Álmodj egy autónak saját ruhát!

2014. április 17.
Egyéniségünket ma már nem csak öltözködésünkben és mobiltelefon-tokjainkon keresztül mutathatjuk meg a külvilág számára: a trend a bennünket körülvevő egyéb tárgyakat is elérte - legújabban például az autókat.

Korábban voltak a Louis Vuitton monogrammozható táskái, nemrég jött a Prada „Tervezd meg a saját cipődet!” őrülete, ahol egy héten keresztül nemcsak fazont, hanem színt is lehetett választani a márkás lábbelihez. Most pedig már akár autó külsőt is tervezhetünk magunknak. Legalábbis az Opel Corsánknak.

A május 25-ig tartó játékban egy valódi, kívül-belül felújított hófehér Corsára álmodhatunk új ruhát: ceruzával vagy Photoshoppal, óvodásként vagy nagymamaként egyaránt. A MyOpel.hu oldalon zajló pályázat tíz legnépszerűbb alkotásából olyan neves zsűritagok fogják a legjobbat kiválasztani, mint a Je Suis Belle tervezőpárosa, illetve Kovács Ágnes bőrdesigner és Juhos Janka ékszertervező.

És hogy mit nyerhetsz vele az alkotás élményén túl? Ha te vagy a legjobb, már viheted is haza a Mike Tamás airbrush művész által színes valósággá varázsolt új Corsádat, amilyenből biztosan nem találsz még egyet az utcán. Elő a rajzeszközökkel, légy egyedi, és vidd haza az új autódat!

További részletekért kattints ide!