Újdonság az arctisztításban!

2013. augusztus 22.
A rendszeres arctisztítás az arcápolás egyik alappillére. A szépség alapja az üde és egészséges bőr. Bár az arcápoláshoz több dolog is tartozik, az első helyen azonban mindig a tökéletes és rendszeres arctisztítás áll. Nem számít, hogy bőre fiatal vagy érett, normál, száraz, zsíros vegyes vagy érzékeny, minden bőrtípus számára fontos a rendszeres, jó minőségű tisztítás. Bőrszínünket a benne található melanin mennyisége, elterjedése és típusa határozza meg. A kétfázisú arctisztító természetes, kímélő módon távolítja el az epidermisz erősen pigmentált sejtjeit és csökkenti a ráncok kialakulásának lehetőségét. Csökkenti a bőrfelszín helyi pigmentációját.
A PURECEUTICAL pigmentfolt-halványító kétfázisú arctisztító olyan hatóanyag-kombinációt tartalmaz, amely halványító hatása mellet alaposan tisztítja és ápolja az arcbőrt. A termék aktív hatóanyaga biztonságosan halványítja az arcbőrt. A bőrnek halványabb és üdébb külsőt kölcsönöz.
A termék további hatóanyaga a több összetevőből álló hidroglikolízises oldat, amely leginkább az erősen pigmentált epidermális sejteket távolítja el.
A termék rozmaringot és orvosi zsályát is tartalmaz. A rozmaring nyugtató hatású, csökkenti az idegi kimerültség kellemetlen hatásait és javítja a vérkeringést. Az orvosi zsálya erős antibakteriális, fertőtlenítő és nyugtató hatású.
Kapható a patikákban!

‘),