Augusztusi horoszkóp 2024: az Oroszlán havában a Nap az úr

2024. augusztus 01.
Mit hoz vajon a csillagjegyeknek a 2024. augusztus havi horoszkóp? Vajon mely csillagjegyek járnak augusztusban a legjobban?
Augusztus 2024 havi horoszkóp
  • 2024 augusztusában a Nap uralkodik a csillagjegyek felett.
  • Az augusztus havi horoszkóp elárulja, hogyan alakítják a csillagok az életedet.
  • Milyen jó hírt kaphatnak az egyes csillagjegyek a 2024-es augusztus havi horoszkóp szerint?

Az új hónap új lehetőségeket hoz a csillagjegyek számára! A 2024. augusztus havi horoszkóp izgalmas változásokat tartogat az egyes csillagjegyeknek. Augusztus a nyár utolsó hónapja, érdemes ezeket az előttünk álló heteket kihasználniuk a csillagjegyeknek.

 

Ezt hozza 2024 augusztusa az egyes csillagjegyeknek a havi horoszkóp szerint:

1. KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 19.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Az égitesteket az asztrológia kozmikus helyzetük szerint is besorolja. A Nap a legfőbb égitest. A fővilágosító. Az Oroszlán jegyében uralkodik. A Kosok számára is nagyon fontos, erős égitest. Az előttünk álló nyári hónapban a Kos jegy szülötteire a szerelem területéről mosolyog. Örülhetünk is meg nem is. Régebbi párkapcsolatban kissé túlzóak az elvárásaid. Aki új szerelmet talál, lángoló napoknak néz elébe a havi horoszkóp szerint.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 20.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Uralkodó bolygód, a Vénusz az Oroszlán jegyében halad. Óriási szenvedéllyel ruház fel. Rád inkább a lassú megfontoltság, a partner becserkészése jellemző. Most azonban nem nagyon tudsz uralkodni magadon. Sok dolgod lesz otthon. Itt az ideje egy átalakításnak, de ha nincs kedved, legalább rendezz egy alapos selejtezést. Kitűnően érzed majd magad, ha kiürül néhány polc vagy fiók.

3. IKREK (MÁJUS 21. – JÚNIUS 20.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

A tüzes Mars érkezett a születési jegyedbe. Sok energiát hozott magával. Itt az ideje, hogy komolyan vedd a napi mozgás szükségességét. Leginkább tenisz vagy valamilyen csapatsport lehet érdekes számodra. A Hold is hatást gyakorol rád. Érdekes álmaid lehetnek. Kedveled a szellemi kihívásokat, így például egy naplóba ha feljegyzed az álmaidat, később még elemezheted is őket.

4. RÁK (JÚNIUS 21. – JÚLIUS 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Elhagytuk a születésnapod havát. Különösebb eseményre nem kell számítanod a havi horoszkóp szerint. Amire mégis figyelned kell, az a pénz. Időnként egyáltalán nem gondolkodsz reálisan az anyagiakról. Valami megtetszik, azonnal megveszed. A Vénusz, ami a pénzzel kapcsolatos ügyeket is uralja, az Oroszlán jegyéből most kifejezetten nagyvonalúvá, költekezővé tehet. Külföldi úttal kapcsolatban romantikus gondolataid támadnak.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Imádod, amikor a Nap a születési jegyedben jár. Ilyenkor tudsz igazán kiteljesedni. Amennyiben szingli vagy, nem kell sokat várnod. A szerelem ott van a közeledben. A Vénusz, a szerelem bolygója a születési jegyedből impulzív kapcsolatba kerül a váratlan dolgokat hozó Uránusszal. Könnyen jöhet egy villámcsapáshoz hasonlító találkozás. Van még néhány nyári hét. Élvezd minden percét. 

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 23. – SZEPTEMBER 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Tudtad, hogy az asztrológia a te születési idődet is a nyári hónapokhoz sorolja? Igen, így van. Július, augusztus és szeptember a nyári hónapok csoportja. Gondolj tehát úgy magadra, mint aki az évnek igazán kedvező, ragyogó időszakában született. Jelenleg az uralkodó bolygód, a Merkúr megérkezett a születési jegyedbe. Alapossá, megfontolttá, körültekintővé tesz. Párkapcsolatban kissé vaskalapos leszel a havi horoszkóp szerint.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Néhány napos külföldi kalandozás jót tesz. Könnyen lehet, hogy nemcsak pihensz egy másik országban, hanem új ismeretekre is szert teszel. Olyasmire, ami a későbbiekben még hasznodra lehet. Várhatóan fontos támogatód is akad. Nem csak emberileg, hanem anyagilag vagy munkalehetőséggel is megkereshet az illető. Amennyiben valóban így lesz, ne habozz. Jó eredményt érhetsz el.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 23. – NOVEMBER 21.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Ebben az időszakban új felkérést kaphatsz. Szenvedélyes természeted nem csak a kapcsolatokban, hanem a kihívások területén is érvényesül. Szeretsz dolgozni. Olyan munka érkezhet, ami jelentősebb anyagi haszonnal is jár. Jól jön a pénz, hiszen kiadások is akadhatnak. Valaki felbukkanhat a múltból. Te olyan típus vagy, aki még akkor sem engedi el a másikat, amikor már régen okafogyottá válik a kapcsolat.

9. NYILAS (NOVEMBER 22. – DECEMBER 21.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Nagy mozgás várható a párkapcsolati életedben, de ha vannak üzleti partnereid, ők sem maradnak nyugton ebben a hónapban. Ha hosszú kapcsolatod van valakivel, könnyen lehet, hogy leül veled beszélgetni és felteszi a nagy kérdést. Mikor, ha nem most? Ha te is csak vele tudod elképzelni az életedet, vágjatok bele a közös útba. Üzlettársak esetében számíthatsz egy kis keménykedésre, de hamar elmúlik a havi horoszkóp szerint.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 19.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

A mindent átalakító Plútó ott billeg a születési jegyed végén. Valószínűleg sokszor eszedbe jut, mennyi minden történt az elmúlt években. Olyan dolgok, amik eleinte nagy nehézséget okoztak, de mára talán már látod, mi miért történt. Egy, egy eseményből, változásból mennyi mindent lehetett tanulni. Te vagy a zodiákus egyik leginkább racionálisan gondolkodó szülötte. Ki tudod hozni mindenből a legjobbat.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20. – FEBRUÁR 18.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Többnyire rendhagyó módon gondolkodsz. Az ötleteid, gondolataid szárnyalnak. Engedd őket, hadd repüljenek. A te születési jegyednek két uralkodó bolygója van. A hirtelen eseményeket, magas szellemi értékeket teremtő Uránusz és a lassító, szigorú Szaturnusz. Dolgozz azon, hogy ez a két égitest megtalálja  közös utat. Az innovatív gondolatok és azoknak pénzügyi hozadéka most a feladott lecke.

12. HALAK (FEBRUÁR 19. – MÁRCIUS 20.) HAVI HOROSZKÓP 2024. AUGUSZTUS

Munka területén felragyoghat a Nap. Olyan lehetőség adódhat, ami ritka. Azonban azt soha ne feledd, hogy a romantikus, ábrándos természeted mindig csapdát rejt. Lehetnek olyan emberek, akik a jóindulatodra, hiszékenységedre alapozva be akarnak keríteni és általad kívánnak haszonra szert tenni. Érdemes mindig tanácsot kérni, mielőtt döntést hozol. Ebben a hónapban is hallgass a családtagjaidra a havi horoszkóp szerint.   

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images