Heti horoszkóp 2024. október 28. – november 3. – A Skorpió szezon a kezünkbe adja az irányítást

2024. október 28.
A heti horoszkóp kedvező időszakot vetít előre a csillagjegyeknek a 2024. október 28-tól november 3-ig tartó napokra. Melyik állatövi jegyek járhatnak jól pénzügyileg? Kikre vár utazás? Három csillagjegy a szerelemben lesz nagyon szerencsés a heti horoszkóp szerint!
Heti horoszkóp 2024. október 28-november 3. skorpió szezon
  • A heti horoszkóp szerint 2024. október 28. és november 3. között a Skorpió szezon minden várakozását felülmúlhatja a csillagjegyeknek.
  • Melyik csillagjegyeknél cáfol rá a horoszkóp legjobban arra, hogy a Skorpió szezon rázós időszaka az évnek?
  • A Nyilas különösen kedvező időszakra számíthat a heti horoszkóp szerint 2024. október 28. – november 3. között.

A heti horoszkóp bebizonyítja 2024. október 28. – november 3. között, hogy a Skorpió időszaktól nem kell annyira félnünk, mint amennyire rossz a híre. Különösen kedvezően alakulhat a csillagjegyek életének bizonyos területe, attól függően, a bolygóállások hogyan hatnak az egyes jegyek energiáira. Érdemes ezért az október asztrológiai eseményeket is alaposabban tanulmányoznunk!

Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. október 28. és november 3. között! A Skorpió szezon szerencsés jegyei között leszünk?

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. október 28. – november 3.

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A héten a Mars energiái a Kos életében a hivatás és karrier területére lesznek nagy hatással. A csillagjegy szülöttei a 2024. október 28. és november 3. közötti napokban megcsillogtathatják vezetői képességeiket. Kemény szakmai döntések várnak a heti horoszkóp szerint a Kosokra. De szükségük lesz a türelmükre is, hogy a kommunikációs nehézségeken átlendüljenek. Legyenek nyitottak a párjuk véleményére, ez közelebb viheti a csillagjegy szülötteit a szerelmükkel közös céljaik eléréséhez. 

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A 2024. Október 28. – november 3. közötti héten a Bikák életében az egyensúly megtalálása a legfontosabb feladat. Ezt csak úgy érhetik el – legyen szó szerelemről, barátságról vagy karrierről -, ha képesek együttműködni másokkal. Az egyetértés segít, hogy tisztábban lássanak. A heti horoszkóp szerint a héten kedvezően alalkulnak a csillagjegy szülötteinek pénzügyei. A Skorpió szezon nagy haszonnal kecsegtet a Bikák számára.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A 2024. október 28. – november 3. közötti hét egyben új kezdet az Ikrek számára. A Merkúr, a csillagjegy uralkodó bolygója, most jó lehetőségeket teremt az Ikreknek a másokkal való közös ötletelésre és kapcsolódásra. A hét közepén hagyják szabadon áramolni a kreatív energiáikat, így zseniális ötleteik jöhetnek régóta fennálló problémák megoldására is. A het horoszkóp azt tanácsolja, a hétvégén öntsék ki a szívüket a hozzájuk közel álló személynek, aki sokat jelent a csillagjegy szülöttei számára.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A Rák számára a Skorpió szezon kezdete és a 2024. október 28. – november 3. közötti hét a személyes fejlődés és befelé fordulás időszaka lehet. Át kell gondolniuk, merre tartanak a kapcsolataik és jó úton haladnak-e a céljaik elérése felé. Egyáltalán jó célokat tűztek ki? A heti horoszkóp szerint a Skorpió szezon kellő bátorsággal és magabiztossággal támogatja a Rákok döntéseit, bármi is legyen az. Hallgassanak a megérzéseikre!

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Az élete különböző területein is szüksége lehet most az Oroszlánnak a vezetői képességeikre a héten. A csillagjegy szülötteinek természetes magabiztossága és kisugárzása azonban átsegíti majd a nehézségeken a 2024. október 28. – november 3. közötti napokban. A heti horoszkóp azt tanácsolja, most hozzanak karrierváltással kapcsolatos döntéseket, mert a Skorpió szezon energiái különösen támogatják az ilyen elhatározásokat. A hétvégét töltsék szeretteikkel a csillagjegy szülöttei, élvezzék a közös időt!

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A héten úgy érzi a Szűz, majd szétrobban az energiától. A heti horoszkóp azt tanácsolja, csatornázzák ezt a teremtő erőt a kapcsolatépítésre. Most értékes új ismeretségeket köthetnek a 2024. október 28. – november 3. közötti napokban. A Skorpió szezon mély beszélgetésekre teremt lehetőséget olyan személyekkel, akikkel sosem gondolták volna, hogy lesz közös pontjuk. Ez sok konfliktust segít elsimítani.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 22.)

Lubickol a Mérleg a héten a társas összejövetelekben, a Skorpió szezon energiái olyan vonzerővel ruházzák fel a csillagjegy szülötteit, amire mindenki felkapja a fejét a környezetükben. A 2024. október 28. – november 3. közötti napokban a türelem jelenthet nagy kihívást a Mérlegnek, különösen a pénzügyeikben.

A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne vegyenek fel elhamarkodottan hitelt, bármilyen kecsegtető is az ajánlat. Legyenek óvatosak, és inkább a hosszú távú stabilitásra törekedjenek. Komoly döntést kell a hét végén párkapcsolatuk jövőjéről meghozniuk. Az óvatosság és türelem erre is vonatkozik!

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 23. – NOVEMBER 22.)

A Merkúr csatlakozik a Naphoz a Skorpió jegyében a héten, ami sokkal meggyőzőbbé teszi a kommunikációban a csillagjegy szülötteit. Nem lesz olyan akadály, amit ne tudnának könnyedén legyőzni a 2024. október 28. – november 3. közötti héten. A Mars ugyanakkor intenzív érzelmi hullámzást okoz a Skorpió magánéletében. Ez nem csak a szenvedélyt, de a konfliktusokat is felerősítheti. A heti horoszkóp azt tanácsolja, fordítsanak nagyobb figyelmet az egészségükre a csillagjegy szülöttei!

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Ez a hét a Nyilas számára tele lesz kalanddal, így igazán elemükben érezhetik magukat. A csillagjegy szülöttei a 2024. október 28. és november 3. közötti héten váratlan utazásra és új ismeretek elsajátítására is remek lehetőségeket kaphat a heti horoszkóp szerint. A Skorpió szezon most olyan személyekkel hozhatja össze a Nyilasokat, akik nagy befolyással lesznek a csillagjegy szülötteinek jövőjére. 

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

Ahogy halad a 2024. október 28. – november 3. közötti hét, a Bak számára úgy nyer értelmet egy sor korábbi történés. A heti horoszkóp szerint a következő napokban közelebb juthatnak a csillagjegy szülöttei álmaik megvalósulásához. Ebben nagy segítségükre lehet az a személy, akit most ismernek meg. Fontos, hogy nyitottak legyenek a Bakok a segítségre és támogatásra! Nem kell mindent egyedül megoldaniuk. Bánjanak bölcsen a forrásaikkal, ne csak anyagi, de emberi oldalról is!

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

Inspiráló energiákkal árasztja el a Skorpió szezon a Vízöntőt a 2024. október 28. – november 3. közötti héten. Új ötletei előre lendíthetik a csillagjegy szülötteinek karrierjét. Most jó lehetőségeket kaphatnak a Vízöntők, hogy megcsillogtassák tehetségüket, amit mások is felismernek. A heti horoszkóp azt tanácsolja, használják ki ezt az időszakot és szélesítsék a horizontjukat, ne korlátozzák le magukat egyetlen dologra! Ez nagyon fontos a csillagjegy szülötteinek személyes fejlődéséhez.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A Halakat elárasztja ez a hét ajándékokkal. Nincs szerencsésebb csillagjegy náluk, ha jól felismerik, a Skorpió szezon milyen lehetőségeket tartogat számukra a 2024. október 28. és november 3. közötti napokban. A heti horoszkóp szerint most érdemes a hosszú távú céljaikat meghatározni a Halaknak, mert a bolygóállások is támogatják ezek megvalósulását. Fontos azonban, hogy működjenek együtt, mert a csapatmunka hozza el a sikert a csillagjegy szülöttei számára.

Forrás: Gosta Media, fotó: Getty Images, Unsplash