Horoszkóp – 2017. július

2017. június 30. |

Optimizmus, érvényesülési vágy és dinamizmus jellemzi a hónapot.

KOS
március 21.–április 20.
Nálad van a karmesteri pálca. Nemcsak a saját, hanem mások sorsa is az irányításod alá kerülhet. Elsősorban a családi életedben kezdődhet meg a változás. Minden újdonságra nyitottan és optimistán reagálsz. Jó hangulat jellemez, bár néha lehetnek hullámvölgyek. Ezt elsősorban a túlzott munkatempó, az óriási elvárások okozta fáradtság számlájára írhatod.

BIKA
április 21.–május 20.
Elsősorban az érzelmeid uralnak. Központi szerepet kap a szépség, a harmónia, a szerelem és a pénz felelőse, a Vénusz. Új kapcsolatokat építhetsz, amelyek, ha nyitottan állsz hozzájuk, hosszú távon is a hasznodra lehetnek. Érdemes lenne néhány korábbi cselekedeted eredményét megvizsgálni. Vannak a környezetedben olyanok, akik nem játszanak nyílt lapokkal.

IKREK
május 21.–június 21.
Aktivitás és gyakori hangulatingadozások jellemzik a hónap elejét. A barátokkal vagy a pároddal konfliktus alakulhat ki, amelynek alapja a pénz. Lassíts a tempón, és hamar meglátod a fényt az alagút végén. Kreativitással és képzelőerővel elsősorban a hivatásodban tudsz eredményt elérni. Párkapcsolati téren egy korábbi nyomás alól is felszabadulhatsz.

RÁK
június 22.–július 22.
Ez a te hónapod. Energiában, vállalkozó kedvben és vonzerőben nem lesz hiány. A Mars meglátogatja a születési jegyedet, de a tüzes bolygónak nem tesz jót a víz elemű Rák jegy. Készülj, hogy időnként elvetheted a sulykot. Türelmetlenül szólsz valakihez, akit alapvetően szeretsz. Ha ebben a hónapban kötsz házasságot, minden okod meg van az optimizmusra.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Hivatásod gyakorlása hozhatja meg az elismerést, amire annyira vágysz. Mélyedj el a feladatokban. A magánélet egyelőre stagnál. A nyár lehetőséget adhat az életmódváltásra. Keress internetes portálokat, amelyek az egészséges életmódra buzdítanak. Vesd be a fantáziádat is, könnyen lehet, hogy új, szokatlan módszerekre is rálelsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Többet ésszel, mint erővel. Ezt üzenik a csillagok. Uralkodó bolygód, a Merkúr, az erős Mars és a jelenleg inkább érzelmes Nap között tartózkodik. Aknázd ki a kínálkozó lehetőségeket. Elsősorban a tanácsaiddal hívod fel magadra a figyelmet. Egyensúlyozz okosan a szép szavak és a fizikai erőpróbák között. Sok elismerésre számíthatsz. Olyan helyről is jön dicséret, amire nem is gondolnál.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A születési jegyedben járó Jupiter nehéz fényszögkapcsolatba kerül a Marssal. Elsősorban hangulati ingadozással kell számolnod. Időnként méregzsák is lehetsz. Amikor rossz napod van, meditálj, hallgass nyugtató zenét. Feletteseddel ne keresd a konfliktust. Úgyis ő kerül ki győztesen. Üzleti és párkapcsolatban remekelhetsz, ha tartod a határidőket és a szavadat.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Elszántságod egyre csak nő. Nem engedsz az elképzeléseidből. Érzelmileg feltöltött állapotban vagy. Valódi gyengédség is megjelenik a palettádon. Sok szép és elismerésre méltó tulajdonságod is felszínre kerül. Kapcsolatrendszered átalakuláson megy keresztül. Többnyire olyan emberek kapnak szerepet az életedben, akik pozitívan befolyásolják a sorsodat.

NYILAS
november 23.–december 21.
Egy nyomasztó bolygókapcsolat végre lazulni látszik. Érzed, hogy javul a helyzet, ennek ellenére sokszor ráerőszakolod a túlzó akaratodat másokra. Megszoktad az elmúlt időszakban, hogy csak komoly erőfeszítéssel érheted el a céljaidat. Ideje lenne visszatérni a jól ismert, laza és optimista szemlélethez. Otthonnal, családdal kapcsolatban sokféle illúziót dédelgetsz.

BAK
december 22.–január 20.
A megújulás időszaka köszönt rád. Elsősorban szerelmi területen számíthatsz biztonságos, nyugodt és szép napokra. Nyiss a külvilág felé. Minden új kapcsolat eredményekkel kecsegtet. Ezek az ígéretek hamarosan a megvalósulás útjára lépnek. Hivatással kapcsolatban ingadozó az álláspontod, de megjelenik egy új lehetőség is. Új kapu nyílik az életedben.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Minden lehetőség jó lehetőség. Te, aki a legkorszerűbb szemléletet képviseled, nem riadhatsz meg a változástól. A mindennapi munkád kerül a középpontba. Érdemes egy kicsit több érzést és kevesebb racionalitást vinni a napi rutinba. Családdal kapcsolatban érzelmileg magas hőfokon égsz. Megismerheted azokat a pillanatokat is, amelyek lehet, hogy aprók, de igazán értük érdemes élni.

HALAK
február 20.–március 20.
Szükség lesz a képzelőerődre. Kreativitás, új vállalkozás, esetleg még a gyermekvállalás is szóba jöhet. Izgalmas és fontos égitestek kapcsolják egymáshoz a személyiségedet, a kapcsolatrendszeredet és az újdonságok iránti fogékonyságodat. Okosan teszed, ha meghallgatod mások véleményét is. Ezt ne tedd kritika nélkül, de add meg az esélyt, hogy támogató véleményükkel erősítsenek.

Szólj hozzá te is!

Még több Horoszkóp