Horoszkóp – 2016. december

2016. december 01.
Itt a lehetőség, hogy hosszú távra tervezzünk.

KOS
március 21.–április 20.
Ebben a hónapban a szokásosnál többet ábrándozol, időnként türelmetlen leszel, még akár hisztizhetsz is. Ennek ellenére elbűvölő vagy, így nem tud rád igazán senki sem haragudni. Minden területen hozod a tüzes jegyedre jellemző formát. A hivatásodban sok teher zúdul a nyakadba, de állod a sarat, és közeledik a nap, amikor pozíciót is válthatsz. Légy kitartó!

BIKA
április 21.–május 20.
Háttérbe szorul az akaratod. Nem döntesz, nem kezdeményezel. A könnyebb megoldásokat keresed. Egyelőre nagyon élvezed ezt a semmittevést. Mivel nem ártod bele magad semmibe, sokak számára szimpatikussá válsz. Nem tudják, hogy ez csak a felszín. Lehet, hogy egy jogi ügyben is szerepet kapsz. Igyekszel ebből is kimászni, bár ez nem túl egyszerű.

IKREK
május 21.–június 21.
A párkapcsolatodat túl könnyen kezeled. Ha több vasat is tartasz a tűzben, most belefuthatsz néhány kellemetlen helyzetbe. Van, amit megúszol, de eljöhet a számonkérés ideje. Jobban tennéd, ha átgondolnád a lehetőségeidet, és higgadtan bölcsen gondolkoznál. Ez az élet más területeire is igaz most: nem igazán fogadod meg most senki tanácsát. Ötletszerűen cselekszel.

RÁK
június 22.–július 22.
Az év utolsó hónapja pezsgést hoz. A munkád és az otthoni dolgaid között próbálsz lavírozni. Mindkettő fontos számodra, és mindkét helyen a maximumot szeretnéd nyújtani. Párkapcsolati kérdésben is eljött a döntés ideje. Igen vagy nem? Ez már csak rajtad múlik, de most hosszú évekre kijelöli számodra az utat.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Imádod a csillogást, és ha a középpontba kerülsz. Szereplési vágyadnak jelenleg semmi nem szabhat gátat. Szórakoztató vagy, és jó a humorod. Időnként talán sok, ahogy ráerőlteted magad egy társaságra. A pénz is központi szerepet kap most az életedben. Sokat költesz, ráadásul meggondolatlanul. Úgy véled, az új lehetőségek és az új kapcsolatok majd újra feltöltik a bankszámládat. Vigyázz!

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Egy kis feszültség, izgalom nélkül szinte nem is érdemes élni. Megszoktad már, hogy mindent alaposan leellenőrzöl, megvizsgálsz, és sok esetben még ennyi biztonsági intézkedés is kevés a jóllétedhez. Kreatív gondolatokban, jelenleg kifogyhatatlan vagy. Jó lenne ezeket rendszerezni és átrostálni. Így megmaradnának azok, amelyek később is használhatók lesznek.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Derült égből villámcsapásként ér, ha találkozol valakivel a múltból. Különösen akkor érint érzékenyen a dolog, ha valamikor érzelmileg kötődtél hozzá. Más, fontos, esetenként új ismeretségek és beszélgetések is jellemzik ezt a hónapot. Otthon is változás várható, szépíted, alakítgatod a lakhelyedet, és ez most boldoggá tesz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A pénzzel való gazdálkodás jelenleg nem az erősséged. Sokat költesz, azonban ez nem zavar. Nem vagy ideges, sőt inkább optimistán szemléled a kiadásaidat. A munkahelyeden elképzelhető, hogy egy változás miatt pluszjövedelem vagy valamilyen jutalom üti a markodat. Érzelmileg a fellegekben jársz. Mindent szépnek, gyönyörűnek és harmonikusnak látsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Nap a születési jegyedbe lép. Kapcsolatba kerül a Jupiterrel, hogy a születésnapod hónapját még több optimizmussal indíthasd. A reflektor fénye most rád irányul. Az égitestek igazi tűzijátékot rendeznek neked. Túlzásokba esel, türelmetlenné válsz. Ebben a nagy szertelenségben mégis kitűnően érzed magad. Jó a hangulatod.

BAK
december 22.–január 20.
Általában jellemző rád az önbizalomhiány. Készülj, hogy ebben a hónapban ismét meg kell küzdened magaddal. Szánj mindennap időt egy kis meditálásra. Beszéld meg magaddal, milyen értékes tulajdonságokkal rendelkezel. Semmihez ne közelíts türelmetlenül vagy erőszakosan. A megoldás nem sokat várat magára. Itt az ideje, hogy egy régi vágyad, terved is teljesüljön..

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Általában jellemző rád az önbizalomhiány. Készülj, hogy ebben a hónapban ismét meg kell küzdened magaddal. Szánj mindennap időt egy kis meditálásra. Beszéld meg magaddal, milyen értékes tulajdonságokkal rendelkezel. Semmihez ne közelíts türelmetlenül vagy erőszakosan. A megoldás nem sokat várat magára. Itt az ideje, hogy egy régi vágyad, terved is teljesüljön.

HALAK
február 20.–március 20.
Rokonszenves vagy, elsősorban segítőkészséged vonzza hozzád az embereket. Ha egyedülálló vagy, a baráti körödben érdemes keresgélned. Találkozhatsz valakivel, akivel közös az érdeklődésetek. A párkapcsolatban élők számára is érzelmes, kedves, nyugodt napok következnek. Fontos lesz a hivatás is, de ott is leginkább a pozitívumokra koncentrálj.