A magazinkészítés kulisszatitkai

2014. január 28. |

Mindannyian álmodoztunk már arról, hogy milyen lehetne a kedvenc magazinunk szerkesztőségében dolgozni. Most erre nyílik lehetőség a Sanoma Médiaakadémia szerkesztői kurzusán.

A március elején induló kurzus során megismerhetjük, hogy miként készül egy magazin. Megtudhatjuk, hogyan lesz egy cikkből csillogó oldal a magazinban, végigkövethetjük a lapkészítés lépéseit. Kiderül, hogy tényleg olyan nagy mágus-e a fotós, és tényleg olyan szép-e a címlaplány, mint a magazin borítóján.

A tanfolyam során találkozhatunk a médiavállalat főszerkesztőivel, szerkesztőivel, de még a marketing és a kereskedelem területeire is betekintést nyerhetünk. Vendégünk lesz az Elle, Marie Claire, Nők lapja, Meglepetés főszerkesztője, valamint számos neves szakember, sztár, akik segítenek eligazodni a szerkesztői munka útvesztőjében.

A kurzus vezetője Vályi-Nagy Erika, a Kismama felelős szerkesztője. A kurzus elméleti részét egy gyakorlati oktatás követi, amelynek keretében a Sanoma egyik szerkesztőségében lehet élesben is kipróbálni a tanultakat.

A képzésről további információkat a Sanoma Médiaakadémia honlapján szerezhetsz.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Te mire vagy képes két perc alatt? ageLOC Boost™

Te mire vagy képes két perc alatt?

Az unikornisgyártó – interjú Sohajda Júliával interjú

Az unikornisgyártó – interjú Sohajda Júliával

Vigyázz, kész, teszt: csökkentjük a hajhullást hajápolás

Vigyázz, kész, teszt: csökkentjük a hajhullást

A fenntarthatóság és a szépség csomagolás

A fenntarthatóság és a szépség