Skidoo

2013. november 18. |

A Skidoo és Rainforest kabátok a mai napig a Napapijri legikonikusabb darabjai, hiszen a márka, melynek első tervezőjét a sarkvidékek legnevesebb kutatói ihlették, elsőként legendás télikabátjaival írta be magát a divat történelmébe.

Az utazás, a felfedezés nagyszerűsége inspirálja a kollekciókat, melyek védjegye a mindennapi praktikumra való törekvés és a részletgazdag kidolgozás. A Napapijri ruháiban az olasz design frissessége ötvöződik a skandináv életérzés szabadságával. A kezdetben tisztán technikai jellegű sportruházat mára meghódította Európa elegáns sétálóutcáit is, az évek során a Napapijri a városi kalandorok kedvencévé vált.

A márkát mindig is megkülönböztette versenytársaitól az a kettős szellem, mely a sportosan elegáns városi Geographic és a márkát az induláskor jellemző, technikaibb Authentic kollekciókban ölt testet. Így a Napapijri tökéletes választás a havas lejtőkön, a magas hegyekben, de darabjai a sportos, stílusos városi ember ruhatárának is kötelező elemei.

Az évről évre megújuló Skidoo és Rainforest az idén ragyogó színekben, vidám lilában, élénk kékben és jégtörő sárgában dobja fel a leghidegebb téli napokat.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera