Skorpió-szezon: az asztrológus iránytűje az év legdurvább időszakához minden csillagjegynek

2022. október 23.
Készen állunk az újjászületésre? Október 22-vel kezdetét veszi a Skorpió-szezon az asztrológiában, a Nap a mindent átalakító jegyben áll, így november 22-ig csupa titok és homály fed mindent. Az energiáinkat fordítsuk a meghittség megteremtésére, az átalakulásra, és összpontosítsuk minden erőforrásunkat a sikerre.
  • A Skorpió havában minden sokkal intenzívebb és erősebb, összeállnak a szövetségek és a hálószobában is felforrósodik a levegő.
  • Október 22. és november 22. között idén se számítsunk arra, hogy elkerülhetjük a konfliktusokat és a biztonságos középúton maradhatunk. 
  • A Skorpió energiái a célra tartanak.

Amikor a Nap egy új jegybe lép, mindig tapasztalhatjuk, hogy átrendeződnek körülöttünk a dolgok. Ha elérkezik az évnek az az időszaka, amikor a Nap a Skorpió jegyébe érkezik, nagy változások veszik kezdetét, úgy érezzük, minden sokkal rejtélyesebb és titokzatosabb. És nem csak azért, mert ilyenkor van halloween. 

skorpio-szezon-asztrologus-horoszkop

Felkavarja az energiákat a Skorpió-szezon a csillagjegyek számára

Mit hoz a Skorpió hava idén a pénzügyekben?

Ha három szóban kellene összefoglalni, mit várhatnak az asztrológus szerint a csillagjegyek a Skorpió havában, az a pénz, hatalom, siker lenne. Amikor a Nap a Skorpióba lép, megvilágítja az addig rejtett anyagi erőforrásokat. Ahelyett, hogy arra fókuszálnánk, ami nincs, képessé válunk, hogy az erőforrásainkat lássuk meg. Ha a szekrényünk mélyére nézünk, olyan kincsekre bukkanhatunk, amik busásan jövedelmeznek. Ez jelentheti azt is, hogy akár egyik ismerősünk kopogtat nálunk, mert munkaügyben segítségre van szüksége. A Skorpió-szezon kedvez a hosszú távú befektetéseknek is. Ideje elmélyülnünk a pénzügyi lehetőségeinkben, lehet, most találjuk meg a tökéletes üzleti partnert is. 

Szerelem és a Skorpió hava

A szenvedély sokkal intenzívebbé válik, amikor a Nap a Skorpió jegyében tartózkodik. Nem véletlenül tartják úgy, hogy a Skorpiók a legjobbak az ágyban az összes csillagjegy közül. Ebben az időszakban minden, ami szokásos, túl unalmasnak tűnhet, így az az ember mozgathat meg minket legjobban, akinek a szerelméért dolgoznunk kell. 

A párkapcsolatok keresztúthoz érhetnek. El kell döntenünk, elköteleződünk-e vagy sem. Egy új emberrel lassan bontakozhat ki a vonzalom, hagyjunk időt, hogy a bizalom kiépüljön, mielőtt megtesszük a következő lépést. A mindent vagy semmit hozzáállás a Skorpió-szezonban nem működik. 

5 lépés, amivel a legtöbbet hozhatjuk ki a Skorpió-szezonból

  1. Merüljünk alá a titokzatosságban. A mai digitális korban ritkán marad rejtve a magánéletünk minden apró része, de a titokzatos Skorpió hatására könnyebben függeszthetjük fel egy időre életünk minden kis mozzanatának dokumentálását és megosztását a közösségi oldalakon. Ha egy kicsit megéljük az érzést, hogy lehet, hogy valamiből kimaradunk (vagyis a FOMO-t), még akár a javunkra is válhat. A titokzatosság és elérhetetlenség ugyanis vonzó.
  2. Fűszerezzük meg az életünket. A Skorpió szexuális kisugárzása legendás. Most a csillagok állásának köszönhetően mi is részesülhetünk ebből. A Skorpió-szezonban az asztrológus szerint egy csók sohasem csupán csak egy csók. Ne áltassuk magunkat azzal, hogy ez a kapcsolat laza maradhat. Olyan láthatatlan köteléket képez az energiák áramlása két ember között ebben az időszakban, amit nehéz lesz eltépni.
  3. Vágjunk bele új, egészséges szokásokba. A Skorpió energiái segítik az elköteleződést és megmaradni a választott dolgok mellett. Az elkövetkező néhány hét lehetőséget ad arra, hogy elmélyüljünk és kiteljesedjünk abban, ami addig csak a hobbink volt. Ez jó időszak arra is, hogy egészséges rutint vezessünk be az életünkbe, például elkezdjünk sportolni.
  4. Ne dőljünk be a negatív érzéseinknek. A Skorpió-szezon nem csak a pozitív energiáknak kedvez. A csillagjegy nemcsak a szenvedélyéről, de a versengő természetéről, paranoiájáról és birtoklási kényszeréről is híres. Az érzelmi manipuláció sokkal erősebb lehet ebben a hónapban, amit nem mindig könnyű felismerni.
  5. Ne legyünk kicsinyesek a Skorpió havában. A csillagjegy szülöttei remekül értenek a befektetésekhez, ahhoz, hogyan hozzák össze a régit az újjal, és alkossanak belőle valami egészen forradalmit. Ez igaz a pénzügyekre is. Ha most adódik olyan befektetési lehetőség, aminél több emberrel kellene összefognunk, az asztrológus szerint ne habozzunk, mert a Skorpió energiák remek hatással vannak az üzleti kilátásainkra is.

Forrás: Astrostyle Fotó: Getty Images

Olvass tovább!