Laptop inspirálta divat: pályázz te is!

2014. május 07.
Szeretsz ruhákat tervezni, és szívesen megmutatnád magad? Netán már kész kollekcióid is vannak, csak még nincs, aki menedzselje elképzelt márkádat? Eljött az idő: indulj a Lenovo Divattervező Pályázatán!

A feladat: tervezz három teljes szettből álló kapszulakollekciót. Inspirációnak használd a Lenovo laptopjait. Az elkészült szetteket fotózd be, és küldd el június 30-ig a lenovo@lewispr.com címre. Ha eltaláltad a zsűri ízlését, és munkád bejutott a tíz legjobb közé, már csak azért kell izgulnod, hogy továbbjuttassanak a legjobb négybe – vagy legyél az ötödik, és vidd el te a közönségdíjat! Augusztus 5-ig minden kiderül!

És a nyeremény? Mini kollekciód megjelenik az ELLE októberi lapszámában, győztes darabjaidat pedig felvonultathatod az őszi Marie Claire Fashion Days-en is. Emellett fél évig a One Fashion fogja árulni Ráday utcai üzletében és webshopján díjnyertes alkotásaidat. És ha te vagy a legeslegjobb, még Lenovo eszközöket is nyersz.

Ugye hogy megéri pályázni? További részletek: lenovo@lewispr.com

A zsűritagok balról jobbra haladva: Lukács Anita, a Lenovo ügyvezetője, Szegedi Kata divattervező, Gönczy Andrea stylist és ELLE divatszerkesztő, valamint Décsi Juli, a One Fashion társalapítója