A Vanita titok (x)

2014. május 15.
Biztos Te is feltetted már a kérdést, mitől lehet más a Vanita szappan, mint a többi? De a titok addig titok, míg nem tudja senki! A receptet, azt szigorúan „kutyás ninjákkal” őrizzük, de egy-két dolgot azért elárulunk. A Vanita szappanok különlegessége két dolgon alapszik. Az egyik a krémesség, a másik a kristályok varázsereje. Mindez azért fontos, mert számunkra nemcsak a minőség, hanem a testi - lelki harmóniád megteremtése is a cél.

Manufaktúránkban az extra krémességet hosszú kísérletezés során értük el. Milligrammról, milligrammra haladva találtuk meg azt az állapotot, ami a bőröd számára a maximális kényeztetést biztosítja. Mivel extra száraz, idősödő, vagy problémás, ekcémás bőrökön kísérleteztünk, így nagyon hamar választ kaptunk arra a kérdésre, hogy az összetevők mellett a krémesség is ugyanolyan fontos.

Annak érdekében, hogy bőröd ne csak egészséges, üde és szép legyen, hanem még az idő vasfogával is harcba szálljon, a kristályok varázserejét hívtuk segítségül. Lehet, hogy a kristályok varázsereje, csak mese. Ha csak mese, akkor nem történt más, csak annyi, hogy egy különleges, dekoratív szappant alkottunk. Mi viszont hisszük, hogy ezek a kristályok hatással vannak ránk.

A Vanita szappanok a kristályok erejét hordozzák magukban, ugyanis a szappanok természetes kristályok által energetizált vízből készülnek. A kristályvízzel készített és energetizált szappanok az egész tested felületén ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Hogy mik ezek?

•   A hegyi kristály jótékony hatással van az anyagcserére, ez által a narancsbőr kezelésére.
•    A holdkő női jellegű, érzelmes és szerető. A legenda szerint ez a sima, opálos ásvány magának a Holdistennőnek a tükörképe, mely a Földön kőbe záródott az emberi nem javára. Számos „női bajra” használják, menstruációs fájdalmakra és feszültségre, terhes kismamáknak és szoptatós anyák számára.
•    A rózsakvarc kristály óvja a szívet, a női és férfi nemiszerveket. A görögök és a rómaiak úgy tartották, hogy Ámor és Eros, a szerelem istenei küldték e kristályt a földre, hogy a szerelem és a kibékülés őserejét az embereknek ajándékozzák.
•    A kalcedon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, fokozza a terhelhetőséget. Úgy tartják róla, hogy aki nyelvével megérinti a követ, azt az ékesszólás képességével ruházza fel.
•    Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét kölcsönöz. A régiek nagy becsben tartották, amulettnek hordták, azt tartották róla, hogy hordozóját megvédi a mérgektől. A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve.

Minden kristálynak más-más feladata van. Miközben a Vanita ásványos szappannal kényezteted a tested, addig lelkedet az ásvány harmonizálja. Ha ebbe a folyamatba a szellemet is bekapcsolod, és tudatosan olyan gondolatokat táplálsz, illetve olyan mondatokat mondasz magadban, amely harmóniához vezet, akkor erőteljes lépésekkel haladsz a TEST – SZELLEM – LÉLEK HARMÓNIÁJA felé.

Bővebb információ: www.vanita.hu