Horoszkóp – 2017. július

2017. június 30.
Optimizmus, érvényesülési vágy és dinamizmus jellemzi a hónapot.

KOS
március 21.–április 20.
Nálad van a karmesteri pálca. Nemcsak a saját, hanem mások sorsa is az irányításod alá kerülhet. Elsősorban a családi életedben kezdődhet meg a változás. Minden újdonságra nyitottan és optimistán reagálsz. Jó hangulat jellemez, bár néha lehetnek hullámvölgyek. Ezt elsősorban a túlzott munkatempó, az óriási elvárások okozta fáradtság számlájára írhatod.

BIKA
április 21.–május 20.
Elsősorban az érzelmeid uralnak. Központi szerepet kap a szépség, a harmónia, a szerelem és a pénz felelőse, a Vénusz. Új kapcsolatokat építhetsz, amelyek, ha nyitottan állsz hozzájuk, hosszú távon is a hasznodra lehetnek. Érdemes lenne néhány korábbi cselekedeted eredményét megvizsgálni. Vannak a környezetedben olyanok, akik nem játszanak nyílt lapokkal.

IKREK
május 21.–június 21.
Aktivitás és gyakori hangulatingadozások jellemzik a hónap elejét. A barátokkal vagy a pároddal konfliktus alakulhat ki, amelynek alapja a pénz. Lassíts a tempón, és hamar meglátod a fényt az alagút végén. Kreativitással és képzelőerővel elsősorban a hivatásodban tudsz eredményt elérni. Párkapcsolati téren egy korábbi nyomás alól is felszabadulhatsz.

RÁK
június 22.–július 22.
Ez a te hónapod. Energiában, vállalkozó kedvben és vonzerőben nem lesz hiány. A Mars meglátogatja a születési jegyedet, de a tüzes bolygónak nem tesz jót a víz elemű Rák jegy. Készülj, hogy időnként elvetheted a sulykot. Türelmetlenül szólsz valakihez, akit alapvetően szeretsz. Ha ebben a hónapban kötsz házasságot, minden okod meg van az optimizmusra.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Hivatásod gyakorlása hozhatja meg az elismerést, amire annyira vágysz. Mélyedj el a feladatokban. A magánélet egyelőre stagnál. A nyár lehetőséget adhat az életmódváltásra. Keress internetes portálokat, amelyek az egészséges életmódra buzdítanak. Vesd be a fantáziádat is, könnyen lehet, hogy új, szokatlan módszerekre is rálelsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Többet ésszel, mint erővel. Ezt üzenik a csillagok. Uralkodó bolygód, a Merkúr, az erős Mars és a jelenleg inkább érzelmes Nap között tartózkodik. Aknázd ki a kínálkozó lehetőségeket. Elsősorban a tanácsaiddal hívod fel magadra a figyelmet. Egyensúlyozz okosan a szép szavak és a fizikai erőpróbák között. Sok elismerésre számíthatsz. Olyan helyről is jön dicséret, amire nem is gondolnál.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A születési jegyedben járó Jupiter nehéz fényszögkapcsolatba kerül a Marssal. Elsősorban hangulati ingadozással kell számolnod. Időnként méregzsák is lehetsz. Amikor rossz napod van, meditálj, hallgass nyugtató zenét. Feletteseddel ne keresd a konfliktust. Úgyis ő kerül ki győztesen. Üzleti és párkapcsolatban remekelhetsz, ha tartod a határidőket és a szavadat.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Elszántságod egyre csak nő. Nem engedsz az elképzeléseidből. Érzelmileg feltöltött állapotban vagy. Valódi gyengédség is megjelenik a palettádon. Sok szép és elismerésre méltó tulajdonságod is felszínre kerül. Kapcsolatrendszered átalakuláson megy keresztül. Többnyire olyan emberek kapnak szerepet az életedben, akik pozitívan befolyásolják a sorsodat.

NYILAS
november 23.–december 21.
Egy nyomasztó bolygókapcsolat végre lazulni látszik. Érzed, hogy javul a helyzet, ennek ellenére sokszor ráerőszakolod a túlzó akaratodat másokra. Megszoktad az elmúlt időszakban, hogy csak komoly erőfeszítéssel érheted el a céljaidat. Ideje lenne visszatérni a jól ismert, laza és optimista szemlélethez. Otthonnal, családdal kapcsolatban sokféle illúziót dédelgetsz.

BAK
december 22.–január 20.
A megújulás időszaka köszönt rád. Elsősorban szerelmi területen számíthatsz biztonságos, nyugodt és szép napokra. Nyiss a külvilág felé. Minden új kapcsolat eredményekkel kecsegtet. Ezek az ígéretek hamarosan a megvalósulás útjára lépnek. Hivatással kapcsolatban ingadozó az álláspontod, de megjelenik egy új lehetőség is. Új kapu nyílik az életedben.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Minden lehetőség jó lehetőség. Te, aki a legkorszerűbb szemléletet képviseled, nem riadhatsz meg a változástól. A mindennapi munkád kerül a középpontba. Érdemes egy kicsit több érzést és kevesebb racionalitást vinni a napi rutinba. Családdal kapcsolatban érzelmileg magas hőfokon égsz. Megismerheted azokat a pillanatokat is, amelyek lehet, hogy aprók, de igazán értük érdemes élni.

HALAK
február 20.–március 20.
Szükség lesz a képzelőerődre. Kreativitás, új vállalkozás, esetleg még a gyermekvállalás is szóba jöhet. Izgalmas és fontos égitestek kapcsolják egymáshoz a személyiségedet, a kapcsolatrendszeredet és az újdonságok iránti fogékonyságodat. Okosan teszed, ha meghallgatod mások véleményét is. Ezt ne tedd kritika nélkül, de add meg az esélyt, hogy támogató véleményükkel erősítsenek.