Álmodj egy autónak saját ruhát!

2014. április 17. |

Egyéniségünket ma már nem csak öltözködésünkben és mobiltelefon-tokjainkon keresztül mutathatjuk meg a külvilág számára: a trend a bennünket körülvevő egyéb tárgyakat is elérte - legújabban például az autókat.

Korábban voltak a Louis Vuitton monogrammozható táskái, nemrég jött a Prada „Tervezd meg a saját cipődet!” őrülete, ahol egy héten keresztül nemcsak fazont, hanem színt is lehetett választani a márkás lábbelihez. Most pedig már akár autó külsőt is tervezhetünk magunknak. Legalábbis az Opel Corsánknak.

A május 25-ig tartó játékban egy valódi, kívül-belül felújított hófehér Corsára álmodhatunk új ruhát: ceruzával vagy Photoshoppal, óvodásként vagy nagymamaként egyaránt. A MyOpel.hu oldalon zajló pályázat tíz legnépszerűbb alkotásából olyan neves zsűritagok fogják a legjobbat kiválasztani, mint a Je Suis Belle tervezőpárosa, illetve Kovács Ágnes bőrdesigner és Juhos Janka ékszertervező.

És hogy mit nyerhetsz vele az alkotás élményén túl? Ha te vagy a legjobb, már viheted is haza a Mike Tamás airbrush művész által színes valósággá varázsolt új Corsádat, amilyenből biztosan nem találsz még egyet az utcán. Elő a rajzeszközökkel, légy egyedi, és vidd haza az új autódat!

További részletekért kattints ide!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

“Ha nem kell költeniük a tejre és a kenyérre, már felvágott is kerülhet a gyerekek tízóraijába” bocsi márta

“Ha nem kell költeniük a tejre és a kenyérre, már felvágott is kerülhet a gyerekek tízóraijába”

Nagy Zsuzsanna ápolónő és mentőtiszt: „Másoknak is jár a taps!” ápolónő

Nagy Zsuzsanna ápolónő és mentőtiszt: „Másoknak is jár a taps!”

Mostanában még több könnyet látok, de szerencsére nemcsak a bánat miatt – egyre több az örömkönny is járvány

Mostanában még több könnyet látok, de szerencsére nemcsak a bánat miatt – egyre több az örömkönny is