Karrierlehetőség fiataloknak

2014. március 17.
Friss diplomásoknak és egyetemistáknak kínál lehetőséget a MOL-csoport Growww és Freshhh programja.

A Growww segítségével az egyetemet vagy főiskolát végzett fiatalok kevés tapasztalatuk ellenére esélyt kaphatnak, hogy egy nagyvállalatnál bizonyítsák rátermettségüket, míg a Freshhh nemzetközi verseny pénznyereményt, és akár karrierlehetőséget is hozhat a hallgatók számára. 

A MOL-csoport immár nyolcadik éve nyújt lehetőséget fiatal, rövid munkatapasztalattal rendelkező diplomásoknak globális programjában, hogy a Growww-n keresztül karrierjüket egy nemzetközi nagyvállalatnál indítsák el. A vállalat több mint 250 pozíciót kínál, a mérnöki, üzleti, IT, természettudományi területektől egészen a társadalomtudományokéig. Összesen 11 országban (Horvátország, Csehország, Magyarország, Irak, Pakisztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) ajánlanak Growww-s pozíciókat a program résztvevői számára.

Diploma előtt

Azoknak, akik még diplomájuk megszerzése előtt állnak, ott a MOL nemzetközi versenye, a Freshhh, ahol 20,000 eurós össznyereményért, és karrier lehetőségért versenghetnek az egyetemistákból álló csapatok.

A verseny háromfordulós, résztvevői egy virtuális térben versenyeznek, ahol a MOL-csoport által kidolgozott iparági és stratégiai feladatokat kell megoldaniuk. Az első forduló 40 legjobb csapata jut tovább a stratégiai szimulációs körbe, ahol a benzinkút-üzemeltetés kihívásaival néznek szembe. A harmadik forduló a budapesti döntő, ahol a legjobb 5 csapat versenyez a fődíjért. A dobogósok összesen 20 000 eurót kapnak (a nyertes csapat 9000, a második helyezett 7000, míg a harmadik helyezett 4000 euróval lesz gazdagabb), és egy lehetőséget, hogy részt vegyenek a MOL-csoport frissdiplomás programjában. A versenyre háromfős csapatok jelentkezését várják, fontos, hogy mind a három csapattagnak egyetemi vagy főiskolai hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie.  A jelentkezőknek a www.freshhh.net weboldalon kell regisztrálniuk április 7. délig.