A színek mindenkit megilletnek

2014. június 23.
A legnagyobb baj az élénk színű ruhákkal, hogy hajlamosak vagyunk azt gondolni: ezek csak az igazán színes egyéniségeken mutathatnak jól. Egy vadítóan piros ruhát csak magabiztosan lehet viselni, egy sárga dresszben igenis sugározni kell a pozitivitást, aki pedig világos lilában akar hódítani, az számoljon vele, hogy egy másodpercre sem szürkülhet bele a tömegbe. Felejtsük el ezt az egészet!

Persze az igaz, hogy csak akkor érdemes felvenni egy ruhát, ha úgy érezzük, hogy az hangulatunkat is tükrözi és kifejezi a személyiségünket. Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy a folyamat akár fordítva is működhet! Egy mosoly akár az egész napunkat megszépítheti! Még ha nincs is jó hangulatunk, elég, ha szélesebbre húzzuk a szánkat, és óhatatlanul jobb kedvünk lesz. Ugyanerre az önkéntelen reakcióra alapozva, ha felöltünk egy vidámabb hangulatot sugárzó, élénksárga ruhát, könnyedén azon kaphatjuk magunkat, hogy energikusabbak és mosolygósabbak vagyunk. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy mindez végig ott volt bennünk: a mosolygáshoz hasonlóan a színes ruha is csak előcsalogatja a bennünk lakozó pozitív energiákat.

Merjünk hát kivetkőzni a szürkeségből, hisz idén a színekkel még akár nyerni is lehet! A Dove kezdeményezéseként most minden, a dm Facebook oldalára feltöltött fotó színes ajándékokat, vagy vásárlási utalványt érhet tulajdonosa számára, egy kódfeltöltéssel pedig a fődíjat, a designer ruhát is hazavihetjük!
Ideje feldobni a szürke hétköznapokat!