Ma debütál a NUDE by NUBU

2014. július 01. |

Most te is megtapasztalhatod a NUBU életérzést, mégpedig elérhető áron a NUBU almárkája, a NUDE by NUBU bevezetése alkalmából július 1-jén a MonoFashion Shopban.


Az ünnepélyes „bevezetésen” lesz piknik, nézelődés közben pedig Strongbow-val, Vöslauer vizekkel frissítheted fel magad. A kortárs darabokhoz illő zenét DJ Sammy T. Thompson szolgáltatja.

Egy kis plusz infó:

A NUDE by NUBU darabjai azoknak a fiataloknak készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait, fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű, elérhető darabokat. A NUBU almárkája az aktuális kollekció designjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra, egyszerű szabásvonalakkal, egyszerű, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak, amelyek őrzik a NUBU-ra jellemző egyedi stílusjegyeket. A hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi fiatalok mindennapjaira reflektál.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek