Horoszkóp – 2017. április

2017. április 01.
Igazi megújulást, valami újnak a kezdetét hozza ez a hónap.

KOS
március 21.–április 20.
A Nap a születési jegyedbe lép, mely egyben az asztrológiai újév kezdetét is jelzi. Számodra igen jelentős tendenciák, lehetőségek érkeznek. Fontos, hogy bármilyen helyzet áll elő, őrizd meg a higgadtságod. A türelem most valóban rózsát terem. Az égitestek határozottságot és vállalkozó kedvet is adnak.

BIKA
április 21.–május 20.
Nem férsz a bőrödbe. A tavasz első napsugarai tetterővel ruháznak fel. Most nem állsz meg, nem gondolkodsz: a cselekvést részesíted előnyben. A környezeted meglepve tapasztalja ezt a soha nem látott gyorsaságot. Különösen pénzügyekben leszel hatékony. Amennyiben külföldi ajánlatot vagy hírt kapsz, ott is elsősorban a pénz játszik szerepet. Talán egy nagyobb összeget kell kiadnod, de van miből.

IKREK
május 21.–június 21.
Kisebb-nagyobb magánéleti csalódások nehezíthetik a napjaidat. Túlságosan megbíztál valakiben, aki ezt nem érdemelte meg. Most nincs más hátra, mint begyógyítani a sebeket, és kialakítani egy új elfoglaltságot. Lehet ez egy hobbi, vagy még jobb lenne valamilyen sport. Szükséged van arra, hogy csak önmagaddal foglalkozz. A hivatásod területén szinte maguktól mennek a dolgok.

RÁK
június 22.–július 22.
Rendkívül pezsgő, lehetőségekkel teli időszak előtt állsz. Szinte napról napra újabb kihívások várnak. Válogatás nélkül elfogadhatod a felkéréseket. Lehet, hogy eleinte megterhelő lesz, de hamar megtapasztalod ennek a felfokozott tempónak az előnyeit. Lehetőséged lesz önállóan is megmutatni a tehetséged. A tavasz teljes megújulást hoz az életedbe.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Kapkodásra semmi okod. Játsszd el a lusta, nyújtózkodó oroszlánt. Hidd el, ha megfigyelő pozícióba helyezkedsz, az információk akkor is megtalálnak. Amibe belekezdesz, azt mindig szenvedéllyel töltöd meg, mindemellett óriási a kitartásod is. A magánélet most a háttérbe szorul. Elsősorban a hitelességed, hűséged és kreativitásod megalapozásán dolgozol.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A pénz megszerzése és elköltése most helyet cserél egymással. Előbb költesz, és csak utána gondolod át az anyagi lehetőségeidet. Ez a kissé kényelmetlen helyzet azonban már a hónap első harmadában megoldódik. Jó a kommunikációd, így hamar megtalálod azt az embert, aki tanáccsal szolgál, vagy éppen felvillant előtted egy új lehetőséget. Itt pedig már csak okosan kell döntened.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Kifejezetten különc leszel. Elsősorban a megjelenéseddel hívod fel magadra a figyelmet, de néhány rendhagyó ötlettel is előrukkolsz. Társadat, párodat rendkívül szórakoztatja az új személyiséged. Néha azonban meginogsz. Elvész az önbizalmad, és olyankor legszívesebben csak a háttérből figyelnéd az eseményeket. Ez a lehetőség most nem adott. Mindig a porondon kell lenned.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Eleinte jobbnak látod, ha csendes magányodba vonulsz, és felméred a helyzetet. A párkapcsolatodat átszövi a szenvedély, de némi gyanakvás is. Bármit észlelsz, nem biztos, hogy az a valóság. Egy érzéki csalódás miatt pedig kár lenne dühöngeni. Taktikusan és türelmesen – legyen ez a jelszó. Szellemileg abszolút a topon leszel. Az újdonságokat ilyen területeken kell megkeresned és hasznosítanod.

NYILAS
november 23.–december 21.
Ahol bátor, kreatív személyiségre van szükség, ott a helyed. Lehet ez egy új poszt a meglévő munkahelyeden, de egy vadonatúj lehetőség is. Kihívásokban, érdekes feladatokban nem lesz hiány. A tavasz az önállóvá válás útján egy újabb lehetőséget tartogat számodra. Minden vonzó tulajdonságodat latba veted, így szép számú csodálód, követőd lesz a hónap végére.

BAK
december 22.–január 20.
Az asztrológiai újév első napjaiban több fizikai és kreatív energiával rendelkezel, mint máskor. Ez jó érzéssel tölt el, és tettekre sarkall. Őrizd is meg ezt a felfűtött állapotot. Érdekes kapcsolatok kialakítására, izgalmas feladatok elvégzésére kapsz lehetőséget. A máskor hűvös, inkább szemlélődő, megfontolt Bak éned szívesen megmutatja egy egészen más oldalát is.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Nagy szükséged lesz arra, hogy ápold a kapcsolataidat. Sokkal sarkosabb jellem vagy, mintsem ok nélkül dicsérj valakit. Erre továbbra sem lesz szükség, arra azonban igen, hogy a korrekt véleményedet selyempapírba csomagold. A diplomácia fél siker, ezt tartsd szem előtt. Elsősorban tanulmányi területen lehetsz sikeres, akár diák vagy, akár tanár.

HALAK
február 20.–március 20.
A barátságokat illik ápolni. Ne csak akkor legyetek kedvesek egymás számára, ha az érdekeitek úgy kívánják. Ebben a hónapban a barátságokat inkább a pénz oldaláról szemléled. Ne érezd kihasználásnak, ha adnod kell, de ne is ess túlzásokba. A hivatásodban nagy célt tűztél magad elé. Használd fel a tavasz erejét, legyél kitartó. Tettekben is mutasd meg, ki vagy.