Szépülj a kristályok erejével (x)

2014. május 22.
Hogy hogyan lehetséges ez? Már mondjuk is! A Vanita szappanok a kristályok erejét hordozzák magukban, ugyanis a szappanok természetes kristályok által energetizált vízből készülnek. A kristályvízzel készített és energetizált szappanok az egész tested felületén ki tudják fejteni jótékony hatásukat. Kiválasztottunk Neked hármat a számos finomság közül.Hegyikristály tartalmú krémszappan jázminolajjal

Ha a mindennapok során túl sok stressz ér, próbáld ki a hegyikristályos szappan titkos erejét. A hegyikristály a szeretet, a tisztaság, és a tökéletesség szimbólumaként jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Megmutatja, hogyan legyünk türelmesebbek. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait. A jázminolaj kellemesen nyugtat, enyhíti a stresszt, csillapítja a feszült idegeket, oldja a szorongást. Segít legyőzni a levertséget, derűlátóvá tesz.

Argánolajos egzotikus krémszappan

A Marokkóban honos argánfa olaja méltán kapta a „folyékony arany” elnevezést. Gazdag E vitaminban, táplálja a száraz, repedezett bőrt, rendszeres használatával elhalványíthatod vele a régi hegeket, olaja nem tömíti el a pórusokat, visszaadja bőröd rugalmasságát. Így nem csoda, hogy fontos szerepet tölt be a szép és egészséges bőr védelmében. Érdemes adnod neki egy esélyt!

Kókusztej krémszappan

A kókusztej, kókuszolaj minden földi jót tartalmaz, amit csak a természet nyújthat számunkra és ezzel valóban széppé, bársonyossá varázsolja a bőrt. A szappan krémes, kellemes habzását a kókuszolaj biztosítja, ami könnyen felszívódik, hidratálja a bőrt és nagy mértékben lassítja kiszáradását, antibakteriális hatású. Használata során érezni fogod, hogy a bőrödnek rendkívül kellemes tapintást ad, puha és selymes lesz tőle, minden bőrtípusra alkalmazható. A kókuszreszelék bőrradírként fejti ki jótékony hatását, a kókusztej édeskés illata pedig nyugtató hatású. Ha egy fáradt munkával teli nap után, nyugalomra vágysz, vesd be a kókusz illatát és tápláló erejét. Hamarosan érezni fogod a hatását, feltöltődsz energiával, bőröd pedig selymes és sima lesz.

Ha még több harmóniát adó és bőrápoló kristályos finmságra vágysz, klikkelj a www.vanita.hu oldalra és rendeld otthonodba a harmóniát!