Horoszkóp – 2016. november

2016. november 03.
Elsősorban a személyes kapcsolatainkra figyelünk.

KOS
március 21.–április 20.
Bizonyos értelemben fellélegezhetsz. A korábbi, párkapcsolat terén viharos időszakot most derűs, nyugodt szakasz váltja fel. Elsősorban azért, mert eldöntöd, semmi és senki nem hozhat ki a béketűrésből. Nehéz elhatározás ez egy olyan tüzes lánynak, amilyen te vagy. Ha külföldi útra készülsz, vidd magaddal a legdivatosabb ruháidat. Sikerre és kettőnél több rajongóra számíthatsz.

BIKA
április 21.–május 20.
Szemlélődő pozícióban érzed jól magad. Beavatkozás helyett megfigyeled a családtagokat, a párodat, a munkatársakat. Bölcsen hallgatsz, és majd a megfelelő pillanatban mondod el a véleményed. Valójában egy meglehetősen lassú és unalmasnak tűnő hónap áll előtted. Egyáltalán nem bánod, hogy nem pörögnek az események. Számodra a legfontosabb a nyugalom.

IKREK
május 21.–június 21.
Igazi merkúri lány vagy. Szereted az izgalmas, szellemi felkészültséget kívánó kihívásokat. Olyan helyzetekben tudod a legjobban kamatoztatni a képességeidet, ahol széles látókör és gazdag, de nem túl mély ismeretanyag szükséges. Ebben a hónapban lesz alkalmad ismerkedni. Elsősorban olyan emberek keresnek meg, kerülnek az utadba, akikkel gyümölcsöző üzleti kapcsolatot építhetsz.

RÁK
június 22.–július 22.
A születési jegyed szerint kezdeményező és meglehetősen akaratos személyiség vagy. Most nemcsak az akarat, a céltudat is vezérel. Olyan leszel, mint egy vadászkopó. Kiszemeled a zsákmányt, és nem téveszted szem elől. Természetes érzékenységed azonban most is sokat finomít a dolgokon. Elsősorban a párkapcsolatra fókuszálsz. Ha van, ha nincs, most mindenképpen ez a téma foglalkoztat.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Az egész hónap a szerelemé. Természetesen te leszel a kezdeményező, ugyanakkor azt sem utasítod vissza, ha valaki rajongva közeledik hozzád. Igazi nyájas ragadozó leszel. A munkahelyeden is első osztályú a teljesítményed. Érdemes lenne minden megvalósításra váró, a karriereddel kapcsolatos célodat ebben a hónapban a felszínre hozni. Nagy eséllyel számíthatsz a sikerre.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Elsősorban a pénzügyek és az ezzel kapcsolatos új ötletek, vállalkozások foglalkoztatnak. Rendkívül hatékony vagy, ha tervezni kell, és sikeres akkor, ha képes vagy dönteni is. Természetesen semmi nem működhet egyedül. Társakra is szükséged van. Alaposan gondold meg, hogy kit avatsz a bizalmadba. A hónap elején valaki félrevezethet, de ez csak átmeneti probléma.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Lustálkodásra adod a fejed. Élvezed a baráti társaságot. Az sem lehetetlen, hogy ebben a télhez közelítő hónapban néhány napra felkeresel egy napsütötte helyet. A hónap második felében előtérbe kerülnek a pénzzel kapcsolatos ügyek. Olyan nagy lendülettel veted bele magad, hogy leállítani sem lehet. Fáradozásod eredményt hoz. A munkahelyeden valaki téved, és te leszel az, aki helyrehozza.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Ahogy belépsz a születésnapod havába, érezhetően megnövekszik a vonzerőd. Van egy régebbi témád, ami újra a felszínre kerül. Igazi, nyomozó vénád van, így addig kutatsz, amíg mindenre meg nem találod a választ. Így lesz ez most is. Néhány barátoddal, ismerősökkel türelmetlen leszel. Elsősorban azért, mert óriási energiáddal és munkabírásoddal előrébb jársz, mint a többiek. A lassúság bosszant.

NYILAS
november 23.–december 21.
A tanulás iránti vágyad egyre erősebb. Olyan képzést válassz, ahol szükség lehet a jó ízlésedre. Bármilyen szépséggel, művészettel kapcsolatos témában kiválóan megállod a helyed. Hatalmas energiával indulsz pénzt keresni. Sokat teszel annak érdekében, hogy növeld a bevételeidet. A barátaid hasznos tanácsokkal látnak el, elsősorban a párkapcsolati problémákat kezelik jól.

BAK
december 22.–január 20.
Egészen páratlan az energiatartalékod. Az élet számos, fontos területén sikerrel vállalod a kihívásokat. Ne törődj vele, ha a munkahelyeden valaki áskálódik. Fontos, hogy diplomatikusan közelíts a témához. Meglátod, a felettesed is neked ad igazat. A kapcsolataidban szenvedélyes leszel. Ha van párod, olyan oldaladról ismerhet meg, ami igazi meglepetést okoz neki.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A hivatásodba fekteted a legtöbb energiát. Érzelmileg is kötődsz hozzá, így a legkisebb kudarc vagy sikertelenség is mélyen érint. Szerencsére a tudásod megalapozott, így nagyon nehéz rajtad fogást találni. Jó kapcsolatot ápolsz még azokkal a kollégákkal is, akik nem tartoznak a legszűkebb környezetedbe. Ha egy érdekes tanfolyamról hallasz, vágj bele bizalommal.

HALAK
február 20.–március 20.
Távoli, elérhetetlen célok foglalkoztatnak. Az álmok kergetése helyett a hétköznapi valóságban kellene megtalálnod a helyed. A munkatársaiddal alakíts ki egyértelmű kapcsolatot. Kimondhatod a véleményed. A stílus és a megfogalmazás legyen udvarias, így nem lesz konfliktus. Ha van párod, egy kellemes vacsora vagy együtt töltött hétvége sokkal mélyebbé varázsolhatja a kapcsolatot.