Szépségboxom, a rendszeres meglepetés

2013. október 11.
Szereted a meglepetéseket, ahogyan a kozmetikumoktól és az újdonságoktól is lázba jössz? A Szépségboxomban mindezt egyszerre kapod meg, akár minden hónapban is!

A Szépségbot.hu kínálatában kapható egyik legizgalmasabb tétel számunkra a Szépségboxom, ami jóval több kozmetikai zsákbamacskánál, hiszen egyszerre izgalmas, szerethető, friss és hasznos. A meglepetésdobozt kifejezetten „ínyenceknek” állították össze értő kezek, mégpedig úgy, hogy csupa újdonságot leljen benne a kozmetikai piac friss belépőire kíváncsi tulajdonosa.

A márkás és jó minőségű kozmetikumokkal, szépségápolási termékekkel természetesen nem csak magunkat lephetjük meg, hiszen a szép csomagolásban és nagyon kedvező áron érkező dobozból előkerülő kozmetikumokkal akár szeretteinket is megajánlhatjuk. A dobozokban több márkás kozmetikumot is található, és minimum három termékminta.

Azt, hogy mennyit szeretnénk a jóból, természetesen eldönthetjük: megvehetünk egy dobozt, vagy előfizethetünk három vagy hat hónapra, és a Szépségboxod minden hónap utolsó hetében érkezik is hozzánk.

És, hogy mi is lehet egy hasonló csomag tartalma?

Kedvcsinálóként következzen a szeptemberi csomag tartalma, amihez 12 590 forint helyett 4 990 forintért lehetett hozzájutni, és aminek tartalma a következőkből állt:

Clinians Reducell Forte Narancsbőr elleni erős krémzselé
Armonía Helix Active Csiga szemránckrém
Max Factor Vibrant Curve Effect szájfény 16 Artistic
Zelka Körömvirágos szappan shea vajjal és kecsketejjel
Ahava simogató testszörbet
+ AJÁNDÉK: Ziaja Narancsvaj tusfürdő-bőrradír
Katy Perry Killer Queen parfüm minta
L’Oréal, Max Factor, Garnier, Gerovital, Ziaja termékminták