Okos megoldás vásárlási lázban égőknek

2014. február 19.
Köztudott, hogy mi, nők szeretünk vásárolni: megjutalmazni magunkat egy kemény edzésért vagy csupán meglepni magunkat valamivel egy fárasztó nap után. Ha vásárlási lázban égünk, de nincs elég keretünk, hogy engedjünk a kirakatok csábításának, okos megoldásért érdemes felkeresni a Premier Outletet.

Hiába áll halomban a ruha a gardróbban, mégis órákig állsz reggelente a tükör előtt, mert nincs mit felvenned? Szeretnéd magadat megjutalmazni egy csinos buli szettel vagy egyszerűen boldogsággal töltene el és feldobná a napodat, ha újabb szerzeményekkel teli bevásárlószatyrokkal térnél haza?

Ha a fenti kérdések csak egyikére is igennel válaszoltál, de vásárlási lázad csillapítására marad a legkisebb kereted, akkor se csüggedj! A Premier Outlet a március 7-9-ei hétvégén akár 90% kedvezménnyel várja azokat, akik megoldást szeretnének találni vásárlási mániájukra. Hiszen nincs azzal semmi baj, ha pár divatos ruha vagy cipő vásárlása boldogsággal tölt el minket. Jutalmazzuk meg magunkat, ha úgy érezzük megérdemeljük – a szakértők is ezt javasolják!

A márciusi Vásárlási Maraton keretében akár 90%-os kedvezménnyel szerezhetünk új darabokat ruhakollekciónkba. A pénteki és szombati napokon ráadásul a megszokott nyitvatartási időn túl, este 10 óráig lesz lehetőségünk a legszebb outfitekből válogatni a biatorbágyi outlet központban.