A Vanita titok (x)

2014. május 15. |

Biztos Te is feltetted már a kérdést, mitől lehet más a Vanita szappan, mint a többi? De a titok addig titok, míg nem tudja senki! A receptet, azt szigorúan „kutyás ninjákkal” őrizzük, de egy-két dolgot azért elárulunk. A Vanita szappanok különlegessége két dolgon alapszik. Az egyik a krémesség, a másik a kristályok varázsereje. Mindez azért fontos, mert számunkra nemcsak a minőség, hanem a testi - lelki harmóniád megteremtése is a cél.

A Vanita titok (x)

Manufaktúránkban az extra krémességet hosszú kísérletezés során értük el. Milligrammról, milligrammra haladva találtuk meg azt az állapotot, ami a bőröd számára a maximális kényeztetést biztosítja. Mivel extra száraz, idősödő, vagy problémás, ekcémás bőrökön kísérleteztünk, így nagyon hamar választ kaptunk arra a kérdésre, hogy az összetevők mellett a krémesség is ugyanolyan fontos.

Annak érdekében, hogy bőröd ne csak egészséges, üde és szép legyen, hanem még az idő vasfogával is harcba szálljon, a kristályok varázserejét hívtuk segítségül. Lehet, hogy a kristályok varázsereje, csak mese. Ha csak mese, akkor nem történt más, csak annyi, hogy egy különleges, dekoratív szappant alkottunk. Mi viszont hisszük, hogy ezek a kristályok hatással vannak ránk.

A Vanita szappanok a kristályok erejét hordozzák magukban, ugyanis a szappanok természetes kristályok által energetizált vízből készülnek. A kristályvízzel készített és energetizált szappanok az egész tested felületén ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Hogy mik ezek?

•   A hegyi kristály jótékony hatással van az anyagcserére, ez által a narancsbőr kezelésére.
•    A holdkő női jellegű, érzelmes és szerető. A legenda szerint ez a sima, opálos ásvány magának a Holdistennőnek a tükörképe, mely a Földön kőbe záródott az emberi nem javára. Számos „női bajra” használják, menstruációs fájdalmakra és feszültségre, terhes kismamáknak és szoptatós anyák számára.
•    A rózsakvarc kristály óvja a szívet, a női és férfi nemiszerveket. A görögök és a rómaiak úgy tartották, hogy Ámor és Eros, a szerelem istenei küldték e kristályt a földre, hogy a szerelem és a kibékülés őserejét az embereknek ajándékozzák.
•    A kalcedon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, fokozza a terhelhetőséget. Úgy tartják róla, hogy aki nyelvével megérinti a követ, azt az ékesszólás képességével ruházza fel.
•    Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét kölcsönöz. A régiek nagy becsben tartották, amulettnek hordták, azt tartották róla, hogy hordozóját megvédi a mérgektől. A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve.

Minden kristálynak más-más feladata van. Miközben a Vanita ásványos szappannal kényezteted a tested, addig lelkedet az ásvány harmonizálja. Ha ebbe a folyamatba a szellemet is bekapcsolod, és tudatosan olyan gondolatokat táplálsz, illetve olyan mondatokat mondasz magadban, amely harmóniához vezet, akkor erőteljes lépésekkel haladsz a TEST – SZELLEM – LÉLEK HARMÓNIÁJA felé.

Bővebb információ: www.vanita.hu

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera