Skidoo

2013. november 18.
A Skidoo és Rainforest kabátok a mai napig a Napapijri legikonikusabb darabjai, hiszen a márka, melynek első tervezőjét a sarkvidékek legnevesebb kutatói ihlették, elsőként legendás télikabátjaival írta be magát a divat történelmébe.

Az utazás, a felfedezés nagyszerűsége inspirálja a kollekciókat, melyek védjegye a mindennapi praktikumra való törekvés és a részletgazdag kidolgozás. A Napapijri ruháiban az olasz design frissessége ötvöződik a skandináv életérzés szabadságával. A kezdetben tisztán technikai jellegű sportruházat mára meghódította Európa elegáns sétálóutcáit is, az évek során a Napapijri a városi kalandorok kedvencévé vált.

A márkát mindig is megkülönböztette versenytársaitól az a kettős szellem, mely a sportosan elegáns városi Geographic és a márkát az induláskor jellemző, technikaibb Authentic kollekciókban ölt testet. Így a Napapijri tökéletes választás a havas lejtőkön, a magas hegyekben, de darabjai a sportos, stílusos városi ember ruhatárának is kötelező elemei.

Az évről évre megújuló Skidoo és Rainforest az idén ragyogó színekben, vidám lilában, élénk kékben és jégtörő sárgában dobja fel a leghidegebb téli napokat.