Álmodj egy autónak saját ruhát!

2014. április 17. |

Egyéniségünket ma már nem csak öltözködésünkben és mobiltelefon-tokjainkon keresztül mutathatjuk meg a külvilág számára: a trend a bennünket körülvevő egyéb tárgyakat is elérte - legújabban például az autókat.

Korábban voltak a Louis Vuitton monogrammozható táskái, nemrég jött a Prada „Tervezd meg a saját cipődet!” őrülete, ahol egy héten keresztül nemcsak fazont, hanem színt is lehetett választani a márkás lábbelihez. Most pedig már akár autó külsőt is tervezhetünk magunknak. Legalábbis az Opel Corsánknak.

A május 25-ig tartó játékban egy valódi, kívül-belül felújított hófehér Corsára álmodhatunk új ruhát: ceruzával vagy Photoshoppal, óvodásként vagy nagymamaként egyaránt. A MyOpel.hu oldalon zajló pályázat tíz legnépszerűbb alkotásából olyan neves zsűritagok fogják a legjobbat kiválasztani, mint a Je Suis Belle tervezőpárosa, illetve Kovács Ágnes bőrdesigner és Juhos Janka ékszertervező.

És hogy mit nyerhetsz vele az alkotás élményén túl? Ha te vagy a legjobb, már viheted is haza a Mike Tamás airbrush művész által színes valósággá varázsolt új Corsádat, amilyenből biztosan nem találsz még egyet az utcán. Elő a rajzeszközökkel, légy egyedi, és vidd haza az új autódat!

További részletekért kattints ide!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera