Marie Claire

2013. augusztus 22. |

Gyere el az Yves Saint Laurent és a Marie Claire közös szépségnapjaira, és ismerd meg a legújabb őszi sminktrendeket 2011. szeptember 9–10-én.

Regisztrálj, és vegyél részt egy személyre szóló smink-tanácsadáson, ahol az Yves Saint Laurent magyarországi sminkmestere pezsgővel és 30 perces, személyre szabott sminktanácsadással kényeztet. Tündökölj a legjobb formádban ősszel is!

Helyszín: DOUGLAS parfüméria – WestEnd City Center (1062 Budapest, Váci út 1–3.)
Időpont: 2011. szeptember 9–10. Péntek–szombat: 12.00–20.00 óra között
Regisztráció: Regisztrációdat a marieclaire@sanomamedia.hu[1] e-mail címre várjuk legkésőbb 2011. szeptember 6-ig. Kérjük, a regisztráció során add meg a lakhelyed, a születési évszámod, a telefonszámod és az e-mail címed. Az első 20 regisztráló válaszlevélben kap időpontot a sminkelésre.

Ha nem regisztrálsz, akkor is látogass meg bennünket! Számos meglepetéssel várunk a helyszínen.
Mutasd fel a Marie Claire friss lapszámát, és 10% kedvezmény jár minden Yves Saint Laurent termékre. Két termék vásárlása esetén ajándékba kapsz egy elegáns karkötőt és egy belépőt a budai Oxygen Wellnessbe.

Az adatok megadásával hozzájárulsz, hogy az adataidat kizárólag a promóció igénybevétele céljából a L”Oréal Magyarország Kft. adatkezelő megbízásából a Sanoma Media Budapest Zrt. feldolgozza. A promóció szervezője a L”Oréal Magyarország Kft.

[Marie Claire, 2011. szeptember]

References

  1. ^ marieclaire@sanomamedia.hu (marieclaire.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera