Ma debütál a NUDE by NUBU

2014. július 01.
Most te is megtapasztalhatod a NUBU életérzést, mégpedig elérhető áron a NUBU almárkája, a NUDE by NUBU bevezetése alkalmából július 1-jén a MonoFashion Shopban.


Az ünnepélyes „bevezetésen” lesz piknik, nézelődés közben pedig Strongbow-val, Vöslauer vizekkel frissítheted fel magad. A kortárs darabokhoz illő zenét DJ Sammy T. Thompson szolgáltatja.

Egy kis plusz infó:

A NUDE by NUBU darabjai azoknak a fiataloknak készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait, fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű, elérhető darabokat. A NUBU almárkája az aktuális kollekció designjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra, egyszerű szabásvonalakkal, egyszerű, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak, amelyek őrzik a NUBU-ra jellemző egyedi stílusjegyeket. A hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi fiatalok mindennapjaira reflektál.