Új magyar exkluzív bio kozmetikum: mySPIRIT skincare

2014. február 24.
Új magyar sikertörténetnek lehettünk tanúi a hétvégén: a sárvári Spirit Hotel Thermal Spaban bemutatkozott az első magyar luxus bio kozmetikai márka a mySPIRIT skincare, mely a természet értékes kincseit rejti magában megfelelve a legszigorúbb bio minősítés feltételeinek.

A XXI. század szemléletváltást hozott a kozmetika világában: egyre nagyobb az igény a fogyasztók részéről a természetes, szelíd szépülés iránt, amit egyre több kozmetikai márka igyekszik kiszolgálni. Nemcsak a tiszta, növényi összetevők élük fénykorukat, de a készítmények nem csupán a felszíni bőrpanaszokat kezelik, hanem a bőr belső harmóniájának visszaállításával teszik ragyogóbbá, élettelibbé az arcbőrt.

Az új magyar bio kozmetikai márka, a mySPIRIT skincare a bőrszövet egészséges működésének helyreállításával és annak megőrzésével biztosítja a bőr szépségét. Az összetevők több mint 95 százaléka bio termelésből származó, növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

Serkentik a bőr önmegújító funkcióit

A mySPIRIT skincare kozmetikumok nem hagyják ellustulni a bőrt, organikus hatóanyagaikkal a bőr saját önmegújító folyamatait aktiválják, így teszik rugalmasabbá és ellenállóbbá a káros környezeti hatásokkal szemben. Hidratálják és táplálják az arcbőrt, helyreállítják a bőrt kívülről óvó természetes lipid réteg egyensúlyát, optimalizálják a keringést.

mySPIRIT skincare kezelés: személyre szabott szépülés

A termékek mellett a szakemberek kényeztető kozmetikai arckezeléseket is kifejlesztettek, melynek különlegessége az egyénre szabottságban rejlik. A 60 perces mySPIRIT skincare kezelések során a kozmetikus fantasztikus illatú és textúrájú exkluzív bio hatóanyagokkal, féldrágakövek természetes erejével energizált vízzel és egyénre szabottan alkalmazott bio illóolaj-keverékekkel dolgozik. Míg bőrünk szépül, testünk és lelkünk pihen, a kényeztető kezelés végén pozitív energiákkal feltöltődve távozunk.

Hol lehet hozzájutni a termékekhez és a kezeléshez?

Az egyedülálló, exkluzív kozmetikai kezeléseket Magyarországon a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****SUPERIOR –ban és a hévízi NaturMed Hotel Carbona****SUPERIOR –ban élvezhetik először a természetes szépülés iránt érdeklődők. A márka arcápoló termékcsaládját is kizárólag ebben a két hotelben és a myspirit.hu weboldalon működő shopban lehet megvásárolni.