Horoszkóp – 2017. szeptember

2017. szeptember 01.
Most minden adott, hogy bepótoljuk, amit eddig elmulasztottunk.

KOS
március 21.–április 20.
Uralkodó bolygód, a Mars kiemelt helyet foglal el és a vállalkozások, kockázatvállalás területére kerül. Jó kapcsolatot ápol a stabilitást nyújtó Szaturnusszal, így nincs más hátra, bele kell vágnod valamibe. Olyan dolog lehet ez, amit már régóta dédelgetsz, de ha egy váratlan és furcsa felkérés érkezik, azt se told félre. Izgalmas, energikus hónap vár. Nem kell kapkodnod. A lehetőségek és újdonságok megtalálnak.

BIKA
április 21.–május 20.
Te, aki a megtestesült türelem vagy, most bizony sokszor elveted a sulykot. Türelmetlenül kezeled mások problémáit. Túl sok nyitott kérdés és nyitott kapu áll előtted. Érdemes lenne rangsort felállítanod. Ha egyedülálló vagy, ezekben a hetekben a szerelem is rád találhat. Nem lesz komoly, inkább csak szórakoztató, és ha lazán veszed, örömöd leled benne. Partnereddel rendkívül őszinte leszel.

IKREK
május 21.–június 21.
Uralkodó bolygód, a Merkúr a földies, gyakorlatias Szűz jegyében jár. Elsősorban családi kapcsolataidat állítja a középpontba. Helyes kommunikációval a vitás helyzetek is rendezhetők. Párkapcsolatodban gyülekeznek a felhők. A rendezetlen kérdéseknek járj a végére. Kitartással, észszerű gondolkodással szinte bármilyen helyzet megoldható. Időnként magányosnak érezheted magad.

RÁK
június 22.–július 22.
Itt az idő, hogy anyagilag is a saját lábadra állj. Kedvező, erős kapcsolat mutatkozik a pénz és a szakmai terület között. Alakítsd helyesen a kapcsolataidat. Ez nem azt jelenti, hogy érdekből barátkozz. Adott a lehetőség régi ismeretségek felújítására. Olyan emberekkel hoz össze a sors, akik a munkádhoz tudnak érdemben hozzájárulni. Ragaszkodj a kitűzött céljaidhoz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Fantasztikus ez a hónap, ha eldöntötted, milyen sportot válassz. Kitartásod és állóképességed növekszik. Most kezdj bele a rendszeres mozgásba és szinte garantált, hogy nem hagyod abba. Személyes vonzerőd most sem hagy el. Elsősorban mások meggyőzésére, esetleg valaki tanítására tudod felhasználni. Abban biztos lehetsz, hogy sokan figyelik szavaidat és okulnak is belőle.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A Nap a születési jegyedbe lépett, és szorosan előtte halad a Merkúr is. Elsősorban a gondolkodásodra, elhatározásaidra lesz hatással a két égitest. Az sem mellékes, hogy a születésnapod is közeledik. Ilyenkor többnyire könnyebb, gördülékenyebb az élet. Számodra sok döntési helyzet következik, de ez egyáltalán nem okoz nehézséget. Pénzzel kapcsolatban is helyes az ítélőképességed.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A születési jegyedben járó Jupiter két fontos égitesttel is kedvező kapcsolatba kerül. A Marssal karöltve jókedvet, optimizmust, izgalmas baráti együttléteket hoz, a Szaturnuszhoz kapcsolódva pedig kiegyenlítő szerepet játszik. Elsősorban a kommunikációban és az emberi kapcsolatokban lehet hasznos. Néhány régi, vitás kérdés most rendeződhet, ráadásul úgy, hogy valamennyi fél elégedett.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Plútó és a Hold rövid ideig kedvező kapcsolatot ápol. Éppen elég ahhoz, hogy a kíváncsiságod kielégítsd. Olyan információk birtokába juthatsz, amelyek segítik a döntéseidet. Ne hamarkodj el semmit! Ez a hónap jó alkalom a tapasztalatszerzésre. Ha a főnököd túl sok munkát halmoz rád, gondolj arra, hogy kizárólag benned bízik, vagy te vagy a legalkalmasabb a feladatra. Egy rövid pihenés jól jönne.

NYILAS
november 23.–december 21.
Ne add fel! Az évek óta próbára tevő Szaturnusz most a kedvező oldalát is megmutatja. Személyiségedben hozhat változást, amely régóta érlelődik, de eddig soha nem volt elég bátorságod, hogy nyitottan fogadd az újdonságot. Nehéz elhinni, hogy a mindig optimista, kissé felelőtlen Nyilas egyszer csak komoly gondolatokat forgat a fejében. Egy barátság sokat lendít a helyzeteden.

BAK
december 22.–január 20.
Két lassú sorsbolygó és az erőt adó Mars fantasztikus háromszöge megsokszorozza az energiáidat. Hivatásodban kibontakozhatsz. Ez a hónap sok mindenért kárpótol. Fogadd nyitott szívvel a kedvező lehetőségeket és örülj a szakmai sikereknek. Ne a hibákat keresd, hanem értékeld minden nap az újabb kihívásokat. Családi kapcsolatokban előfordulhatnak feszültségek.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A hivatásodról most a hangsúly az ismeretek megszerzésére kerül. Elképzelhető, hogy a munkahelyed irányít egy tanfolyamra. Örülj ennek a lehetőségnek, mert tágul a horizont. A friss tudás mellé sok új ismerőst is szerezhetsz. Néha borongóssá, elégedetlenné válik a hangulatod. Értsd meg, hogy a dolgokért meg kell küzdeni. Igazán azt értékeled, amiért megdolgoztál.

HALAK
február 20.–március 20.
Rengeteget dolgozol, de egyelőre úgy találod, nincs eredménye. Vonulj néha félre, és csendben vedd számba az eredményeidet. Meglepődsz majd a mérleg láttán. Családtagok, üzlettársak sokat profitálhatnak bölcs gondolataidból. Néhány hétig soha nem látott gyakorlati szemlélettel állsz mindenhez. Érdemes terveket, feljegyzéseket készítened.