Horoszkóp – 2017. október

2017. szeptember 14.
Elsősorban a kényelmes helyzeteket keressük ebben a hónapban.

KOS
március 21.–április 20.
Aki Kosnak születik, soha nem adja fel. Ebben a hónapban az élet legtöbb területén kibontakozhatsz. Főleg a kapcsolatok építésében jeleskedsz. Párkapcsolatban te lehetsz a döntéshozó, üzleti vonalon pedig melléd szegődik a szerencse. Számodra az a valódi kényelem, ha harcolhatsz. A komfortzónádban akkor vagy otthon, ha lehetőség adódik egy kis kardcsörgetésre.

BIKA
április 21.–május 20.
Már születésed pillanatában elköteleződtél a szépség, a szerelem istennője felé. Ebben a hónapban megcsillogtathatod, sőt hosszú távra megalapozhatod a vonzerődet. Akikkel most ismerkedsz meg, akár éveken keresztül melletted maradhatnak. A vonzerőd elsősorban a munka területén gyümölcsözhet. Fontosnak tartod a teljesítményt, de olyan helyen, ahol nyugodt a légkör.

IKREK
május 21.–június 21.
Ki akarod használni a lehetőségeket, elsősorban a szerelem, másodsorban az önálló döntések területén. Óva intünk, hogy önállóság címen ne a hirtelen, meggondolatlan döntésekben legyél bajnok. Tartsd szem előtt a lassan járj, tovább érsz elvet. Kihasználhatod a hónap adta egyik legnagyobb lehetőséget, azaz hogy családoddal békés, jó hangulatban töltsd az időt. Óriási töltetet ad néhány nyugodt nap.

RÁK
június 22.–július 22.
A hónap elején minden perc számít, de a hónap végén jöhet a pihenés. Mit kell tenni közben? Ápolni a kapcsolataidat. Három fontos égitest, a Merkúr, a Vénusz és a Mars is olyan pozíciót foglal el, amely alkalmas az újdonságok kialakítására és kivitelezésére is. Ez azonban egyedül nem megy. Becsülj meg mindenkit, aki jobbító szándékkal közeledik hozzád. Kreativitásod kiemelkedő lehet.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Kedvenc témád kerül előtérbe: a pénz. Egyik kezeddel szórnád, a másikkal visszafognád. Nyugtasson a gondolat, hogy a racionalitás győzedelmeskedik. Költesz, de csak olyasmire, ami a te vagy a családod javát szolgálja. Persze a kisördög nem alszik. Szívesen nézegetsz luxusdolgokat, és közben terveket szövögetsz. Dolgozz sokat csapatban. Eredményes lesz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A változások ideje jött el. Ne gondolkodj, ne mérlegelj! Tekints az életre úgy, mint egy óriási bungee jumpingra. Ugorj bele mindenbe. El sem hinnéd, mennyi kellemes, új élményben lehet részed. Az anyagi helyzeted jelenleg stabil. Éppen ezért több, korábban elképzelhetetlennek tartott dolgot is megengedhetsz magadnak. Szorgalmad most sem hagy cserben. Minden munkában jól teljesítesz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Ebben a hónapban te ünnepelsz. Akik veled tartanak, nem mindennapi élményben lehet részük. Általában a sima, problémamentes helyzetekben vagy a legjobb. Most azonban vonzanak a kihívások. Érdekes, izgalmas, kalandos élmények után vágyakozol. Meg is teremted ezeket. Ez a magatartás inkább a hónap elejére jellemző. Később pedig igyekszel kényelmesen, komótosan haladni.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Hold a Skorpió jegyében időzik néhány napig. Érzelmileg komoly hatással lesz rád. Szenvedély, bizonyos fokú kegyetlenség vesz rajtad erőt. A többi égitest hatásával összefogva különösképpen szerelmi területen várható néhány izgalmas nap. Ezen túllépve elsősorban az információáramlásra figyelj. Olyan apróságok üthetik meg a füledet, amelyek összerakva hasznos útmutatóvá válhatnak.

NYILAS
november 23.–december 21.
Kellemes időszak elé nézel. Az évek óta szorongató, tanító, leckéztető Szaturnusz kissé visszafogja a tevékenységét. Hivatásodban fellendülés várható, szívesen és keményen dolgozol. Időnként azonban, amikor túl jól érzed magad, megfeledkezel az önkontrollról. Így az addig kivívott eredmények meginoghatnak. Legyél kitartó! Most a nehéz feladat is könnyűnek tűnhet.

BAK
december 22.–január 20.
Elsősorban a részletek érdekelnek. Semmi mellett nem tudsz úgy elmenni, hogy azt ne elemeznéd. Helyesen jársz el. Tudod, azt mondják, az ördög a részletekben rejlik. Most igazi sikert valóban csak körültekintéssel érhetsz el. A barátaiddal tudsz a legjobban kikapcsolódni. Ők szinte tükörként funkcionálnak. Belenézel a szemükbe, látod az elismerést, ami motiválóan hat rád.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Minden ajánlatra mondj igent, ami pihenéssel kecsegtet. Soha nem volt ennyire fontos a rekreáció, mint most. Kapcsold ki az összes elektromos kütyüt, és próbálj legalább néhány napig digitális nomád lenni. Sétálj a természetben, hogy feltöltődj. Amikor újra felveszed a hivatalos jelmezt, egy sokkal kreatívabb személy néz vissza a tükörből. Szellemileg és fizikailag is szükséged van a megújulásra.

HALAK
február 20.–március 20.
Uralkodó bolygód, a Neptunusz évek óta a születési jegyedben jár, és még marad is egy jó ideig. Most aktivizálja magát, mivel az erős Marssal kerül kapcsolatba. Ebből kifolyólag elkezded magad kritizálni. Elégedetlen leszel a teljesítményeddel. Vedd észre, hogy minél erősebben küzdesz, mások annál jobban csodálnak. Élvezd azt, hogy a középpontban lehetsz.