Allee Elegancia Díj – Támogasd a stílust!

2013. október 02.
Fontos számodra a stílusos, elegáns, a helyzetnek megfelelő öltözködés? Úgy gondolod, hogy Magyarországon lehetne még javítani az öltözködés kultúráján? Te is egyetértesz azzal, hogy az elegancia és a viselkedéskultúra nem nélkülözhetik egymást? Ha a válaszod igen, akkor vegyél részt abban a kezdeményezésben, amely hazánkban egyedülálló!

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja a hazai öltözködéskultúra erősítését, a stílusos, elegáns megjelenés értékteremtő szerepét a társadalomban. Ezért megalapította az ALLEE ELEGANCIA DÍJ kitüntető elismerést, melynek fő célja, hogy olyan példaképeket állítson a társadalom számára, akik hitelesen képviselik az eleganciát.

A díjazottak olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik minőséget képviselnek és értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.

A neves szakmai zsűri kategóriánként három-három női és férfi jelöltet nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelel az ALLEE ELEGANCIA DÍJ fenti követelményének, azonban csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatja meg kategóriánként a díjat.

Most Te következel! Támogasd, akard, szavazz! Te döntsd el, hogy kik kapják meg a méltó elismerést. Szavazz online az ALLEE ELEGANCIA DÍJ jelöltjeire az elegancia.allee.hu weboldalon.

Ha szavazol, akkor nyerhetsz egy 20.000 Ft-os Allee vásárlási utalványt vagy egy 2 fős belépőt a 2013. október 30-án tartandó díjátadó gálára.