Páratlan paritruhák

2013. december 02.
Már csak néhányat kell aludni és elérkezik az év legjobban várt ünnepei és parti időszaka, ahol elragadóan kell kinéznünk, ez nem is vitás. Ezért most vessünk egy pillantást a szezon partiruha trendjére!

Idén egy leheletnyi luxussal keverve jelenik meg a glamour és a csillogás az alkalmi viseletekben. A Dior és a Prada tervezői arany és gazdagon díszített ruhákkal kápráztattak el minket, abszolút kedvenceink mégis az F&F csillogó anyagokból készült, ragyogó színű ruhái lettek. Ezeket a pompás darabokat játékos kiegészítőkkel tehetjük még izgalmasabbá: jöhetnek a finom anyagokból készült vagy feltűnő flitterekkel ékesített szikrázó táskák, melyek felteszik a koronát outfitünkre.

De ne feledkezzünk meg a bárhol, bármikor viselhető, sokoldalú ruhadarabokról sem, amik szinte kötelezőek az ünnepi szezonban. Mindenképp olyat válasszunk, ami elég elegáns a munkahelyünkre is- kis fekete ruha, vagy egy loknis koktélruha fazon -, kiegészítve a megfelelő magas sarkúval, valamint egy hangsúlyos nyaklánccal vagy fülbevalóval.

További hírek és ajándékötleteket az F&F ünnepi magazinjában találhattok itt: www.ffmoda.com

(X)