összeszedett és a megszokottnál lényegesen gyakorlatiasabb leszel. Egy munkahelyi flört is feldobja a hangulatodat. Ha csak a helyzet játékosságára koncentrálsz, és nem veszed túl komolyan, az egyik legszebb élményedet könyvelheted el. Ha viszont görcsösen ragaszkodsz a kialakuló helyzethez, könnyen sértődés lehet a dologból.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A nagy szerencse képviselője, a Jupiter megkezdte egy évig tartó útját a születési jegyedben. Kell ennél nagyobb születésnapi ajándék? Csak ülnöd kell ölbe tett kézzel, és várni a fantasztikusan jó dolgokat. Elsősorban a vonzerőd növekszik. Társas kapcsolatokban remekül hasznosíthatod. A sok pozitívum bűvöletében ügyelj arra, hogy legyél mindig megértő másokkal.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Számodra a szenvedély nem ismeretlen fogalom. Ebben az őszi hónapban szinte lángra kapnak az érzékeid. Kisugárzásodat mindenki észreveszi és díjazza. Anyagi szempontból inkább nehézkes időszak veszi kezdetét. Néhány meggondolatlan költés elviheti a megtakarításaid komoly százalékát. A kapcsolataidban óvatos leszel. Nem engeded, hogy bárki befolyásoljon. Még a barátságaidat is górcső alá veszed.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Szaturnusz nyomása egy kicsit enyhül. Lényegesen energikusabb és szabadabb leszel, legalábbis látszólag. Az élet buktatóit, nehézségeit mindenkinek, így neked is meg kell tapasztalnod. A legtöbb jóra a barátaidtól számíthatsz. Ez nem jelenti azt, hogy használd is ki őket. Találd meg az arany középutat. Olyan életszakaszban jársz, amikor a felelősség kérdése egyre fontosabbá válik.

BAK
december 22.–január 20.
Néhány nap türelem rózsát terem. Morgolódás és belső nyugtalanság helyett meditálj, nézz filmet, vagy válassz egy romantikus regényt. Oldódik az a bolygókapcsolat, amely felborzolhatja a kedélyedet. Ezután két remek égitest, az erőt adó Mars és a szépséget, harmóniát sugárzó Vénusz veszi át az irányítást. Jó eséllyel haladsz azon az úton, amelyet egy távolabbi cél elérése érdekében kezdtél.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Jól tennéd, ha szerelemben, különösen, ami a kommunikációt illeti, végre felnőttként viselkednél. Beleszaladhatsz egy olyan helyzetbe, amikor a halogatással vagy a kérdés bagatellizálásával többet veszítesz, mint nyersz. Tartsd nyitva a szemed a munkahelyeden. Valaki szeretne sokkal több lenni, mint kolléga. Ha képes vagy a dolgot a helyén kezelni, még valami izgalmas is kialakulhat.

HALAK
február 20.–március 20.
A Neptunusz és a Szaturnusz kapcsolódása gyengíti az ítélőképességedet. Nem biztos, hogy minden csábító ajánlat az, aminek látszik. Amennyiben munkahelyet váltanál, inkább halaszd el. Keresd a barátaid társaságát. Nem kell elkötelezni magad, de hallgass meg minden érdekes információt. Egyelőre még nem tudod ezeket a javadra fordítani, de ami késik, nem múlik.