Nyerj jegyet!

2013. augusztus 22.

A romantika korában elaludni és a 21. században ébredni, ijesztő lehetőség… A Grimm testvérek mindenki által ismert meséjét a Szegedi Kortárs Balett Csajkovszkij zenéjére, de teljesen újszerűen táncolja.

Küldd be a helyes válasz betűjelét az MC kód után SMS-ben a 1784*-es számra, és legyen a tiéd egy kétszemélyes belépő az előadásra.

Ki a Csipkerózsika balettelőadás díszlet- és jelmeztervezője?
A) Kulka János
B) Kentaur
C) Kenguru

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel, majd add meg a helyes válasz betűjelét, a neved és a pontos címed. Pl.: MC D Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1. Az SMS beküldésének határideje: 2010. május 3., éjfél. A sorsolás időpontja: 2010. május 4. A helyes megfejtést beküldők között 1 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a Nemzeti Táncszínházban (Budapest, I. ker., Színház u. 1–3.) május 11-én bemutatásra kerülő Csipkerózsika előadásra. A nyertest telefonon értesítjük. A jegyek a jegypénztárban vehetőek át az előadás kezdete előtt egy órával.Ügyfélszolgálat: Telefor Kft. 06-20/315-0620. *Az SMS díja bruttó 300 Ft. A játékban való részvétellel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosának egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

[Marie Claire, 2010. május]