Fújd be magad kristállyal! (x)

2014. június 04.
Nyakunkon a kánikula, de a kellemes, hűs levegőt adó légkondicionálót nem vihetjük mindenhová magunkkal – és hát a hosszú távú haszálata még ártalmas is lehet. Mit szólnál ha ajánlanánk Neked egy áthidaló, elegáns megoldást? A Vanita kristályos arc-, és tespermetét.

A testpermeteket, elsősorban az illatanyagments változatokat, több okból is szeretjük.

–   Egyrészt segítenek a smink alapjának előkészítésében. Vagyis, ha például tonik helyett használod, ugyanolyan jól  teszi a dolgát, mint a vegyszeres, illatosított változata.

–    Ha elkészültél a sminkeddel, karnyújtásnyi távolságról, óvatosan fújj magadra 1-2 adagot. Ahogy szárad, érezni fogod a hatását és a nap folyamán is, mert ennek a kis műveletnek hála, a sminked sokkal tartósabb lesz.

–    Ha pedig napközben egy gyors sminkigazításra van szükséged, akkor is jó hasznát veheted. Fújd rá a permetet a kívánt felületre és egy szivaccsal oszlasd el megfeleleően az alapozót vagy a korrektort. A tökéletes, bársonyos hatásért zárásként vigyél fel egy leheletnyi púdert.

–    Ha csak frissítőként szeretnéd használni, annak sincs semmi akadálya. Tarts belőle egyet a táskádban és az irodában is, hogy mindig kéznél legyen. Éjszakára pedig dobd be a hűtőbe, hogy reggel tényleg frissen indulhasson vele a nap.

–    A Vanita arc-, és testpermetek azonban még egy dolgot tudnak, amit a „társaik” nem. Hatással vannak a lelkedre is. Az üvegcsében található kristályoknak köszönhetően ugyanis más és más lelki támogatást nyújthatnak Neked.

Mutatjuk is mik közül választhatsz:

1.    Tigrisszem tartalmú arc-, és testpermet (100 ml): A tigrisszemnek jó hasznát veszed, ha épp stresszes időszakod van, de fájdalomcsillapításban is a segítségedre lehet.
2.    Zöld fluorit tartalmú arc-, és testpermet (100 ml): A fluorit hasznos lehet, ha vizsgára készülsz, vagy ha nagyobb kihívás előtt állsz, mert segíti az összpontosítást, a gondolkodást,a tanulást és a tévedések tisztázását.
3.    Kék napkő tartalmú arc-, és testpermet (100 ml): A napkő jó választás lehet, ha szeretnéd zsebre tenni szó szerint –  a jókedvet. Ez a kis kő ugyanis kedélyjavító és antidepresszáns, segít úrrá lenni a félelmeken és az aggodalmakon.
4.    Rózsakvarc, Hegyikristály és Ametiszt tartalmú arc-, és testpermet (100 ml): Ez a háromféle kristályból álló permet szinte minden helyzetben jó társad lehet. Javítja az érzékelést, az intuíciót és a megérzést. Élénkít és vitalizál, jó közérzetet teremt, elősegíti a belső stabilitást.

Még több harmóniát adó kristályos finomságért látogass el a www.vanita.hu oldalra!