Horoszkóp – 2017. március

2017. március 02.
Az érzelmek intenzitása növekszik, egyre magabiztosabbak leszünk.

KOS
március 21.–április 20.
Uralkodó bolygód, a Mars a születési jegyedbe érkezik. Ha eddig halogattad is, most itt az idő, hogy sportolj. Fontos, hogy hasznosan kösd le magad. Ezzel kivédheted azokat a pillanatokat, amikor kiszámíthatatlan reakcióid miatt olyat tehetsz vagy mondhatsz, amit később megbánnál. Az érzelmeid egyre intenzívebbek.

BIKA
április 21.–május 20.
Az otthonodban, a párkapcsolatodban feszültségek keletkeznek. Egyes eseményekre eltúlozva reagálsz. A belső nyugtalanságot magaddal viszed a munkahelyedre is, ahol nem tudják megfelelően kezelni a hangulatingadozásaidat. Figyelj oda jobban a kollégáid véleményére. Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül a világon. Legyél barátságosabb.

IKREK
május 21.–június 21.
Elsősorban a hivatásoddal kapcsolatos kérdéseket kellene megválaszolnod. A főnököddel nem tudsz közös nevezőre jutni. Érdemes lenne kompromisszumot kötni, mert hidd el, akármennyire is bízol magadban, az utolsó szó mégis az övé lesz. Heves érzelmeket táplálhatsz valaki felé a baráti körödből. Ez csak fellángolás, többet ne várj ettől a kapcsolattól.

RÁK
június 22.–július 22.
Fogadd el a segítséget. Feltehetően sokféle szervezési feladat vár most rád. Nemcsak energiát spórolhatsz, de a felelősséget is megoszthatod, ha nem akarsz mindent egymagad elvégezni. Hatalmas lendülettel veted magad a munkádba. Újdonságokkal rukkolsz elő, megleped a többieket. Néhány barátod kiemelt szerepet kap a hétköznapjaidban. Olyan oldalukat is megismerheted, amelyek eddig rejtve voltak.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Az önbizalmad az egekig ér. Jó lenne, ha nem csak magaddal törődnél. Érzelmileg csapodár leszel, több vasat is tartasz a tűzben. A kapcsolataid annyi pozitív energiával töltenek fel, hogy szinte aludni sem tudsz. A vállalkozó kedved is egyre nagyobb: kivételesen gondolkodás nélkül elfogadhatsz minden felkérést.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A jó kommunikáció jó kapcsolatokat, a jó kapcsolatok pedig sok érdekes lehetőséget hoznak. Ne add fel az elképzeléseidet még akkor sem, ha eleinte nem megy minden egy csapásra. A túl könnyű dolgok általában tiszavirág-életűek. Kívülről titokzatosnak, megfejthetetlennek gondolnak. Ezek a vélemények csak erősíthetik és színesíthetik a rólad kialakuló képet. Bízz magadban.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A hónap meglepetése lehetsz. Társaságban most a korábbiaknál sokkal határozottabban képviseled a nézeteidet. A kommunikációd időnként szinte agresszivitásba csap át. A munkában és a magánéletben egyaránt sok a megoldandó feladatod. Szinte teljesen megfeledkezel a Mérleg valódi jellemzőiről. Nem a döntésképtelenség jellemez, hanem a határozottság és céltudat.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A pénz egy kicsit megbolondítja az életedet. Egy rövid ideig sokkal többet költesz, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Szerencsére még időben észhez térsz. Egy kis pluszmunkával helyreállíthatod a bankszámlád egyensúlyát. A családod meglepve tapasztalja, hogy sokat változtál. Keresed a kompromisszumot, és igyekszel mindenkivel jót tenni.

NYILAS
november 23.–december 21.
Kissé kiszámíthatatlan, időnként hisztis lehetsz. Különösen azok kerülhetnek ilyen hangulati hullámvasútba, akiknek nem tisztázott a magánélete. Nem tetted még le a voksodat senki mellett? Ilyen megbízhatatlan és döntésképtelen állapotban ez nem is sikerülhet. Elevenítsd fel a régebbi baráti kapcsolataidat, és néhány nosztalgikus este után más színben látod a világot.

BAK
december 22.–január 20.
Óriási a fizikai és az emocionális energiád. Nem ismersz lehetetlent. Ebben a hónapban végre bátran mersz kizárólag önmagaddal foglalkozni. Nem kell beszámolnod senkinek és nem kötelező meghajolnod mások akarata előtt. Célorientált személyiséggé váltál. Kitűnően alakítod a kapcsolataidat is. Néhány szép szó és egy mosoly szinte csodát tesz.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Öntudatos és határozott leszel. Kialakítod és ki is mondod a véleményedet. Kilépsz a gyerekcipőből. Többen csodálattal tekintenek rád. Elsősorban a kommunikáció területén hozhatod a legjobb formád, de egyik siker vonzza a másikat. Anyagi területen is fellendülés várható, ha kitartóan képviseled az elveidet. Külföldi dolgok vagy baráti kapcsolatok is jól kamatoznak.

HALAK
február 20.–március 20.
Kisebb érzelmi feszültség után szépen beindul a hónap. Szeretnél több megértést kapni, ugyanakkor ragaszkodsz az önállósághoz is. A döntéseidbe senkit nem vonsz be. Óriási benned a bizonyítási vágy. Szerencséd van, mert saját erőből és a korábbi tapasztalatok feldolgozásával eredményt érhetsz el. Már az is félsiker, ha visszagondolva észreveszed a hibáidat.