Csupa Nő – egy innovatív vásár nőknek

2013. szeptember 04.
Szeptember 5. és 8. között négy napon át garantáltan a nőké lesz a főszerep a HUNGEXPO területén rendezett Csupa Nő kiállításon, ahol a programok és a kiállítók közreműködésével egyedi élményeket ígérnek a szervezők.

Európában egyedülálló kiállítást és vásárt szerveznek 2013. szeptember 5. és 8. között a HUNGEXPO területén. Új, komplex világot szeretnének a szervezők feltárni az érdeklődő hölgyek, azaz a mindennapi élet hősei előtt, akik több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként.

A nagyszabású, Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás célja, hogy a kilátogató nők életük legnagyobb kihívásaira sikeres válaszokat adhassanak, és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, ami jár nekik – mindezt hat fontos téma körüljárásával (életstítlus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek).

A négynapos rendezvény a maga nemében egészen innovatív, hiszen ebben az esetben nem egy kiállításról és nem egy vásárról beszélünk. A látogatóknak olyan közösségi és egyedi élményeket kínálnak a programok és a kiállítók közreműködésével, amelyek kapcsán úgy érezhetik, hogy ők vannak a középpontban.

Ugyanakkor az esemény a „csupa nő” elnevezés ellenére a család minden tagjának szól, míg az anyukák, feleségek szépülnek, feltöltődnek, netán pihennek, addig a gyerekek játszóházban, a férfiak pedig akár tesztvezetésen is mulathatják az időt.

A Csupa Nőt a nők hétköznapjaiban kiemelt szerepet játszó hat téma köré építették fel, amelyek mélyebb bemutatására négy különálló élményszigetet alakítanak ki, ezek mind-mind saját színpaddal, adott téma köré épülnek fel. A Nagyszínpadon az Újulj meg! részleg házigazdája Tatár Csilla, a Légy egészségesé! pedig Várkonyi Andrea lesz. A Lélekszínpadon A nők titkaiba Joshi Bharat avatja be az érdeklődőket, míg a Szeresd a családod! Szeresd önmagad! témában Gombos Edina kalauzolja majd a nőket. Lesz Gasztroszínpad is, itt Egyél finomat! címszóval Demcsák Zsuzsa lesz a házigazda, míg Andor Évával az Otthonszínpadnál találkozhatnak a látogatók, akik érdeklődnek az otthonteremtés iránt.

További családi extraként ott lesz még a Pasimegőrző részleg, ahol Papp Gergő várja a férfi vendégeket rengeteg izgalmas programmal, játékkal, valamint a Gyereksarok, ami a kicsiknek biztosít majd felhőtlen és tartalmas szórakozást.