Terítéken az üzleti élet finomságai

2013. augusztus 22.

Magyarországon először rendezték meg a Symbol Budapestben az Üzlet és Stílus konferenciát, amelyen a szervezők az üzleti életben való sikeresség receptjét keresték.

Az üzleti reggelin Béres Alexandra fitness világbajnok a rendszeres testmozgás fontosságát hangsúlyozta, a dietetikus szakértő pedig a mértékletes és változatos táplálkozásról beszélt. A konferencián kiderült, mennyire fontos, hogy egy üzletember biztonságos autóban utazzon, de a repülőgépeken felszolgált „üzleti finomságokat” is megismerhettük. A résztvevők a személyi bankárok és a táblagépek előnyeiről tájékozódhattak, sőt a gyémánt, mint befektetési lehetőség is terítékre került.

A konferencia délutáni részében a hatékony vállalatvezetés lényegére világítottak rá az előadók, de a mobiltelefonálási etikett szabályairól és a zene stresszoldó szerepéről is hallhattunk előadást. Az őszülő férfiak részére Hajas László ajánlott egy új hajfestési megoldást, és a stílusos megjelenésre vágyó résztvevők az aktuális női-férfi divatról hallhattak tanácsadást divatbemutatóval egybekötve.

Az Üzlet és Stílus konferencia ősszel folytatódik, amikor szó esik majd az álmatlanságról, a személyiségtípusokról, a vitorlázásról, a borfogyasztás kultúrájáról és egyéb „finomságokról” is.

[Marie Claire, 2012. július]

‘),