Napapijri, a havas lejtők és a stílus szerelmeseinek

2013. december 10.
Ha ugyanolyan fontos számodra a téli sportok nyújtotta kihívás, mint a stílusos egyediség, akkor indulás előtt látogass el a Napapijri üzleteibe, ahol az idei szezon legextravagánsabb síruhái várnak.

A márka tradicionális vonala, az Authentic a funkcionalitás és a használhatóság egyensúlyát teremti meg, minden darabja izgalmas kalandokat és kiemelkedő teljesítményt tesz lehetővé. Ha öltözködésről van szó, a síelés és a többi téli alpesi sport rajongói számára magától értetőek az olyan örökzöld értékek, mint a kényelem és a dinamizmus. Emellett azonban elvárják, hogy a ruháikon megjelenjenek a divat inspirálta elemek is, köztük a látványos grafikák, a merész színek vagy az izgalmas vonalak.

A Napa-tech darabjai a kollekció legmagasabb elvárásokat kielégítő csúcspontját képviselik. A legmodernebb alapanyagokból készült dzsekik és overallok kifogástalanul simulnak viselőjükre. Elemeikben a tökéletességről alkotott design felfogás tükröződik, amelynek értelmében minden egyes részlet a legfejlettebb technológiák gondos tanulmányozásának és az ezen alapuló fejlesztésnek köszönhetően kerül a helyére.
(x)