Angyalszárnyas makramékarkötő a Crucianitól

2013. december 10.
A Cruciani Hungary megalkotta az Angyalműhelynek dedikált angyalszárnyas makramékarkötőjét, amelynek kétféle változata tíz-tíz színben érhető el.

A Caprai család tulajdonában lévő olasz Cruciani márka története Milánóban kezdődött. Az eredetileg minőségi felsőruházattal foglalkozó cég 2011-ben megalapította Cruciani C “Luxury Pop” irányvonalát. Egy darabka luxus, egy darabka “Made in Italy” életérzés, elérhető áron.

Nőnek lenni csodálatos dolog, ugyanakkor nagy kihívás egyszerre helytállni feleségként, anyaként, házitündérként és dolgozó nőként. Szükség van arra, hogy néha időt szakítsunk magunkra és megteremtsük saját “énidőnket”. Ebben segít a hölgyeknek az Angels’ Army, a nagyszerű kezdeményezések elkötelezettje, a Cruciani Hungary pedig megalkotta az Angyalműhelynek dedikált angyalszárnyas makramékarkötőt, mely kétféle változatban és tíz-tíz színben érhető el, a fehértől a fukszián és a türkizkéken át a lurex verziókig.

Ajándékozz angyalszárnyat, egy kis gondoskodást, hogy szeretteid a csuklójukra tekintve úgy érezhessék, őrangyaluk óvja lépteiket – és nem csak karácsonykor…