Fiatalodj a Botoceutical ránctalanító szérumaival!

2013. augusztus 22.

Ne ijedj meg! Ez nem mérgező. A Botoceutical ránctalanító szérum hatásáról mégis elmondhatjuk, hogy a botulotoxin injekciók fájdalommentes és biztonságos alternatívája.

A legmodernebb biotechnológiai kutatásoknak köszönhetően olyan peptidkombinációt tartalmaz, amely hatásosan és biztonságosan veszi fel a harcot a ráncokkal szemben. A klinikai tesztek nem hazudnak: 28 napos használat után a ráncok jelentősen csökkentek. A legnagyobb mértékű javulás 85,6%-os, az átlagos javulás 74,6%-os ránctalanítás. Az apróbb ráncok teljesen kisimultak. A szérum előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra.
45 év feletti nőknek a Botoceutical Gold szérumot ajánljuk. A szérum hatását tekintve – a ránctalanító krémek és eljárások között – egy olyan új, átütő erejű szérum, amely arcbőrének szemmel látható megnyugvást biztosít az arc naponta végzett 15 000 mimikai arckifejezése után. A Botoceutical Gold biotechnológiai szérumot 45 éves kor feletti, érett bőr ápolására fejlesztették ki. A termék férfiak és nők számára egyaránt ajánlott. A szérum a négy peptiden kívül DMAE-t, hialuronsavat, liposavat és aranyszemcséket tartalmaz, ez utóbbi a bőrnek egyedülálló tónust kölcsönöz. A bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik.

A termékek kaphatók a patikákban!
www.f-cosmeceuticals.com[1]

References

  1. ^ www.f-cosmeceuticals.com (www.f-cosmeceuticals.com)

‘),