Marie Claire

2013. augusztus 22.

Gyere el az Yves Saint Laurent és a Marie Claire közös szépségnapjaira, és ismerd meg a legújabb őszi sminktrendeket 2011. szeptember 9–10-én.

Regisztrálj, és vegyél részt egy személyre szóló smink-tanácsadáson, ahol az Yves Saint Laurent magyarországi sminkmestere pezsgővel és 30 perces, személyre szabott sminktanácsadással kényeztet. Tündökölj a legjobb formádban ősszel is!

Helyszín: DOUGLAS parfüméria – WestEnd City Center (1062 Budapest, Váci út 1–3.)
Időpont: 2011. szeptember 9–10. Péntek–szombat: 12.00–20.00 óra között
Regisztráció: Regisztrációdat a marieclaire@sanomamedia.hu[1] e-mail címre várjuk legkésőbb 2011. szeptember 6-ig. Kérjük, a regisztráció során add meg a lakhelyed, a születési évszámod, a telefonszámod és az e-mail címed. Az első 20 regisztráló válaszlevélben kap időpontot a sminkelésre.

Ha nem regisztrálsz, akkor is látogass meg bennünket! Számos meglepetéssel várunk a helyszínen.
Mutasd fel a Marie Claire friss lapszámát, és 10% kedvezmény jár minden Yves Saint Laurent termékre. Két termék vásárlása esetén ajándékba kapsz egy elegáns karkötőt és egy belépőt a budai Oxygen Wellnessbe.

Az adatok megadásával hozzájárulsz, hogy az adataidat kizárólag a promóció igénybevétele céljából a L”Oréal Magyarország Kft. adatkezelő megbízásából a Sanoma Media Budapest Zrt. feldolgozza. A promóció szervezője a L”Oréal Magyarország Kft.

[Marie Claire, 2011. szeptember]

References

  1. ^ marieclaire@sanomamedia.hu (marieclaire.hu)

‘),