Horoszkóp – 2017. június

2017. június 02.
Kíváncsiság, sokoldalúság és a barátságos gesztusok jellemzik ezt az időszakot.

KOS
március 21.–április 20.
Elemedben érzed magad. Minden kihívás érdekel. Lesz alkalmad megmutatni hozzáértésed és rátermettséged. Néhány korábbi vállalásod gyümölcse most érik be. Lehet ez erkölcsi elismerés, de az anyagi megbecsülés sem marad el. Magánéletedben törekedj a kompromisszumos megoldásokra. Kivont karddal most nem jutsz semmire, a diplomácia azonban sikerre visz.

BIKA
április 21.–május 20.
A hónap elején megbízhatóságod adja az alapot. Később, amikor a Vénusz belép a születési jegyedbe, sokkal fontosabbak lesznek a hódítások. Anyagi vonalon nagyobb kiadásokra számíthatsz, amelyek azonban fontos célt szolgálnak. Elsősorban akkor leszel érintett a kifizetésekben, ha külföldi kapcsolataid vannak. Különleges ötleteiddel szinte szárnyalsz.

IKREK
május 21.–június 21.
Energiaszinted magas. Nemcsak a születésnapod villanyoz fel, hanem a sok lehetőség is, amely most talál rád. Szellemileg sokat adhatsz másoknak. Kíváncsiságod új ismeretek megszerzésére sarkall. Ezeket pedig szinte azonnal tovább is adod másoknak. Lényegesen összeszedettebb vagy, mint általában. Keresed azokat a társakat, akikkel sikeres lehet az együttműködés.

RÁK
június 22.–július 22.
Ha házasságkötés előtt állsz, szinte nincs is időd, kedved mással foglalkozni. Az égitestek segítenek, hogy zökkenőmentesen szervezz, és semmit ne felejts el. Akik már hosszabb ideje élnek párkapcsolatban, úgy érzik, valami egészen különleges, lélekemelő dolog történik velük. Hivatásodban érdemes komolyan venni a belső hangot. Kitűnő ötleteket súg, amelyeket ha megvalósítasz, sikeres lehetsz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Új kapcsolatok építése, kisebb-nagyobb utazások megkezdése vagy előkészítése lehet elsősorban a hónap vezérfonala. Lényeges, hogy mindenkivel korrekt legyél. Félreérthető vagy szándékosan félrevezető mondatokat még viccből se mondj. Tőled megszokott a nagyvonalúság. Most elsősorban barátaid a kegyeltek, de csak akkor adj, ha nem vársz viszonzást.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Különleges, egyedi tárggyal vagy szellemi termékkel tudod magadra vonni mások figyelmét. Alapvetően szerény természeted most vágyik az elismerésre. Egyáltalán nem bánod, ha sikerül reflektorfénybe kerülnöd. Óriási energiatartalékkal rendelkezel. Elsősorban a természetjárás lehet jó levezető. Érdeklődsz minden iránt, aminek növényekhez, állatokhoz van köze.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Nyitottan, érdeklődve fogadod a nyár közeledtét. Egyre több alkalmad adódik, hogy társasági eseményeken vegyél részt. Gondolsz egy nagyot, és nem a hagyományos módon jutsz el a rendezvényekre. Ott pedig, előbb-utóbb te leszel a legérdekesebb. Megnövekszik a mozgásigényed. Elsősorban olyan sportot keress, ahol sokan vannak és jó az összhang a társak között.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Személyiséged számára most a legfontosabb, hogy képes légy a rugalmasságra. Ne ragaszkodj mereven a régi elképzelésekhez. Sikeres lehetsz, ha társakat verbuválsz magad mellé, de ha úgy hozza a helyzet, egyedül is remekül boldogulsz. Jöhet egy sokat ígérő lehetőség, azonban mielőtt igent mondanál, alaposan járd körbe a témát. Elsősorban az anyagi vonzatát tisztázd.

NYILAS
november 23.–december 21.
Erős késztetést érzel, hogy valami újba kezdj. Mielőtt cselekednél, alaposan fontold meg. Hatalmas a kihívás, de nagy az esély a kudarcra is. Maradj mindig a realitások talaján, és akkor nem érhet csalódás. A magánéletedben is változásra vágysz. Ez könnyen megoldható, ha keresel egy olyan új hobbit, szabadidős tevékenységet, melyben mindketten részt vehettek. A közös öröm felvillanyoz.

BAK
december 22.–január 20.
Ötletekben gazdag, tennivalókban bővelkedő hónap vár. Most akár új, akár régi gondolatok motoszkálnak a fejedben, az mind megvalósítás után kiált. Kezdj hozzá minél előbb. Az elkövetkező hetekben szakmailag előreléphetsz. Ne várd, hogy valaki szólítson. Amit kitalálsz, az mind életképes és sikerre vihető. A család és a hivatás most összhangban lesz.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Az anyagi dolgokat rapszodikusan kezeled. Olyan helyekre adsz ki nagyobb összeget, ahol nincs foganatja, ugyanakkor a fontos dolgokon spórolni próbálsz. Szánj egy kis időt az összegzésre, és alakíts ki fontossági sorrendet. Ha kreatív területen dolgozol, a fantáziád most szárnyal. Egy percet se hagyj ki, ha újdonságokról és azok megvalósításáról van szó.

HALAK
február 20.–március 20.
Az otthonodra koncentrálsz, úgy érzed, itt a változtatás ideje. Kinek, kinek aktuális helyzete, vágyai szerint történnek a dolgok. Aktívan veszel részt az életed irányításában. Több olyan személlyel is kapcsolatot alakítasz ki, akik nemcsak beszélnek, hanem cselekszenek is. Jó példát mutatnak, ezek pedig lelkesítően hatnak rád.