Horoszkóp – 2017. augusztus

2017. augusztus 01.
Semmi sem lehetetlen. A lelkesedés és cselekvés párhuzamosan halad.

KOS
március 21.–április 20.
Ebben a napsütéses hónapban a hangulatod is felforrósodik. Energikus és erős leszel. Jót tenne, ha fizikai munkával, például kerti tevékenységgel vagy sporttal szabályoznád kitörő energiáidat. A Mars és Nap kéz a kézben járnak: szervezel, aktivizálod nemcsak magad, de a környezetedben élőket is. Ennek a hónapnak minden perce a javadat szolgálja.

BIKA
április 21.–május 20.
Rád nem jellemző, hogy színpadias trükkökhöz folyamodsz. Most mégis, éppen a családi béke megteremtése érdekében kicsit kiszínezed a dolgokat. A Vénusz, Szaturnusz hosszasan kapcsolódik egymáshoz. Át kell gondolni az anyagi lehetőségeidet. Van valaki a közeledben, akinek sokkal nagyobbak az igényei, mint amit a valós helyzet megenged. Megfontoltsággal megoldható a helyzet.

IKREK
május 21.–június 21.
Nagyon sok dolgod lesz. Elképzelhető az is, hogy túlvállalod magad. A Merkúr, Uránusz jó kapcsolata megsokszorozza a képességeidet, tehetségedet. Már csak az a kérdés, mire fordítod ezeket. Elsősorban a kapcsolatok építése és az adás-vétel területén lehetsz sikeres. Egy jól megírt terv most a siker záloga, ne félj elfogadni mások tanácsait sem.

RÁK
június 22.–július 22.
Sokat tettél azért, hogy most learasd a munkád gyümölcsét. Nem megy egyszerűen, de hidd el, olyan kevés kell már ahhoz, hogy megvalósuljon az álmod, és végre valóban azon a helyen legyél, ami megillet. Ebben a hónapban a Nap, Mars erős kapcsolata segít, hogy anyagilag megfelelő helyzetbe kerülj. A hivatásoddal kapcsolatban is előfordulhat, hogy jó hírt vagy új lehetőséget kapsz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Számodra a szervezés, mások irányítása, a többiek sorsa fölötti rendelkezés elengedhetetlen. Születésnapod hónapja megnyithat olyan kapukat is, amelyekre eddig nem gondoltál. Bátran lépj, akár teljesen ismeretlen területre is. Tehetséged váratlan helyzetekben tud a legjobban kibontakozni. Ha eldöntötted, hogy vállalkozol, most semmi nem állíthat meg.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A lehetőségek kapuja nyitva áll. Ha nem is a hónap első napjaiban, de hamarosan olyan ajánlatot kaphatsz, amit lehetetlen visszautasítani. Kollégákból verbuvált társasággal sok szép, új élményben lesz részed. Kivételesen még a dolgok aprólékos körbejárását is elfelejted. Ugorj a mélyvízbe – így a külvilág megismerheti az érzékenyebb oldaladat is.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A Jupiter, a nagy szerencse bolygója a születési jegyedben jár. Jelenleg céltudatot ad. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne csak tervezz, hanem a megvalósítás is sikerüljön. A társaságban betöltött szereped változhat. Az égitestek most nem a kedves, beszédes énedet támogatják, hanem a vezetésre kész oldalad kerül előtérbe.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Elsősorban a hivatásod területén lehetsz eredményes. Amibe most belefogsz, a jövődre nézve hoz eredményeket. A magánéleted harmonikusan alakul, de azért elképzelhető, hogy a társad néha kifogásolja, hogy keveset vagy vele. Magyarázd el, hogy amit teszel, az mindkettőtök számára pozitívumokat szül – elsősorban anyagi területen.

NYILAS
november 23.–december 21.
A születési jegyedben járó Szaturnusz épp hátrál: megismétlődhet egy korábbi próbatétel. Elsősorban lelkileg és a személyiségedben érezheted a változtatás szükségességét, esetenként kényszerét. Az akadályokat csak akkor tudod leküzdeni, ha felülemelkedsz a problémákon, és kis darabkák helyett a nagy egészet szemléled. A barátaid szívesen segítenek, ha hagyod.

BAK
december 22.–január 20.
A Bak jegyűekre az akaraterő mellett gyakran jellemző a kishitűség is. Ebben az időszakban kell, hogy érezd, fontos vagy. Ne engedd ki a lehetőséget a kezeid közül. Kitartással, remek ötletekkel a célegyenesbe kerülsz. Tartsd nyitva a szemed, és az új kapcsolatok sorából szűrd ki azokat, amelyek a továbbjutásodat szolgálják.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A hangulatod kiváló, az energiaszinted magas. Felcsillan a lehetőség, hogy egy új területen képezd magad. A Vízöntő sok értékes szellemi tulajdonságot hordoz. Ebben az életszakaszodban csak jót hozhat, ha újra tanulmányokba kezdesz, egyelőre egy tanfolyam képében. De ha sikerül rákapnod az újdonság ízére, őszre biztosan megtalálod a folytatást.

HALAK
február 20.–március 20.
Vedd számba az eredményeidet. Az elmúlt hónapok sok mindenre megtaníthattak. Elsősorban arra, hogy tervezéssel és kitartással minden elérhető. Az otthon és a hivatás harmonikus kapcsolata kerül a középpontba. Szívesen foglalkozol a családdal és a lakással. Színes, változatos ötleteidnek kedvez a nyári hónap varázsa. Emberi kapcsolataid szenzációsak.