A színek mindenkit megilletnek

2014. június 23. |

A legnagyobb baj az élénk színű ruhákkal, hogy hajlamosak vagyunk azt gondolni: ezek csak az igazán színes egyéniségeken mutathatnak jól. Egy vadítóan piros ruhát csak magabiztosan lehet viselni, egy sárga dresszben igenis sugározni kell a pozitivitást, aki pedig világos lilában akar hódítani, az számoljon vele, hogy egy másodpercre sem szürkülhet bele a tömegbe. Felejtsük el ezt az egészet!

Persze az igaz, hogy csak akkor érdemes felvenni egy ruhát, ha úgy érezzük, hogy az hangulatunkat is tükrözi és kifejezi a személyiségünket. Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy a folyamat akár fordítva is működhet! Egy mosoly akár az egész napunkat megszépítheti! Még ha nincs is jó hangulatunk, elég, ha szélesebbre húzzuk a szánkat, és óhatatlanul jobb kedvünk lesz. Ugyanerre az önkéntelen reakcióra alapozva, ha felöltünk egy vidámabb hangulatot sugárzó, élénksárga ruhát, könnyedén azon kaphatjuk magunkat, hogy energikusabbak és mosolygósabbak vagyunk. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy mindez végig ott volt bennünk: a mosolygáshoz hasonlóan a színes ruha is csak előcsalogatja a bennünk lakozó pozitív energiákat.

Merjünk hát kivetkőzni a szürkeségből, hisz idén a színekkel még akár nyerni is lehet! A Dove kezdeményezéseként most minden, a dm Facebook oldalára feltöltött fotó színes ajándékokat, vagy vásárlási utalványt érhet tulajdonosa számára, egy kódfeltöltéssel pedig a fődíjat, a designer ruhát is hazavihetjük!
Ideje feldobni a szürke hétköznapokat!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera