Horoszkóp – 2017. május

2017. május 01.
Amit most elhatározol, azt véghez is viszed.

KOS
március 21.–április 20.
A meglepetéseket okozó Uránusz jó kapcsolatba kerül a Szaturnusszal: stabilitást ad a gondolkodásodnak. Egy-egy ötletet most a megvalósítás követ. Nálad, normál esetben inkább a tettek dominálnak, ha valódi eredményre vágysz, jót tesz a tervezés, az előrelátás. Pénzügyeid kedvezően alakulnak. Lehet, hogy új bevételi forráshoz jutsz, de az is elképzelhető, hogy korábbi munkák díja érkezik meg.

BIKA
április 21.–május 20.
Te vagy a hónap ünnepeltje. Méltósággal fogadod a gratulációkat. A Nap és a Szaturnusz jó kapcsolata határozottá, céltudatossá, időnként merevvé tesz. Szerelemben határ a csillagos ég. Május új lehetőségeket is tartogat: felbukkanhat valaki, aki nagyon tetszik, még a jövődet is el tudod képzelni vele. Arra azonban nem figyelsz, hogy neki erről mi a véleménye.

IKREK
május 21.–június 21.
Elsősorban egy fontos lelki kérdésben kellene eredményre jutnod. Most olyan helyzet áll elő, amikor könnyed vállvonogatással nem lehet továbblépni. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy tisztázz bizonyos dolgokat. Hivatásodban kellemes periódus vár. Most elég lesz a lassabb tempó is az eredményekhez. Egy külföldi út is tartogathat meglepetéseket.

RÁK
június 22.–július 22.
Egy kis hangulatingadozással indul a hónap. Néhány nap, és már nem is emlékszel, miért is voltál letört vagy bizonytalan. Valamennyi fontos terved előtérbe kerül, és szinte varázsütésre érkeznek a megoldások. Amennyiben új munkád vagy új vállalkozásod van, fanatikusan követed a céljaidat. Meg akarod mutatni, mire vagy képes. Az Uránusz segíti a kreativitásodat, a Nap biztonságot ad.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Uralkodó bolygód, a Nap a Bika jegyében jár. Számodra ez sokkal lassabb, nyugodtabb tempót jelent. Lesz időd és kedved is kapcsolatokat építeni és a meglévőket gondozni. Hivatásodban fontos időszak vár. Helyes úton jársz, ha nemcsak a saját erőddel gazdálkodsz, hanem igénybe veszel támogatói segítséget is. Vonzerőd hatalmas, felforgatod a környezeted.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A Nap–Merkúr szoros kapcsolata határozottsággal, céltudatossággal és akaraterővel ruház fel. Minden új vállalkozásodat siker koronázza. Ez nemcsak elismerést, de komoly előrelépést is hoz anyagi területen. A megnövekedett energiaszinted megköveteli a mozgást, a fizikai erőkifejtést. Mielőtt edzést választasz, alaposan tájékozódj.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Uralkodó bolygód, a Vénusz erőteljes kapcsolatba lép a Marssal. Túláradó szexualitás, fantasztikus vonzerő lesz a részed ebben a hónapban. Tulajdonképpen valamennyi égitest a te malmodra hajtja a vizet. Jól hasznosíthatod a két sorsbolygó, a Jupiter és Szaturnusz segítő erejét is. Egyikük a célorientáltságot erősít, a másik pedig stabilizálhatja a párkapcsolatodat.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Nem minden a pénz, azaz nem biztos, hogy csak az boldogít. Ebben a hónapban kisebb bevétellel kell beérned, és ami jön, azért is meg kell dolgoznod. Sebaj. Lesznek új, hasznos ismeretségeid, melyek, ha eljön az idő, sokféle területen nyújthatnak támaszt. Megtalálhat néhány meglepő, újszerű ajánlat is. Vállald a kockázatot.

NYILAS
november 23.–december 21.
A születési jegyedben járó Szaturnusz ugyan még mindig próbára tesz, de már látod a fényt az alagút végén. A szerelemben váratlan esemény várható, a munkában mereven ragaszkodsz egy idejétmúlt elképzeléshez. Hová lett a Nyilas optimizmusa? Érdemes lenne a hétvégeket pihenéssel tölteni. A friss levegő, ismeretlen tájak felfedezése jó hatással lehet a gondolkodásodra is.

BAK
december 22.–január 20.
Egy időre függeszd fel, hogy te legyél a sorsod irányítója. Gondold végig a terveidet, vedd számba az eredményeidet. Az összegzés rávilágít, hogy milyen gazdag vagy az elért célok tekintetében. Olyan erős az akaraterőd, hogy még ha félgőzzel dolgozol, akkor is fantasztikus dolgokat érhetsz el. Elsősorban az otthonodra fókuszálj, a legszebb napok ott köszöntenek rád.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A Hold átfut a születési jegyeden. Jó hangulattal, pezsgéssel fűszerezi a hónap első napjait. Ennyi kellemes érzés elég ahhoz, hogy a többi napot is hasonló hangulatban töltsd. Olyan hónap áll előtted, amikor szárnyalsz, szellemes és vonzó leszel. Ebben a periódusban minden perc értékes. Újítsd fel az otthonodat, szerezz be néhány új ruhát, keresd a barátaid társaságát. Amihez nyúlsz, arannyá válik.

HALAK
február 20.–március 20.
A szerelem és a kellemes érzések két felelőse, a Vénusz és a Neptunusz is a születési jegyedben jár. A Vénusz ugyan már csak néhány napig, de az épp elég lesz arra, hogy lelkileg feltöltődj, szép gondolatokat fogalmazz meg, és ha lehetőséged adódik, még egy új szerelem számára is kinyisd a szíved. Minden olyan ajánlatot, ami mögött csalfaság, félrevezetés rejlik, azonnal utasíts vissza.