Horoszkóp – 2017. január-február

2017. január 05.
Ezekben a hónapokban nyitottabbak leszünk az újdonságokra.

KOS
március 21.–április 20.
Meglehetősen békés volt számodra az év vége. 2017-ben végre félreteszed a rád jellemző túlzott aktivitást, és lényegesen többet foglalkozol magaddal, mint általában. Társaságban népszerű és vonzó leszel. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatodra is. Az új évben a hivatásod területe is reflektorfénybe kerül. Új feladatot vállalsz, ami eleinte nem megy könnyen, de számodra nincs lehetetlen.

BIKA
április 21.–május 20.
Az év vége számodra jutalmat jelentett, most a bankszámládat is érinti mindez. Egyelőre nem költöd el, jóleső érzéssel ízlelgeted ezt a kellemes élményt. A munkáddal elégedett vagy, és még a kisebb, napi kellemetlenségekre is mosolyogva gondolsz. Ezt a kellemes hangulatot magaddal viszed a következő hónapokba is. Kapcsolati fronton figyelj oda: ne akarj senkit birtokolni.

IKREK
május 21.–június 21.
Szerelemben, szeretetben, barátságban teltek az ünnepek, a családodban fontosak a hagyományok. Légy óvatos, és mértékletes. Az új év néhány rendhagyó eseményt hozhat magával az egyedülállók számára is. Aki viszont stabil párkapcsolatban él, egy-két nehezebb pillanattal is meg kell birkóznia. A társad flörtölésen kaphat, te pedig igyekszel eloszlatni a gyanúját.

RÁK
június 22.–július 22.
Egyre többet gondolsz egy saját, akár otthonról is intézhető vállalkozásra. Figyelj oda magadra, mert a most keletkező ötleteid aranyat érnek. Az új esztendő konstruktív gondolatokkal köszönt rád. Elsősorban a gyakorlati dolgokra koncentrálj. A vonzerőd a mély érzelmekben, a mások iránti megértésben rejlik.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Az előtted álló hetektől a legjobbakra számíts. Ha párkapcsolatban élsz, csupa jóra számíts, de más téren is elbűvölő leszel. Megtöbbszörözheted a csodálóid számát. Saját vállalkozásban inkább óvatos leszel, de ez a körültekintés meghozza az eredményét. Az új év új lehetőségeket és egészen friss kommunikációs élményeket hoz magával.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A legjobb, ha minden energiádat és figyelmedet a pénzszerzésre összpontosítod. Most akár egy befektetést is érdemes mérlegelned, a csillagok melletted és az anyagi gyarapodásod mellett állnak. Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget. Gyakorlatias gondolkodásod a következő évben is mindenen átsegít. Megfontoltan, alaposan: továbbra is ezek a nyerő hívószavak az életedben.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Az előtted álló év kezdete csodás lesz. Fantasztikus a kisugárzásod. Szerelemben elsősorban az egyedülállók számíthatnak újdonságokra. Ne lepődj meg, ha semmi sem a megszokott rend szerint zajlik. Légy nyitott minden újdonságra, és meglátod, izgalmas, érdekes események részese lehetsz. A régebbi kapcsolatok is felfrissülhetnek.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Jó nagy sürgés-forgás volt nálatok az ünnepek alatt. Az új év első heteiben foglalkozz az ötleteiddel, és vedd komolyan a szerelmed kívánságait. Ha pedig úgy érzed, átcsapnak a fejed felett a hullámok, hívd segítségül a barátokat. Figyelj oda, ellenőrizz minden feladatot.

NYILAS
november 23.–december 21.
Azt biztosan nem hiszed el, hogy a születési jegyedben járó Szaturnusz a jó barátod. Pedig ezekben a hetekben nemcsak azt mutatja meg, hogyan tesz próbára, hanem azt is, hogyan lehetsz bölcsebb, és hogyan tanulhatsz meg előrelátóan tervezni. Elsősorban az anyagiak területén lesz módod okos döntéseket hozni. Érdemes lenne nálad idősebb vagy tapasztaltabb emberek véleményében megbízni.

BAK
december 22.–január 20.
Te, aki a tél gyermeke vagy, sok kellemes élménnyel gazdagodhatsz a születésnapod hónapjában. Elsősorban kreatív területen jeleskedsz. Ha kellőképpen figyelsz, és jól kommunikálsz, a karrieredben is komoly előrelépésre számíthatsz. Az új évben elsősorban az anyagiak foglalkoztatnak. Engedd szabadjára a fantáziádat, és válassz újszerű megoldásokat. Légy nagyon nyitott!

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Mire elérkezik a születésnapod, több olyan kérdésedre is választ kapsz, amely régóta foglalkoztat. Ráadásul ezek a válaszok épp a kedved szerint alakulnak. Az év vége számodra elkötelezéssel is járhat. Párkapcsolati téren ez ugyanúgy igaz, akár még a házasság ötlete is szóba jöhet.

HALAK
február 20.–március 20.
Érzelmi téren kifogyhatatlan vagy. A barátok, kollégák elsősorban ennek a hatalmas szeretetáradatnak a haszonélvezői. Az év vége közeledtével a hivatásod foglalkoztat. Egy keménykezű, de igazságos főnök sok változást hozhat. Az új évben sem változol semmit: a legjobban akkor érzed magad, ha másokért hozhatsz áldozatot. Időnként lassíts, és gondolj magadra is.