Szépségboxom, a rendszeres meglepetés

2013. október 11. |

Szereted a meglepetéseket, ahogyan a kozmetikumoktól és az újdonságoktól is lázba jössz? A Szépségboxomban mindezt egyszerre kapod meg, akár minden hónapban is!

A Szépségbot.hu kínálatában kapható egyik legizgalmasabb tétel számunkra a Szépségboxom, ami jóval több kozmetikai zsákbamacskánál, hiszen egyszerre izgalmas, szerethető, friss és hasznos. A meglepetésdobozt kifejezetten „ínyenceknek” állították össze értő kezek, mégpedig úgy, hogy csupa újdonságot leljen benne a kozmetikai piac friss belépőire kíváncsi tulajdonosa.

A márkás és jó minőségű kozmetikumokkal, szépségápolási termékekkel természetesen nem csak magunkat lephetjük meg, hiszen a szép csomagolásban és nagyon kedvező áron érkező dobozból előkerülő kozmetikumokkal akár szeretteinket is megajánlhatjuk. A dobozokban több márkás kozmetikumot is található, és minimum három termékminta.

Azt, hogy mennyit szeretnénk a jóból, természetesen eldönthetjük: megvehetünk egy dobozt, vagy előfizethetünk három vagy hat hónapra, és a Szépségboxod minden hónap utolsó hetében érkezik is hozzánk.

És, hogy mi is lehet egy hasonló csomag tartalma?

Kedvcsinálóként következzen a szeptemberi csomag tartalma, amihez 12 590 forint helyett 4 990 forintért lehetett hozzájutni, és aminek tartalma a következőkből állt:

Clinians Reducell Forte Narancsbőr elleni erős krémzselé
Armonía Helix Active Csiga szemránckrém
Max Factor Vibrant Curve Effect szájfény 16 Artistic
Zelka Körömvirágos szappan shea vajjal és kecsketejjel
Ahava simogató testszörbet
+ AJÁNDÉK: Ziaja Narancsvaj tusfürdő-bőrradír
Katy Perry Killer Queen parfüm minta
L’Oréal, Max Factor, Garnier, Gerovital, Ziaja termékminták

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Színültig romantika, színültig tavasz budapesti tavaszi fesztivál

Színültig romantika, színültig tavasz