Nyerj jegyet!

2013. augusztus 22. |

A romantika korában elaludni és a 21. században ébredni, ijesztő lehetőség… A Grimm testvérek mindenki által ismert meséjét a Szegedi Kortárs Balett Csajkovszkij zenéjére, de teljesen újszerűen táncolja.

Küldd be a helyes válasz betűjelét az MC kód után SMS-ben a 1784*-es számra, és legyen a tiéd egy kétszemélyes belépő az előadásra.

Ki a Csipkerózsika balettelőadás díszlet- és jelmeztervezője?
A) Kulka János
B) Kentaur
C) Kenguru

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel, majd add meg a helyes válasz betűjelét, a neved és a pontos címed. Pl.: MC D Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1. Az SMS beküldésének határideje: 2010. május 3., éjfél. A sorsolás időpontja: 2010. május 4. A helyes megfejtést beküldők között 1 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a Nemzeti Táncszínházban (Budapest, I. ker., Színház u. 1–3.) május 11-én bemutatásra kerülő Csipkerózsika előadásra. A nyertest telefonon értesítjük. A jegyek a jegypénztárban vehetőek át az előadás kezdete előtt egy órával.Ügyfélszolgálat: Telefor Kft. 06-20/315-0620. *Az SMS díja bruttó 300 Ft. A játékban való részvétellel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosának egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

[Marie Claire, 2010. május]

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera